Şimdi Ara

TOSHIBA SATELLITE A500-19W FUN CLUB (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
8
Favori
114.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhabalar ses sorununu bir türlü halledemedim toshibanin sitesinde 13.03.2010 tarihli driver yok lütfen link atarmısnız.. bir türlü gitmiyor şu cızırtı.
  • arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür peki piyasada bu fiyat aralığında tavsiye modeliniz varmı ve toshiba servisleri diğer servisler gibi umursamazlık yada ihmal veya başka can sıkıntılı bişeyle karşılaştırıyolar mı yani aslında toshiba karşılaştırıyomu
  • @mangamali

Bende bu laptop dan alacaktım fakat geçen gün birisi aklıma Samsun R580-js02

yi soktu ben de bir bakayım dedim ve karşılaştırmalar yaptım (soğolsun Murat abi çok yardımcı oldu [ROME] )

ve Samsung R580 js02 yi almaya karar verdim aynı fiyat ve daha performanslı bence tasarımı da daha güzel oturduğum şehirde de birtek Samsung
    servis var zaten bir düşün istersen karar senin.
  • Arkadaslar merhabalar ses sorununu bir türlü halledemedim toshibanin sitesinde 13.03.2010 tarihli driver yok lütfen link atarmısnız.. bir türlü gitmiyor şu cızırtı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matadorfare

Arkadaslar merhabalar ses sorununu bir türlü halledemedim toshibanin sitesinde 13.03.2010 tarihli driver yok lütfen link atarmısnız.. bir türlü gitmiyor şu cızırtı.

Ses cızırtı sorunu Windows 7'den kaynaklanmakta.Çoğu arkadaş en güncel driverı yüklemelerine rağmen cızırtı sorunundan kurtulamadı.
    Ancak yinede yüklemek ve denemek istiyorsanız önceki sayfalarda driverlar mevcuttu.Onlara göz atmanızı önerebilirim.

@mangamali

Açık konuşmak gerekirse bu ürün f/p oranı yapıldığında pahalı gelen bir ürün ancak önceki sayfalarda ve diğer Toshiba konularında tartıştığımız bir konu var;Ürünün kalitesi.
    Piyasadaki diğer laptoplara göre Toshiba'nın ürettiği laptoplar daha uzun kullanım süresi ile ön plana çıkıyor.
    Servis konusunda ise Türkiye'de Toshiba'nın yetkili servisinin az olması gibi bir sorun var.Ancak bu servise giden ürünlerde,servis ürün sahiplerine sorun çıkartıyor demek değildir.Önceki sayfalarda servise gidip 4 gün içerisinde HDD değişimi yapılıp gönderilen ürünlere rastlayabilirsiniz.Servisi az ama sorun bakımından en az sorun ile kullanıcıya yansıyor.
    Eğer laptop alacaksanız ve aceleniz yok ise biraz daha bekleyip fiyatı piyasa fiyatlarına düşünce,i5 veya i7 işlemcili laptoplardan tercih yapmanız daha mantıklı olacaktır.

• R0ME daha oncekı sayfalarda baktım 13.05 güncelleme yerine 12.03.2010 var 13.05.2010 download linki verebilir mi yada bir yere upl edebılır mı simdiden tesekkur ederım..
  • quote:

R0ME daha oncekı sayfalarda baktım 13.05 güncelleme yerine 12.03.2010 var 13.05.2010 download linki verebilir mi yada bir yere upl edebılır mı simdiden tesekkur ederım..

Şu an için Win7 kullanmadığımdan ve laptop elimde olmadığından dolayı en son hangi güncellemesi oldu bilemiyorum.
    Ancak Toshiba'nın resmi sitesinde bile 12.03 Tarihli sürümü var.
    Toshiba'nın resmi sitesinde paylaşmadığı driverları,işletim sistemi değişikliği haricinde kullanmanızı ve kurmanızı önermem.
    15.05 Sürümünü nereden duydunuz yada öğrendiniz?
  • Merhaba arkadaşlar,
    Yazılarınızı uzun uzun okudum.Fazla profesyonel olmadığımdan bazı terimleri anyamadığım bile oluyor.Sizlerin tecrübesine istinaden bir bilgi istiyorum.

Evimde kullanmak amaçlı,internet,msn'den uzaktakilerle sohbet,mailler,Office programı,ve birkaç ingilizce eğitim programı ,antivirüs ve Fotoraf makinemdeki resimleri albümleyeceğim bunun haricinde fazla birşey yüklemeyeceğim.Uzun vadede bana yetecek,seyahatlerde yanımda taşıyacağım bir Notebook araştırıyorum.
    Toshibanın birkaç ürününe takıldım bu seçimde bana yardımcı olursanız sevinirim.

1- A350-22Z (Vistalı olduğu için pek almak istemiyorum) Teknosada fiyatı 1395 /12Taksit
    2- L500-1UU Ortalama işimi görür diye düşünüyorum fakat L serisi cihazlar kalitesiz mi olur ? 1495/12 Taksit Vatanda
    3- A500-19W Bu ürün sizlerin kullandığı cihaz.Ekran kartı yüksek pek işim olmaz diye düşünüyorum fakat işlemci yüksek. ( Tabi P8700 ile i3 (L500-1UU) karşılaştırılırsa ne dersiniz.)Bimekste 1698 TL

Ne dersiniz Fiyatı hesaplı olan 1 ve 2 nolu cihazları önerirmisiniz.

Saygılar,

• Arkadaşlar lütfen fikirlerinizi bekliyorum,Bimekste gece için %25 indirim başladı fırsatı kaçırmak istemiyorum.
    L500-1UU modelini önerirmisiniz. Fiyatı 1290 TL Tek çekime düştü
    A500-19W 1560TL'ye düştü

Saygılar
  • ustalar ben 1.sayfaya baktıgımda 13.03.2010 tarihli güncellemeyi yapınca sorun kalmıyo yazıyordu

Windows Xp yada vista kursam sorun kalkar mı ?
  • @step-team

Bildiğiniz gibi teknoloji piyasası,özellikle bilgisayar ağırlıklı ürünlerin piyasası günlük olarak değişim göstermekte.
    Saydığınız 3 ürün,belirttiğiniz ihtiyaç grubuna göre işinizi rahatlık ile görebilecek türden cihazlar.
    Ama madem ki aldığınız ürünü uzun yıllar kullanmak istiyorsunuz,o zaman bu 3 ürün arasındaki en iyi ürünü seçmeniz gerekecek ve bu seçimde A500-19W'den yana olacaktır.
    L serileri biraz daha düşük performanslı ve fiyat olarak biraz daha cazip fiyatlı ürünlerdir.Doğruluğu kanıtlanmamakla birlikte ikinci kalite üretim yapıldığı iddiaları vardır.Her ne kadar kesin bir bilgi olmasada kullanıcıyı üründen soğutmak için geçerli bir neden.

A350-22Z serisi laptopu yaklaşık 3 ay kullandım.Dediğiniz gibi ürün Vista işletim sistemi ile birlikte geliyor ve ürünün performansı Vista işletim sistemi ile tam olarak ortaya çıkmıyor.Bir müddet kullandıktan sonra işletim sistemini XP olarak değiştirdim ve yaklaşık %25'lik bir performans artışı ve sistemin açılmasında yaklaşık 1,5 dakikalık avantaj sağladım.
    A350 serisi belirttiğiniz ihtiyaçlarınızı rahatça karşılayabilecek sistemlerden bir tanesidir.Eğer XP işletim sistemi ile kullanacaksanız.

Seçiminiz A350 ve A500 arasında olursa sisteminizi uzun yıllar rahatça kullanabilirsiniz.
    Bütçenize göre 2 üründen 1'ini seçebilirsiniz.Ancak sizin görüşünüz nedir diye sorarsanız kullandığı teknolojinin yeniliğinden dolayı A500-19W alın derim.

@matadorfare
    Windows Vista sisteminizin performansını Win7'den daha kötü olarak etkileyecektir.
    Vista,Win7'ye göre hissedilir şekilde ağır kalıyor.
    İşletim sisteminizi değiştirmek istiyorsanız XP'den yana değişim yapmanızı öneririm.Sorununuz XP'ye geçince %98 ihtimal ile çözülecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0ME -- 6 Haziran 2010; 22:54:17 >

• R0ME nin bahsettigi üzere güncellemelere ragmen halen ses sorunu yaşayanlar sorunun tamamen çözümü için xp kursunlar =) bendede sorun vardı fakat dün yapılan son güncellemeden sonra o pırttt seside ortadan kalktı, şoktayım şuan =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

@step-team

Bildiğiniz gibi teknoloji piyasası,özellikle bilgisayar ağırlıklı ürünlerin piyasası günlük olarak değişim göstermekte.
    Saydığınız 3 ürün,belirttiğiniz ihtiyaç grubuna göre işinizi rahatlık ile görebilecek türden cihazlar.
    Ama madem ki aldığınız ürünü uzun yıllar kullanmak istiyorsunuz,o zaman bu 3 ürün arasındaki en iyi ürünü seçmeniz gerekecek ve bu seçimde A500-19W'den yana olacaktır.
    L serileri biraz daha düşük performanslı ve fiyat olarak biraz daha cazip fiyatlı ürünlerdir.Doğruluğu kanıtlanmamakla birlikte ikinci kalite üretim yapıldığı iddiaları vardır.Her ne kadar kesin bir bilgi olmasada kullanıcıyı üründen soğutmak için geçerli bir neden.

A350-22Z serisi laptopu yaklaşık 3 ay kullandım.Dediğiniz gibi ürün Vista işletim sistemi ile birlikte geliyor ve ürünün performansı Vista işletim sistemi ile tam olarak ortaya çıkmıyor.Bir müddet kullandıktan sonra işletim sistemini XP olarak değiştirdim ve yaklaşık %25'lik bir performans artışı ve sistemin açılmasında yaklaşık 1,5 dakikalık avantaj sağladım.
    A350 serisi belirttiğiniz ihtiyaçlarınızı rahatça karşılayabilecek sistemlerden bir tanesidir.Eğer XP işletim sistemi ile kullanacaksanız.

Seçiminiz A350 ve A500 arasında olursa sisteminizi uzun yıllar rahatça kullanabilirsiniz.
    Bütçenize göre 2 üründen 1'ini seçebilirsiniz.Ancak sizin görüşünüz nedir diye sorarsanız kullandığı teknolojinin yeniliğinden dolayı A500-19W alın derim.

@matadorfare
    Windows Vista sisteminizin performansını Win7'den daha kötü olarak etkileyecektir.
    Vista,Win7'ye göre hissedilir şekilde ağır kalıyor.
    İşletim sisteminizi değiştirmek istiyorsanız XP'den yana değişim yapmanızı öneririm.Sorununuz XP'ye geçince %98 ihtimal ile çözülecektir.

Paylaşımınız için teşekkür ederim,seçimim A500 serisinden yana olacak .

Saygılar

• R0ME bilgiler icin tesekku ederım ama en son xp gecme kanatine vardım cunku bir cok program kurulu birde w7 home pre orj güncelleme yapıyorum xp bir zaman sonra güncellemeyi kapatıcak 2011 di sanırım. W7 home pre kullanıyorum driver en son yükledim bios update ettım ama o lanet ses hala var.. Hopörden dicem değiştirdiler hopörleri sorun yazılımsal ama nasıl halledicem hic bir bilgim yok..Simdiden tesekkur ederım.. Bir tek denemedim driver 13.03.2010 tarihli sürüm 1 ve 2. sayfada okudum kadarıyla onu yükleyenler sorunu cozmus en son olarak o kaldı denemedim.. 13.03.2010 tarihli güncellemenin linkini atarmısınız ?
  • quote:

R0ME bilgiler icin tesekku ederım ama en son xp gecme kanatine vardım cunku bir cok program kurulu birde w7 home pre orj güncelleme yapıyorum xp bir zaman sonra güncellemeyi kapatıcak 2011 di sanırım. W7 home pre kullanıyorum driver en son yükledim bios update ettım ama o lanet ses hala var.. Hopörden dicem değiştirdiler hopörleri sorun yazılımsal ama nasıl halledicem hic bir bilgim yok..Simdiden tesekkur ederım.. Bir tek denemedim driver 13.03.2010 tarihli sürüm 1 ve 2. sayfada okudum kadarıyla onu yükleyenler sorunu cozmus en son olarak o kaldı denemedim.. 13.03.2010 tarihli güncellemenin linkini atarmısınız ?

Buradan veya Buradan ulaşabilirsiniz.
    (Yüklemeden önce antivirüs programı ile taratmanız önerilir)

Ekleme;Resmi siteden buldum.BURADAN indirmenizi öneririm.

Tekrar belirteyim.En güncel driverları bile indirseniz sorununuz çözülmeyebilir.
    Windows7'nin ses problemlerinin işletim sistemi ile alakalı olduğu aşikar.

Sorunu çözmeyi başarabilen bonuskafa şu an için daha iyi yardımcı olabilecektir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0ME -- 7 Haziran 2010; 0:36:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: step-team

Merhaba arkadaşlar,
    Yazılarınızı uzun uzun okudum.Fazla profesyonel olmadığımdan bazı terimleri anyamadığım bile oluyor.Sizlerin tecrübesine istinaden bir bilgi istiyorum.

Evimde kullanmak amaçlı,internet,msn'den uzaktakilerle sohbet,mailler,Office programı,ve birkaç ingilizce eğitim programı ,antivirüs ve Fotoraf makinemdeki resimleri albümleyeceğim bunun haricinde fazla birşey yüklemeyeceğim.Uzun vadede bana yetecek,seyahatlerde yanımda taşıyacağım bir Notebook araştırıyorum.
    Toshibanın birkaç ürününe takıldım bu seçimde bana yardımcı olursanız sevinirim.

1- A350-22Z (Vistalı olduğu için pek almak istemiyorum) Teknosada fiyatı 1395 /12Taksit
    2- L500-1UU Ortalama işimi görür diye düşünüyorum fakat L serisi cihazlar kalitesiz mi olur ? 1495/12 Taksit Vatanda
    3- A500-19W Bu ürün sizlerin kullandığı cihaz.Ekran kartı yüksek pek işim olmaz diye düşünüyorum fakat işlemci yüksek. ( Tabi P8700 ile i3 (L500-1UU) karşılaştırılırsa ne dersiniz.)Bimekste 1698 TL

Ne dersiniz Fiyatı hesaplı olan 1 ve 2 nolu cihazları önerirmisiniz.

Saygılar,

anneme sorsam bu üç bilgisayardan hangisini alsam diye "pahalı olandan al" der :))

dostum bence bir notebooku normal şekilde bile 3 sene kullanırsın...almışken a500-19w al...istediğin kadar program yükleyebilirsin. bilgisayarında yavaşlama olmaz. ve uzun süre piyasanın ortalamasının üstünde hızlı bir bilgisayarın olur...100-200 lirasına bakma derim

• a500-19w al ama orda dene ses falan varmı sorun diye ok :)) şaşmam, satellite L10 kullanıyorum 2003 üretim 590 Mhz de çalışıyo ama çalışıyo yollamadık garantiye düşün :D
  • Fikirlerinizi paylaştığınız için hepinize teşekkürler.

Saygılar
  • Bilgiler icin tesekkurler roma denıyorum inş olur
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.