Şimdi Ara

TOSHIBA P200D 12O KULLANICILAR KLUBU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
14.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: okayillioglu

kesinlikle alınır ben 1941 liraya almıştım 300 lira fark var gerçekten çok sağlam indirim

memnun musun peki? herhangi bir sorun ya da bir eksisi var mı?
  • Hocam bugün bu laptopu vatan computerden aldım.. Performansı gayet iyi... öle rahatsız edici bi sesde yok hdd den ise tıkırtı gelmiyor... ben gayet memnunum şu anda crysisi oynuyorum :)) yüzde 25 indirimle :D 17 inch olması hoşuma gitti aslında alma sebebimde buydu :D yatarken film izliyorum :D
  • abi dünden beri pcyi hiç kapatmadım gayet güzel.. ısınma falanda yok.. yok amd ısınır yok amd donar yok amd kasar dünden beri yüklemediğim şey kalmadı hiç bi türlüde kasma gibi bi olay yok... ama crysis ilk açtığımda kasmıodu
    ekran kartının güncel driverlerını indirip kurdum şimdi bazen kasıyor.. ama ben gayet memnunum... ama o sorunuda çözücem.. 17 inç keyif verici :D
  • cevaplar için teşekkürler ama kampanya bitti :(
  • arkadaşlar ben 1 haftadır kullanıyorum. Gerçekten harika bir alet. Bence tek kusuru işlemcinin AMD olması değil, işletim sisteminin VİSTA olması. Toshiba'ya da hak veriyorum gerçi. Bu aletin içine XP koysalar birde yanında tuğla vermeleri gerekirdi. Yoksa maazallah uçar gider.
  • 1 MB'lik cache, 4200 rpm'lik hdd ve bunlara karşılık uçar gider esprisi + tuğla versinler lafı Cidden komik olmuş...
  • 1 mb cache olduğu doğru, ama hdd 5400 rpm
  • Bu arada vista puanı 4.7 idi. Onuda oyunlar için verdi. STALKER oyununu yükledim. 1024x768 çözünürlükte ayarların çoğu açık bir şekilde akıcı olarak oynadım.
  • merhaba arkadaşlar 1 haftadır bu makineyi kullanıyorum. performansı oldukça iyi yalnız vista ve toshibanın eklediği programlarla açılması yavaşlıyor..call of duty 4 de performans süper.. crysis, vista ile kasıyor, kendi bulduğu otomatik ayarlarla aslında mid. grafik özelliklerini seçiyor ama açıkcası vistayla oynanmaz yada low yapıp kötü performansla oynıcaksınız. xpyle iyi oynancağını sanıyorum.. bu arada xpyi yükleyeyiğ deneyen oldu mu? olduysa başarılı oldumu? birde ben bilgisayara virüs bulatırdım norton kaldıramadı..geri yükleme yaptım, başarısız oldu, 2 kez geri yükleme yapamadı :S şimdi virüsleri nasıl silceğimi bilemiyorum bu konuda yardım ederseniz sevinirim.. birde hakkikten hd sürekli çalışmaya başladı arkadaşın dediği gbi gibi tıkır tıkır bir ses ile sürekli çalışıyor, ilk aldığımda böyle değildi artık sürekli çalışıyor, neden kaynaklanıyor olabilir teşekkürler..
  • Arkadaşlar XP sürücülerini araştırdım ama bulamadım.
    bulan varmı? VİSTA ya astalaVİSTA demenin zamanı geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: halfchosen

merhaba arkadaşlar 1 haftadır bu makineyi kullanıyorum. performansı oldukça iyi yalnız vista ve toshibanın eklediği programlarla açılması yavaşlıyor..call of duty 4 de performans süper.. crysis, vista ile kasıyor, kendi bulduğu otomatik ayarlarla aslında mid. grafik özelliklerini seçiyor ama açıkcası vistayla oynanmaz yada low yapıp kötü performansla oynıcaksınız. xpyle iyi oynancağını sanıyorum.. bu arada xpyi yükleyeyiğ deneyen oldu mu? olduysa başarılı oldumu? birde ben bilgisayara virüs bulatırdım norton kaldıramadı..geri yükleme yaptım, başarısız oldu, 2 kez geri yükleme yapamadı :S şimdi virüsleri nasıl silceğimi bilemiyorum bu konuda yardım ederseniz sevinirim.. birde hakkikten hd sürekli çalışmaya başladı arkadaşın dediği gbi gibi tıkır tıkır bir ses ile sürekli çalışıyor, ilk aldığımda böyle değildi artık sürekli çalışıyor, neden kaynaklanıyor olabilir teşekkürler..

hdd sürekli çalışması virüsden kaynaklanıyo olabilir. gerçi norton da buna neden olabilir. arka planda çalıştığı için hem bilgisayarı yawaşlatır hemde hdd aşırı çalışır. virüs temizleme işine gelince bu iş beni aşar ama fikrimi söyleyeyim yine de. ya başka bir makine ile tarama yaptıracaksın ki bu çok uzun sürer ya da herşeyi silip en baştan alacaksın. 2 türlüde işin çok uzun. nortonu kaldırıp başka bir programı kurmak pek işe yaramayacaktır. sana kolay gelsin...

• bendede bazen ilk açıldığında hdd delirio :)) xp kurmayı düşünüyorum ama driverlarını bulamadım.. yardımcı olabilecek varsa sevinirim...
    Saygılar..
  • Arkadaşlar ençok sanırım ben yazdım ama ne yapayım sürekli aklıma yeni şeyler geliyor. İlk defa vista ya maruz kalıyorum Şİmdi bios ayarı için sorun yaşayan arkadaşa 32bit olan versiyonunu yülleyeceksin. çünkü üstünde gelen windows 32 bir. Ben BIOS yüklemesini yaparken fanlar çıldırmış gibi çalışmaya başladı. Uzun sürede öyle devam etti. Ancak bios yaparken sakın başka birşey yapmayın. işlem yarıda kalırsa servisin taşlı yolları görünür. Demedi demeyin.
    bir kaç oyun denedim. ancak birkaç sorun var.
    Titan Quest adlı oyunda tüm özellikler açıkken efektler görünmüyo. sanırım vista ile uyum problemi yüzünden.
    call of duty 4 gayet iyi görüntülerle akıcı bir şekilde oynadı.
    STALKER ı da önce zaten söylemiştim.
    Ancak nedense vista işleri zorlaştırmak için çıkarılmış bi sistem gibi duruyor.
    kurulum yapmak için iki defa soruyo. emin misin bak yapma gibi....
    Xp de gözün kapalı kullandığın şeyler Vistada 4 gözle bile baksan zorlanıyorsun.

hee bide aklıma gelmişken chipset'i Ati olamsı lazım ama bir türlü sürücüsünü bulamadım. bulan varsa bi zahmet.

• arkadaşlar xp driverlarını nerden bulacağız ? bu notebookun başka kullanıcısı yok mu? ya sanırım işlem yaparken arada donup kalıo ve o işlemi çok uzun sürede gerçekleştrio gibi :S mesela bugün pc suite kurdum yüzde 40 da kaldı sonrasını yaklaşık yarım saatde yükledi :s
  • arkadarşlar bu gün nortonu kaldırıarak yerine nod 32 kurudum. açıkcası gzöle görülür bir hız artışı oldu. ama norton tabi nod 32 den çok daha ii bir proğram ama bi okadar da yawaş.
  • Arkadaşlar mhaktas adlı arkadaş P200D-11L model notbooku için xp sürücülerini bulmuş.
    Araştırdığım kadarıyla bizim makine ile arasında fark yok. Sadece onun ekran kartı 256mb bizimki 512mb
    onun HDD 4200 rpm bizim ki 5400rpm
    gerikalan herşey aynı.

adreside şu olarak vermiş.
    http://ra pid sha re.com/files/96784107/drv_xp_p200d_11L.rar.html

ama işe yararmı yaramazmı bi bilgim yok.
    ben yinede bilgi olarak vereyim. belki arayıpta bulamayan varsa yararlanabilir.
    bide unutmadan kendisi xp kurmuş. forumda yazıları var. araştırdıysanız görebilirsiniz.
  • p200d 12o kullanıcıları bu kadar mı arkadaşlar???
  • öncelikle yeni p200d 12o kullanıcıları hoşgeldiniz. Uzun süredir girmiyodum foruma. eyy399 yardımın için teşekkür ederim. dediğin gibi 32 bit isimli dosyayı yükledim ve yükleme esnasında aynen söylediğin gibi fanlar çıldırmışçasına çalışmaya başladı. sonra da kendini kapattı . ilk izlenimim olarak bilgisayarın açılış hızı hissedilir derecede artıyor ve açılış süresi kısalıyor.

bilgisayarın açılışını biraz daha hızlandırmak isterseniz birkaç toshiba programı msconfigden kapatılabilir.bilgisayarla ilgili bir kaç olumsuz görüş belirtmek istiyorum. birincisi bilgisayar güç tasarrufu modunda çalışırken dahi şarzı 1 saat 45 dakikadan daha fazla gitmiyo.
    ikincisi kamerayla ilgili.bu kadar güzel bir laptopa bu kadar dandik bi kamera konulaması cok aykırı olmuş.kameranın hem görüntü kalitesi bakımında cok kötü hemde kafasına estiği gibi çalışıyo. yeni driver yükledim oda fayda etmedi. msn de kafasına göre çalıyo bazen kendiliğinden kapanıyo. şimdilik bu kadar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okayillioglu -- 27 Mart 2008; 20:55:26 >

• selamlar,foruma bu başlık için üye oldum, çünkü ben de yeni bir 'p200d 120 ' kullanıcısıyım. Bilgisayarı almamın üzerinde kısa bir süre geçti, izlenimler : *)Kullandığım bu laptopun ısınma sorunu yok *) Pil ömrü ortalama 1 saat(yüksek performansta,ama dengeli kullanımda da çok farkettiğini söyleyemem) *)E sürücüsüne yüklediğim bir klasörü(boş bi klasör) bir çok yolu(tavsiye edlien&öngörülen&güvenlik kipte silmeye çalışma&unlocker vs..) denememe rağmen silemedim, daha doğrusu dosyayı defalarca sildim fakat sistem dosyayı her seferinde yeniden oluşturdu. *) Chicony marka webcam'in başına buyruk tavrı benim laptopumda da mevcut *)Fn tuştakımını çalıştıran flaşkartlar msconfig>başlatma kısmından açık olmasına rağmen bilgisayar açılışlarında otomatik açılmıyor,başlamıyor *) Son olarak ps alışkanı biri olmama rağmen ekran kartını test etmek için Crysis' i yükledim fakat oyunu orta seviye grafik kalitesinde rahat oynadığımı söyleyemem...
    tüm bunlar aldığım laptopdan memnun olmadığım anlamına gelmiyor, yıllardır hepimiz elektronik aletler, özellikle bilgisayar(bilgisayar deyince de özellikle windows,) kullanıyoruz ve bu tür durumların karşımıza her zaman çıkabileceği aşikar.Tabi bu aynı aleti kullananların sorunlarını çözmeleri için görüş alışverişinden bulunmalarına engel değil. Özellikle bahsettiğim Flash Kartları ve Windows'un boş bi klasörü silmemesi gibi benzeri gereksiz durumlar yaşayıp, üstesinden gelenlerin fikirlerini okumak iyi olur, umarım hepiniz aldığınız/ alacağınız bütün laptopları güle güle eskitirsiniz...
    Son olarak, xp yi bu alete yükleyen arkadaşların görüşlerini daha fazla paylaşıcaklarını umarım.

• boş dosyayı silmeyi denedim öle bi sorun yok bende.. Fn tuşları ilk geldiğinde çalışıyordu tuoshiba yazan her proğramı kaldırdım şimdi çalışmıyor :) crysis i sorunsuz oynamıştım mediumda.. kamera bende her zaman çalışıo ama ışıkda ışık yokken görüntü gidiyor :) durduk yerde kapanmıyor yada açılmazlık yapmıyor ama karanlıkda bi görüntü yok .d ama şu anda notebookda film izliyorum ve gayet memnunum.. bu sorunların çözülebilecek sorunlar olduğunu dşünüyorum... Zaten notebooklar oyun amaçlı değiller ve oyunlarıda çalıştırıyor..
    Saygılar..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.