Şimdi Ara

toshiba satallite l755- 14d Anakart sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu notebook u 1 yıl önce almıştım 3 4 ay sonra ısınıp kapanma sorunu ortaya çıktı ve garantiye gönderdim...Garanti işletim sistemi hatası diyerek geri gönderdi bende gerekenleri yaptım( windows yeniden kuruldu) sorun tekrar edince bende güvendiğim bilgisayarcıya götürdüm anakartta bombe olduğunu söyledi işlemciye baskı yapıp ısındığı için kapanıyormuş ... Tanıdığım bilgisayarcı fabrika hatası olduğunu söyledi ama bilgisayar garantiden çıktı ne yapmam gerekir?

• Yapacak pek birşey yok ..Siz neden garantili bir cihazı başkasına açdırdınız ki? ..Sonuçda servisde gözden kaçmışdır ilgilenmemişlerdir..Servisle görüşüp durumun devam ettiğini anlatacakdınız belki bir süre daha servisde kalacakdı cihaz ama en azından çözüm bulunurdu...Şimdi kalkıp anakartı değiştirmeye kalksanız laptop parası kadar ..Kaldıki bulmakda zordur.. Bence servisle tekrar görüşüp fiyat bilgsi alın bakalım durum nedir ne kadar masrafı var cihazın ... Belki şimdi garanti dışı oldugu için hemen teşhis koyarlar uyanıklar para kazanacakya ...

Geçmiş olsun ..
  • Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. :( makinanda chip arızası var. tamiri mümkündür. Benim notebook ve mac tamir servisim var. istiyorsan bana mail atarak iletişime geçebilirsin sana yardımcı olurum. iyi günler.
  • merhaba arkadaşlar ben toshıba L755-14d bu pcyi almayı düşünüyorum. ısınma kasma yada başka türlü bi sorun yaşayan varmı ? kullanıcıları memnun bilgi vereebilirmisinz arkadaşlar ben teknolojiden fazla anlamam yardımınız için teşekkürler şimdiden.http://www.toshiba-turkey.com/discontinued-products/satellite-l755-14d/ pc bu arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Satellite c660 450TL
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.