Vuruk, kırık, çatlak, patlak, göçük, çizik, boya doküntüsü, falan filan yok. Çok temiz. Bataryası kullanıma göre değişmekle birlikte 45 dk civarı gidiyor. Özellikleri aşağıda yazdım.
Fiyatı: 350 TL. PTT kargo ile kapıda ödemeli olarak gönderebilirim. Kargo ücreti fiyata dahildir. İstanbul Ümraniye'deyim, Ümraniye veya yakın çevresinden elden de teslim edebilirim.
TOSHIBA Satellite A10 Product Specifications
Processor type : Mobile Intel® Celeron® processor clock speed : 2.2 GHz Operating system Windows® XP Home Edition Lisans etiketi. Türkçe klavye System memory : 512 MB DDR RAM Hard disk capacity : 30 GB
Internal video modes The following internal video modes are supported: resolution : 1,024 x 768 maximum number of colours : 16.7 million
Interfaces 1 x headphone 1 x DC-in 1 x external monitor 1 x RJ-11 1 x RJ-45 1 x TV-out (S-video) 1 x external microphone 2 x USB 2.0
Expansion 2 x memory slots type : 1 x PC Card Type II
Wireless communication: Wi-Fi™
Wired communication topology : international V.90 modem speed : 56 Kbps data (V.90) and 14.4 Kbps fax (V.17) topology : Ethernet LAN speed : 10/100 Base-TX topology : V.92 ready
Sound system supported audio format : 16-bit stereo speakers : built-in stereo speakers manufacturer : Toshiba Bass Enhanced Sound System Kensington Cable Lock
HP Compaq nx9010
Kırık, göçük, çatlak, patlak, belirgin çizik yok, sadece kullanıma bağlı hafif, ufak tefek şeyler olabilir. Klavyenin sağ alt tarafında bilek gelen kısımda hafif yıpranma var (fotografta gösterdim). Ekranın sol üst köşesinde sürekli kırmızı yanan 1 tane piksel var (fotografta gösterdim). Çok dikkatli bakmazsanız göremezsiniz bile, ancak siyah zeminde rahat görülür. Bataryası fazla gitmiyor, bitik sayılır. Genel durumu gayet sağlam ve temiz durumda. Özellikleri aşağıya yazdım.
Fiyatı: 300 TL. PTT kargo ile kapıda ödemeli olarak gönderebilirim. Kargo ücreti fiyata dahildir. İstanbul Ümraniye'deyim, Ümraniye veya yakın çevresinden elden de teslim edebilirim.
Özellikleri şöyle:
HP Compaq nx9010 Business Notebook
Intel Pentium 4 2.4 GHz 512 MB DDR RAM 30-GB 4200 rpm SMART Ultra ATA Hard Drive 15-inch with 1024x768 resolution DVD/CD-RW combo Drive 1.44 MB Diskette Drive
Windows XP Home Edition Lisans etiketi Türkçe klavye
Interfaces:
PC Card Type 1/II Enhanced Parallel EPP/ECP PS/2 S-Video (NTSC/PAL) VGA IEEE 1394 FireWire Headphone/Line-out Microphone-in RJ-11 (Integrated high speed 56K modem) RJ-45 (10/100 Ethernet) Wireless communication: Wi-Fi™ Infrared Port – (4 Mb/s support) (IrDA 4 MB compliant. IR performance will vary depending on performance of IR peripherals and application used.) USB 2.0 Kensington MicroSave security slot; accepts 3rd party security lock devices Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.