Şimdi Ara

Toshiba RAS 10 Duvar Tipi Split Klima (İnverter)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
2.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 ay daha garantisi mevcut, ek fark verilerek biteceği gün garanti süresi uzatılabilir, faturası kağıtları eksiksiz , elimde 2 adet mevcut 1 tanesi yeni geçtiğim evde ihtiyac fazlası olduğundan satılık.

Toshiba RAS 10 Duvar Tipi Split Klima (İnverter)

Tip Inverter
    Teknoloji DC Inverter Teknolojisi
    Soğutma Kapasitesi (Max. BTU/h) 10200
    Isıtma Kapasitesi (Max. BTU/h) 14000
    Güç Tüketimi (kW) 0,75 - 0,86
    EER (W/W) 3,33
    COP (W/W) 3,72
    Çalışma Şartları (ºC) (Dış Ortam) (Soğutma/Isıtma) (-15) 43 / (-10) 24

İç Ünite
    Hava Debisi Max. (m³/h) 576
    Yükseklik (mm) 195
    Genişlik (mm) 790
    Derinlik (mm) 250
    Ağırlık (kg) 8
    Ses Seviyesi (db(A)) 29

Dış Ünite
    Yükseklik (mm) 550
    Genişlik (mm) 660
    Derinlik (mm) 240
    Ağırlık (kg) 29
    Ses Seviyesi (db(A)) 48
    Soğutucu Akışkan R-410-A
    Max. Borulama (m) 10
    Max. Yükseklik Farkı (m) 8

Özellikler
    A Sınıfı
    DC Inverter Teknolojisi
    Estetik Ön Panel
    Preset Fonksiyonu
    Fan Modu
    Nem Alma Modu
    Auto Modu
    Sleep Modu
    Eco Modu
    Quiet Modu
    Panjur Konum Sayısı: 12
    Arıza Teşhis Fonksiyonu
    Hızlı Isıtma - Soğutma
    Kendi Kendini Temizleme
    Timer
    Anti - Mold Filtre
    Bio Enzyme Filtre
    Gingko Filtre
    Zeolit Filtre
    Sasa Filtre
    Vitamin C Filtre
    Coffee Filtre

1500tl
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavador -- 4 Eylül 2014; 17:55:38 >

• Haziran a kadar Narlidere veya Guzelbahce ye tasınmaya calısıyorum, satılmazsa anlasır elden alırım sanırım, :) kolay gelsin.
  • Aynı ürünün bir büyüğünü kullanıyorum yaklaşık 6 yıldır. Ben o zaman akraba olan bayimden (girişinden verdi bana) sıfırını montaj ücreti bana ait olmak üzere 2200 TL ye almıştım. 3 kez ev değiştirmek zorunda kaldım. Hala kullanıyoruz tık demedi. Elektrik tüketimi çok çok az. İnanılmaz memnun kaldığım bir ürün. Herkese şiddetle tavsiye ederim.
  • Ürün ve fiyat çok iyi, klima almayı düşünenler kaçırmasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cavador kullanıcısına yanıt
    Dostum tamam kliman çok güzel ancak 2,5 yıllık bir cihaz neticede,
    Ben bu tip bir klima arayışındayım aynı cihaz sıfır olarak 2200 civarı ve 9 taksit imkanıyla satılıyor.
    İnanmayabilirsin ama klima mevsimi geçti ve elinde olanlar paraya çevirmek için cazip fiyatlara düşebiliyorlar.
    Ayrıca senin klimanı alırsam ki almayı düşünürüm ama bu rakama değil + 150 TL civarı montaj ve 80-100 TL arası da kargo ücreti ödemem gerekecek.
    Lafı fazla uzattım klimana 1200 TL nakit verebilirim, size uyarsa görüşürüz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmokx

Dostum tamam kliman çok güzel ancak 2,5 yıllık bir cihaz neticede,
    Ben bu tip bir klima arayışındayım aynı cihaz sıfır olarak 2200 civarı ve 9 taksit imkanıyla satılıyor.
    İnanmayabilirsin ama klima mevsimi geçti ve elinde olanlar paraya çevirmek için cazip fiyatlara düşebiliyorlar.
    Ayrıca senin klimanı alırsam ki almayı düşünürüm ama bu rakama değil + 150 TL civarı montaj ve 80-100 TL arası da kargo ücreti ödemem gerekecek.
    Lafı fazla uzattım klimana 1200 TL nakit verebilirim, size uyarsa görüşürüz...

akıl vermeyin, bilip bilmeden de konuşmayın, klima sadece soğutma amaçlı ve sadece 1 yaz kullanıldı

siz cihaz değil enayi arıyorsunuz, o kadar fiyat kırmanıza rağmen size satılan cihaz olursa da anca ölü cihaz olur, unutmayın ki iyi cihaz iyi para ama anlayana...

farklı kentteyim kargo masrafım var diye bana da mağduru oynamayın +80 kargo parası vermeyin 1200e bulunduğunuz yerden alın aynı ürünü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavador -- 4 Eylül 2014; 17:54:55 >

• cavador kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım sen beni yanlış anladın ve uslübun da hiç uygun değil.
    Akıl vermiyorum ve bilerek konuşuyorum aynı cihazı sıfır olarak 2000 TL ye buldum ve tabi ki ücretsiz montaj ve 3 yıl ful garanti.
    Yani senin cihazı alsam hadi kargoyu boşver 150 TL de montaj ücreti ile 1650 TL ye gelecek sen olsan 350 TL için 2. el cihaz alırmıydın.
    Ben cihazdan da anlarım adamdan da, enayi falan aradığım yok,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmokx

Arkadaşım sen beni yanlış anladın ve uslübun da hiç uygun değil.
    Akıl vermiyorum ve bilerek konuşuyorum aynı cihazı sıfır olarak 2000 TL ye buldum ve tabi ki ücretsiz montaj ve 3 yıl ful garanti.
    Yani senin cihazı alsam hadi kargoyu boşver 150 TL de montaj ücreti ile 1650 TL ye gelecek sen olsan 350 TL için 2. el cihaz alırmıydın.
    Ben cihazdan da anlarım adamdan da, enayi falan aradığım yok,

artık bu ürünün sıfırı yok, ras10 adıyla ürün mevcut ama iç üniteside dış üniteside farklı daha düşük verimdeki(ısıtması 12000btu) versiyonu mevcut piyasada, 1400tl ye vermedim 1450tl yede vermem, faturalı garantili sadece 1 yaz kullanılmış mal, naylon poşetlerine kadar eksiksiz, bu cihaz size olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.