Şimdi Ara

Toshiba Pil Durumu Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Toshiba L650-11F kullanıyorum. Satın alalı yaklaşık 1 yıl oldu. Kullanırken pili hiç çıkarmadım şimdiye kadar. Bugün PC Health Monitor programına girince pil durumu zayıf, verim almak için yenisiyle değiştirin uyarısı geldi.
    Sizce şarjdan çıkarmadan kullanmak yanlış mıydı?
    Ayrıca bataryanın modeli üstünde nerede yazıyordu ve yeni batarya fiyatları nasıldır?
    Yardım ederseniz sevinirim.

• bazı yerlerde hiç çıkarmayın diye uyarılar var itibar etmeyin üzerinde dahi olsa lion piller üretildikten itibaren kendini yemeye başlar. arasıra boşaltıp tam boşaltma değil yalnız %10-15 seviyelerine kadar kullandığınız zaman ömrü dahada uzar.sizin btarya bitmiş yenisi şart yani toshıba batarya garantiini 1 yıla indirdiğini yzmışlardı bi servisi arayıp sorun yenisiyle değiştirin
  • Performansı düşük olsa da pil şu an çalışıyor, servis değiştirir mi ki yenisiyle?
  • tabiki değiştirir kör değilse uyarıyı görür uyarı vrmezse tmm teknik sorun değişmek zorunda
  • Az önce servisi arayıp görüştüm. Dediğiniz gibi pil garantisi 1 yıl için geçerliymiş. Lakin değiştirme olayı, 5-10 dakika giden bataryalar için geçerliymiş. Benimki 1 saat gidiyor hiç yoktan.
  • şunalrın yaptığına bak uyarı verdiğinde değişmesi lazım onu normalde ömrü şimdi 1 saattir ama gideceği 1 haftadır onun gigide azalacak garantisi biterse orjinal bataryası pahalıdır
  • Orjinal batarya fiyatını sordum, 150-250 arası dedi. Yahu laptop zaten kaç para. İlginç doğrusu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Şarj Problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öyledir evet yapacak bişey yok:)
  • Herneyse teşekkür ederim yardımlarınız için. :)
  • Sadece Toshiba'da değil, diğer tüm markalarda pil kullanım süresi belli bir sürenin altına düşmeden batarya değişimi yapılmamaktadır.
  • samsungda benimki baya yüksekti hemen değiştşrdşler firmanın garanti şartına göre değişir
  • arkadaşım bir gelişme var mı

bana da 140 lira fiyat teklifinde bulundular pil değişimi için benimki 30 dakika gidiyordur ve sürekli X işareti var pil göstergesinde aslında bunlar bulunduğum şehirdeki teknik servise gönderdikten sonra oldu aldıktan sonra farkettim pilimin değiştirildiğini düşünüyorum. çünkü göndermeden önce sadece senin söylediği uyarıyı veriyordu yani pili yenisiyle değiştirmeniz tavsiye edilir uyarısı. ben de 1 gün sonra hemen merkez teknik servise gönderdim istanbul'a..

bir de pilin seri numarası ile bilgisayarın seri numarasının eşleştiremez mi bu servis? hadi ben kendim pili değiştirdim başka bir batarya taktım anlayamayacaklar mı Fabrika çıkışındaki pili bilmeleri lazım

ne yapmamı önerirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.