Şimdi Ara

TOSHIBA Qosmio X500-14H memnunmusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • almaya karar verdim ama fiyat 5000tl, bu fiyata değermi teknik servis hakkında pek iyi şeyler okumadım, kararsız kaldım bi sorun çıkarsa iş mahkemeye kadar uzuyormuş..

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_33951_TOSHIBA_Qosmio_X500-14H__Core_i7-740QM__8GB__1_5TB__750GB_750GB___GTX460M__18_4inc__Win7_Premium_64_Bit.html

bu modelin işlemcisi, ekran kartı ya da kullanışı nasıldır memnunmusunuz. seride bi problem varmıdir

• Ben kullanıyorum bu modeli . Çok memnunum. Aralıksız olarak 7/24 çalışmasına rağmen 1 aydır hiç sorun yaşamadım. Evet, teknik servis oldukça problemli. Toshiba servisleri diğer servisler gibi insanı deli edebiliyor. Maalesef Türkiye'de satış sonrası hizmet diye bir kavram yok. Bilgisayarın performansı herhangi bir laptop veya orta düzey bir masaüstüne göre çok iyi. Son çıkan oyunları 1920x1080 çözünürlükte ve yüksek ayarlarda oynayabiliyorum. Tabi istisnai bazı oyunlar vardır ama benim yüklediklerimde özellikle denedim ve bir sorunla karşılaşmadım. Zaten şu anda Türkiye'de satılan laptoplarda üst düzey ekran kartı olarak ya 460M GTX ya da ATI Mobility Radeon 5870 bulabilirsiniz. Seride problemler var aslında ama problem yaratıcak kadar önemli şeyler değil. Bilgisayarla birlikte yüklü olarak gelen Windows'da zaman zaman problemler çıkabiliyor. Onun dışında kayda değer bir sorun mevcut değil. NOT:Bu bilgisayarı yazdığınız gibi Toshiba'ya dava açarak ve davayı kazanmam sonucunda aldım.

• tesekkurler, içim ferahladı en azından biraz.. umarım sorunlu bi modeli ile karşılaşmam şans işi sanırım birazda sorunsuz bi bilgisayarın denk gelmesi.. siz nereden almıştınız, toshiba shop merkez yada bayilerinden almak arası fark yok sanırım, eninde sonunda tnb bilgisayar ile muhattap oluyoruz sorun çıkarsa
  • Ben geçen yıl ilk olarak x500-110 modelini Toshiba Shop'tan almıştım Mecidiyeköy'deki Profilo AVM Şubesi'nden. Onun üzerin 2 kez değişim olmuştu. En son mahkemeyi verip davayı kazandım. Ama bu süreçte bilgisayarın değeri düştüğü için bu modeli talep ettim. Aralık ayında daha yeni çıktığında benim elime o zaman geçti bu model. Yani multimedya bilgisayarı sonuçta. Oyun film müzik performans için üretilmiş bir model. Boyut ve ağırlığı önemsemeyen insanlar tercih edebilir bu modeli. Tabi ki taşınması bir netbooka göre daha zor ama performansı diğer laptoplarla karşılaştırılamaz. Tabi ki Monster ve diğer birkaç markanın üst düzey modelleri hariç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican09turk -- 23 Ocak 2011; 13:25:37 >
  • aynen ama en düşük fiyatlı monster 6500 7500 tl arası hemde kasası toshibanınki yanında göze hiç hitap etmiyor bu fiyattakilerin işlemcisi daha iyi olsada içimdn gelmedi monster almak.. asus g73jw-tz modeli wardı toshiba ile aynı ama ekranı 17.3lük oda yeni bitti golda 2000tl fiyat farkı wardı
  • Selam arkadaşlar. Bu laptopun hoparlörleri ne marka acaba ? altec lansing mi, harman cardon mu? ses kalitesi nasıl ? artıları eksileri vs.....
  • Harman Kardon. Ses genel olarak güzel. Ama basları öyle çok iyi vermiyor. Akustik şarkıları dinlemek çok keyifli. Daha soft sesleri vermede daha başarılı bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Satellite c660 450TL
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alican09turk Merhaba arkadaşım nasılsın, yeni bilgisayarın hayırlı olsun. Bende yakamı toshibadan kurtardıktan sonra pek fırsat bulamadım. Neyseki ben sorunumu mahkemeye gitmeden hallettim. Seninde çok yardımın dokundu, senin gösterdiğin yoldan gittim ve yeni pc aldım bende. tabi benim pc seninkinin küçük kardeşi sayılır :)

Seni tekrar gördüğüme sevindim ve sana borçlu olduğumu hatırladım. Tekrar teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSwaH

alican09turk Merhaba arkadaşım nasılsın, yeni bilgisayarın hayırlı olsun. Bende yakamı toshibadan kurtardıktan sonra pek fırsat bulamadım. Neyseki ben sorunumu mahkemeye gitmeden hallettim. Seninde çok yardımın dokundu, senin gösterdiğin yoldan gittim ve yeni pc aldım bende. tabi benim pc seninkinin küçük kardeşi sayılır :)

Seni tekrar gördüğüme sevindim ve sana borçlu olduğumu hatırladım. Tekrar teşekkür ederim

Yardımcı olabildiysem çok sevindim gerçekten. Bu firmayla muhattap olunca hangi dilden anladıklarını çözebiliyorsunuz. Anladıkları dili de Toshiba'yla problem yaşayan herkese anlatmaya devam edicem... Mahkemeye kalmadan çözebilmeniz daha iyi olmuş. Yeni bilgisayarınız hayırlı olsun o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican09turk -- 16 Nisan 2011; 17:12:54 >
  • çok iyi bir bilgisayar ama biraz tuzlu onun yerine asus g serisi tercih edilebilr
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

çok iyi bir bilgisayar ama biraz tuzlu onun yerine asus g serisi tercih edilebilr

kesinlikle katılıyorum. Asus'un aşağıdaki modeliyle Qosmio X500-14H'ın özelikleri neredeyse aynı. üstelik usb 3.0 girişi mevcut. aralarında 1300 TL fark var.

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=95401&ad=ASUS-G73JW-TZ061V-740QM-8GB-1TB-17-W7HP-Tasinabilir-Bilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican09turk -- 17 Nisan 2011; 2:04:55 >

• asus g73 sandy bridge çok daha iyi
  • Ama Sandy Bridge'li modellerin durumu hala belirsiz. Bir yandan hatadan dolayı toplatılıyor. Diğer yandan hala satışına devam eden markalar da mevcut. Ortada bir ikilem var. Ama Intel hatayı giderdiğinde yeni nesil i7 işlemciler gerçekten performans açısından şu anki i7'leri ikiye katlamış olucak. Benchmark değerleri de zaten bunu gösteriyor. Beklemedeyiz... Umarım Intel en kısa zamanda hatasını telafi eder. Bu arada mesela Apple şu anda kendi sitesinden Macbook Pro'ları i7 2.3 ghz'lık işlemcilerle donatmaya izin veriyor. Yani özel konfigürasyonlu laptoplarda bu işlemciyi kullanıyorsa, Apple gibi bir firma hataya pek yer vermez. Nasıl oluyor da bu işlemciler kullanılabiliyor onu da hala çözemedim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican09turk -- 17 Nisan 2011; 12:02:58 >
  • asusunkiler yeni sürüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.