Şimdi Ara

Toshiba Power Saver nasıl kullanılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopuma toshiba power saver yükledim fakat nerede olduğunu bir türlü bulamadım. Nerede acaba? Nasıl kullanılıyor? Bir fikri olan var mı?

• arkadaşlar yardıma ihtiyacım ver ve eminim bu sorunun cevabını nette aramış çok arkadaş var.
  • hmmm bu zor soruya çok basit bi cvb veriyim :D... veeeeee geliyooooo

power saver bence çekirdek sistem çünki onu güncelleyince fn ye basınca açılan menude iyileşmeler oluyo ki en büyük özelliği açılan menude sağa basınca değişiyorya orada toshiba asist var orada değişmeler oluyo bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmann -- 1 Nisan 2008; 16:30:31 >
  • bu kadar açıklayıcı bir cevap olamaz gerçekten...
  • Masa üstünün sağ yanında toolbar da pil işaretine sağ click le orada ...
  • vista mı kullanıyorsun xp mi???
  • walla bana sorarsanız müthij bişiy. 1 kere pilin uzun dayanmasını sağlıyor yani, en önemli işlevi bu. sağolasın toshiba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar, bende Toshiba A200-1LA var. Windows Vista 32 bit kullanıyorum. Makinada herşey mükemmel çalışıyor ama Power Saver bir türlü çalıştıramıyorum. Sistemde çalışıyor gözüküyor ama başlattan ne zaman çalıştırmaya çalışsam program başlamıyor. Yeniden kurmak istedim ama toshibanın driver sayfasında aradığımda bulamıyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emperorism

Arkadaşlar, bende Toshiba A200-1LA var. Windows Vista 32 bit kullanıyorum. Makinada herşey mükemmel çalışıyor ama Power Saver bir türlü çalıştıramıyorum. Sistemde çalışıyor gözüküyor ama başlattan ne zaman çalıştırmaya çalışsam program başlamıyor. Yeniden kurmak istedim ama toshibanın driver sayfasında aradığımda bulamıyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

power saver programı işletim sistemi içine gömülüdür.müstakil bir program değildir.XP li Toshiba larda ayrıca bir program olarak çıkıyordu.
    Vista da güç seçenekleri - gelişmiş güç seçenekleri sekmesi altında Toshiba Power Saver adını bulup alt menüsünde işlemci-güç-açma kapama ayrlarını yapabilirsiniz.

• arkadaşlar bu power saver'ı ben de kurdum fakat ne araç çubuğunda gözüküyor, ne de denetim masasından power saver'a girmek istediğimde izin veriyor...
    xp kurulu pc'de. uyumlu setup indirip kurduğuma da eminim. neden böyle oluyor? yardım edebilecek birisi var mı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.