Selam herkeze arkadaşlar.6 yıldan beri kullandığım fujitsu siemens notebookum bozuldu.dün yeni bir notebook almak için teknosaya gittim.ve toshibanın Satellite L750 - 1MM modelinde kampanya vardı fiyatı 1950 tl ye düşmüş.aşağıda pc nin özelliklerini yazdım.ben pc lerde uzman birisi değilim.sitemizin değerli arkadaşlarının yorumları, önerilerini ve tavsiyelerini bekliyorum.çünkü yorumlarınıza göre bugün gidip almaya veya almamaya karar verecem.hepinize şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.herkeze kolay gelsin.
ToshibaSatellite L750-1MM •L750-1MM-TOSHIBA SATELLITE i7-2670QM 4GB 640GB 15.6" VGA 1G •Aile : Satellite •İşlemci Cinsi : Intel Core i7-2670QM ( 2,2 GHz; 3,1 GHz Turbo; 6MB Düzey ) •Ön Bellek : 6MB •Bellek : 4 GB 1333 MHz DDR3 SDRAM •Maksimum Bellek ( MB) : 8 GB DDR3 •Bellek Slot Sayısı : 2 •Sabit Disk : 640 GB •Ekran Boyutu : 15.6" •Ekran Tipi : LED TruBrite HD TFT •Ekran Çözünürlüğü : 1366 X 768 •Optik Sürücü : DVD Super Multi Sürücü ( çift katman ) •Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GT 525M CUDA Teknolojili, 1024 MB yerleşik 2,806 MB'a kadar kullanılabilir grafik belleği (4 GB RAM ile - 64 bit) 4,095 MB'a kadar kullanılabilir grafik belleği (8 GB RAM ile - 64 bit) •Ses Kartı : Toshiba Bass özelliği geliştirilmiş ses sistemi, Onkyo Stereo hoparlörler •Faks Modem : yok •Network Kartı : Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 •I/O Port : 2 x USB 2.0, 1x USB 3.0, HDMI Çoklu Medya Kart Yuvası •Klavye : Q Türkçe •Mouse : TOUCH PAD •Pil Tipi - Ömrü : Li-ion - 4.0 saate kadar •Ağırlık (kg) : 2,50 •Wireless : 802.11b/g/n •Bluetooth : var •İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium •Web Adresi :www.toshibatr.com •Garanti ( Yıl, Açıklama) : 2 Yıl Uluslararası •Kamera : var
Toshiba olduğu için fiyat haliyle yüksek. Sizin bütçeniz ve kullanım amacınız nedir?
bütçem en fazla 2.500 tl.kullanım amacım yeni nesil oyunları battlefield,cod multi de kasmadan oynamak.toshiba ve msı almayı düşünüyorum.bu iki marka dışında öneride bulunmayın lütfen.peki kardeş yukarda özelliklerini yazdığım toshiba hakkında düşüncelerin neler?
malesef bu laptop u almak gibi bir hata yaptım. işlemcisi ,ekran kartı bana fiyatın uygun oldugunu düşündürdü. ilk başta söylemeliyim ki ses kesinlikle yok. kapalı ortamda son ses hata speaker takmama ragmen ses kalitesi alamıyorum. açık alanda ise duyulması mümkün olmayan bir ses söz konusu. keşke biraz daha verip ASUS alsaydım ya da HP. TOSHIBA markasına güvenip büyük bir hata yaptım. görüntü tamamaen flu ve netlik yok. açık alanda neredeyse görüntü diye bişey yok. ayrıca kasa ve klavye kesinlikle işe yaramaz sağlamlık konusunda yani. ben ASUS derim arkadaslar.