Şimdi Ara

.::TOSHIBA SATELLITE A100-003 - Review & Tests::. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
938
Cevap
4
Favori
84.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siz olsaniz asus f3jp alip 2 gb ram taksam performansi nasıl olur asus alma isteğim hem fiayati hemde x1700 ekran karti için siz olsaniz toshibayimi yoksa asusumu alirdiniz resimler çok güzel çekmişnizi tşklr
  • quote:

Orjinalden alıntı: sekobaba

siz olsaniz asus f3jp alip 2 gb ram taksam performansi nasıl olur asus alma isteğim hem fiayati hemde x1700 ekran karti için siz olsaniz toshibayimi yoksa asusumu alirdiniz resimler çok güzel çekmişnizi tşklr

Bende Yeni notebook alacağım.Araştırmamın ilk döneminde asus uygun gelmişti bana fakat en son toshibada karar kıldım .Mayıs ayında a100-003'ü alıcam büyük ihtimalle.

Toshibanın artıları
    - Kalite ve sağlamlık
    - Ekran kalitesi
    - 2gb ram(4gb kadar destekli)
    - Vista işletim sistemi

Ben notebook alırken sistem özelliklerini biraz yüksek tutma taraftarıyım.Notebook'u aldıktan sonra tekrar tekrar para harcamak (ram,har disk değişimi)mantıklı değil.
  • LAPTOP DÜŞÜNÜYORUM AMA ASUS F3JP VİSTA PUANİ 4.4 BU 4.5 ALİYOR ASUS 2500 YTL TOSHİBA 3000 YTL ASUS 1 GB RAM TAKARSAN AYNİ ÖZELLERİ OLUYOR 1 GB RAM KAÇ YTL ?
  • Yalnız Asus la Toshibanın kalitesi mukayese bile edilemez.. Ram taktıktan sonra arada 350 lira bi fark kalıyorki Toshibanın kalitesi o parayıda hakkeder...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Federal779

Yalnız Asus la Toshibanın kalitesi mukayese bile edilemez.. Ram taktıktan sonra arada 350 lira bi fark kalıyorki Toshibanın kalitesi o parayıda hakkeder...

Aynen katılıyorum.
  • 1. ya arkadaşlar yukarda ses kalitesinin iyi ancak ses seviyesinin biraz yetersiz kaldığını yazmışlar... doğru mu bu?? nedir, ne değildir??
    2. tv-out ve 2inci monitör bağlantı noktaları var mı??
    3. resimlerden anladığım kadarıyla cihazın hoperlörleri klavyenin üstünde yer alıyor. ekranı kapattığımızda ses'in bozulması söz konusu mu?? (ekran kapalı müzik dinlenebiliyor mu)

şimdiden teşekkürler...
  • 1. Ses kalitesi mükemmel ayrıca ses seviyesi yetersiz falan da değil, bir notebook için çok iyi ses veriyor.
    2. Harici monitör bağlantı noktası ve Video-out girişi mevcuttur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 17 Nisan 2007; 16:15:53 >
  • Vistanın perfonmans puanlamarını o kadar ciddiye almamak gerekir. Sırf taban puanları aynı diye 2 makinenin perfonmansları aynı diyemeyiz.
  • tüm yorumlar çok yararlı öncelikle teşekkür ederim herkese.
    yanında gelen işletim sistemi 32-bit tamam peki aletin işlemcisi 64-bit mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zgor

tüm yorumlar çok yararlı öncelikle teşekkür ederim herkese.
    yanında gelen işletim sistemi 32-bit tamam peki aletin işlemcisi 64-bit mi?

coreduo 32 bit
    core2duo 64 bit yani sorunun cevabı aletin işlemcisi 64 bitide destekliyor..
  • çok sağol :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarppy

1. Ses kalitesi mükemmel zaten Harman kardon hoparlör kullanılmış ayrıca ses seviyesi yetersiz falan da değil, bir notebook için çok iyi ses veriyor.
    2. Harici monitör bağlantı noktası ve Video-out girişi mevcuttur.

peki ekranı kapattığımızda ses nasıl geliyor?? gördüğüm kadarıyla hoperlörler klavyenin üzerinde bulunuyor... ekranı kapattığımda ses birazda olsa boğuklaşıyor mu????
  • arkadaşlar merhaba
    bu aletin ısınma problemi olmaz heralde ama yoğun oyunlarda vs uzun süre kasıldığında işlemci,hdd ve akran kartı kaç derece oluyor...bileniniz varmı?
  • arkadaşlar 22 martta ben bu aleti 3 320 ytl ye aldım, şimdi alacaklar çok şanslı !!! bence boşuna fiyat farkı değer mi değmez mi diye düşünmeyin o fiyat farkı şu anda kompanze oldu. dolar düştü tekrar yükselmeden gidin hemen alın güle güle kullanın..
  • Arkadaşlar, sizin Recovery CD'sinde gerekli tüm driverlar mevcut mu? Yoksa sadece Vista mı vardı???
  • toshiba A100-003 ÜZERİNDEKİ HOPARLÖRLERİN HARMAN-KARDON OLDUĞUNA EMİNMİSİNİZ.bence değil.ayrıca eski modellerde bulunan toshiba virtual sound yazılımı da yok.ses kalitesini sanal true surround ve wow şeklinde arttırıcı etki yapan ve 5+1 sisteme bağlantı yapıldığında mükemmel sonuçlar veren bu yazılımın olmaması eksiklik diye düşünüyorum.Ancak bu haliyle 2+1 veya 5+1 ile kullanan arkadaşlar varsa ve bilgilendirirlerse sevinirim.Sesin yetersiz olduğu konusunda bu forumda açıklamalar gördüm çünkü..m70-160 kullanıcısıyım ve de A100-003 almayı düşündüğüm için bu detay benim için çok önemli.birde ekran kartı hafıza sı ddr mi yoksa ddr2 teknolojilimi...
  • ben alalı bu bilgisayarı yaklasık bi hafta oldu ve cok memnunum oyunlarda vs hiç bi sorun yasamadan rahat rahat oynuyorum alabilcek olan warsa dusunmeden alsın derim
  • bende bu makinayı dün vatan bilgisayardan aldım.ilk izlenimlerim fevkalade..harman kardon hoparlörlere sahip değil ancak içindeki HDAudio realtek AC 97 SRS ilaveli ses kartı çok kaliteli ...2+1 de mükkemmel sonuçlar veriyor.onboard hoparlörlerindeki ses kalitesi ise açıkçası harman-kardon u aratmıyor.ekran kartı da DDR2 teknolojili.Bu da çok iyi.çünkü DDR2 teknolojili hafızalar DDR ye göre enerji tasarrufu sağlar
  • Ardakaşlar merhaba foruma yeni kaytıldım bende uzun araşştırmalarım sonucunda A100-003 te karar kıldım ama aklıma takılan sorular var mesela ben bu aleti aldığımda dvd izlemek istersem televizyonuma takıp izleyemezmiyim.bazısı evt bazısı hayır diyor.
    Ayrıca A100-599 la arasında 1 gb lık bir fark var bunun için 500 ytl ödemeye değermi.Bana yardımcı olun plssss.
  • tv out çıkış konnektörü bilgisayar sol yanda mevcut.televizyona bağlayabilirsin.ayrıca A100-003 ÜN İŞLEMCİSİ 2,17 GHZ.599 MODELİNDE 2,00...0,17 LİK FARKI BİLGİSAYARI KULLANIRKEN HİSSEDERBİLİRSİN.bence 500 ytl farka değer.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.