Şimdi Ara

TOSHIBA Qosmio X305-Q706

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu laptop iyi midir? Alternatifi var mıdır bu aralıkta?

• ne için sorduğuna bağlı

genel olarak iyidir derim.

alternatifi monster olabilir diye düşünüyorum
  • Ağırlıklı olarak iş için kullanacağım. Güçlü ve sorunsuz olsun istiyorum. Oyun falan 2. planda ama HD videolar olsun arasıra oyun oynama olsun bir süre sonra hala yeterince güçlü olması olsun önemli. Biraz masaüstü alternatifi olacak yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serafon

Ağırlıklı olarak iş için kullanacağım. Güçlü ve sorunsuz olsun istiyorum. Oyun falan 2. planda ama HD videolar olsun arasıra oyun oynama olsun bir süre sonra hala yeterince güçlü olması olsun önemli. Biraz masaüstü alternatifi olacak yani.

arkadaşım ben inceledim sli ekran kartı var bence baya iyi bir makina fakat türkiyede yok.siz nereden kaça alacaksınız
  • Daha iyisini görmedim ben piyasada kaçırdığım birşey yok ise. :).
  • AMERİKA DA 4000 DOLAR.oyun ikinci plandaysa hiç o kadar para verme.hem full hd değil ekranı.oyun çok önemliyse o kadar paraya süper bir masaüstü yaparsın.benim x305-q701 yeter sana.1500 dolar amerikada.
  • 4000$ olan 708 versiyonu 706 versiyonu 2000$ civarı görünüyor nette.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer emachines E725
    13 yıl önce açıldı
    asus n55sf-s1278v
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pardon özür dilerim.1999 dolara kaçırma derim bu modeli o zaman.ama 4000 dolarlık olanı alma.çok para.fiyat/performans bakımından o kadar paraya önermem 4000 dolarlık olanı ama 2000 dolarlık gayet makul.amerikadan alacaksan tabi
  • Amerikadan alabilirim de buraya nasıl göndertecez gelecek adam yok şimdi. Türkiye'de bunun eşdeğeri ya da yakın versiyonu yok mu acaba?

Linkte değişik versiyonları görünüyor ama fiyat bilgisi yok

http://se.computers.toshiba-europe.com/innovation/tr/series/Qosmio-X300-series/1056665/
  • daha türkiyede satışta değil bu modeller malesef ne zaman gelir allah bilir.başka markalardan eşdeğer bir notebook yok incelemelerime göre.getirtebilirsen çok güzel olurdu aslında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.