Şimdi Ara

Toshiba Notebook Tavsiye Başlığı (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
658
Cevap
2
Favori
74.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ardadem

arkadaslar onerılerınıze ıhtıyacım var. ben teknosadan su urunu almak ıstıyorum TOSHIBA QOSMIO F50-10B.

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119984667&CS_Category=_SBA_63_1662_444_915&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

Alacagım urunun bu urunden tek farkı ramının 2gb ve hard dıskının de 250gb olması gerı kalan hersey aynı. bu urun hakkında goruslerınıze ve onerılerınıze ıhtıyacım var. alınır mı alınmaz mı? sorun cıkarır mı kullananlar memnun mu? lutfen bılgılendırın. bır hata yapmak ıstemıyorum. cok tesekkurler sımdıden...

Bu ürün stoklarında yok uzunn süredir.Birkaç mağazasında teşhir ürünü olarak açık var.Bende bir ara almaya niyetlenmiştim 2-3 ay evvel.Yine mecidiyeköy cevahir avm Teknosada.teşhir ürünü idi. 3100 ytl fiatı vardı.ayırttım.sonra Toshibashopta çalışan bir arkadaşım bana genelde sorunlu Qosmio ların teşhire açıldığını aldıktan sonra sorunlar yaşayabileceğimi söyledi.Nitekim bu şekilde alan bazı Qosmio kullanıcıları şu an servisleri ayak yolu yapmış..Hiç bulaşma derim.Stoklara girmesini bekle.kapalı ürün al. Günde 100 kişinin parmakladığı bir makina almasına alınır ama nasıl alınır.Gel fiatını yarıya çektim der.o zaman alınır.

• ben makınayı samsun teknosada buldum. orada stoklarında var ve kulu makıneler. ellerınde bı kac tane varmıs. ve fıyatı da 2650YTL yanı bayaa bı uygun. o yuzden almayı dusunuyorum. eger kutulu ıse tavsıye edermısınız pekı??
  • quote:

ben makınayı samsun teknosada buldum. orada stoklarında var ve kulu makıneler. ellerınde bı kac tane varmıs. ve fıyatı da 2650YTL yanı bayaa bı uygun. o yuzden almayı dusunuyorum. eger kutulu ıse tavsıye edermısınız pekı??

Kutulu hiç açılmamış sıfır Qosmio F50 10B mi 2650 ??? .. Çok iyi fiat.
  • benım alacagım urun 10B degıl yanlıs anlasılmasın o urunden ram ve hard dısk olrak farklı. ramı 2gb ve hard dısk de 250 gb. ama evet bu gun ozellıkle gıttım (acıkcası tırstım ) :))) o yuzden gıttım ve ogrendım fıyat ve durumu dogrudur. :)
  • e yukarda 10B yazmışsın.. Normal olarak zaten bu fiata 10B alamazsın.senin baktığın 10G heralde. Fiat o zaman normal.Ram 2GB ,tek HDD var.Çözünürlük 1280?800 farkları bunlar.

Ama dediğim gibi teşhir ürünü değilse yada teşhirden kutusuna tekrar sokup müşteriye sıfır diye kakalamıyorlarsa al derim.Güzel alet.Özellikle Kolisindeki Quality seal etiketinin kesik olup olmadığına dikkat et. (Üzeri kırmızı harflerle yazılı yapışkan etiket açılmış olmamalı...)
  • anladım cok tesekkur edıyorum bılgıler ıcın. tekrardan kontrol edecegım ona gore alacagım. cok sagolun...
  • arkadaslar cok onemle sızden tek bırsey daha rıca edıyorum. sıze lınkte 2 bılgısayar sunacagım. bunların her yonuyle gerek kalıte gerek donanım gerek markalar. aklınıza gelen her yonde artılarını eksılerını sayarsanız ve sızce hangısının daha ıyı bır secım olacagını belırtırsenız cok sevınırım. sızlere cok guvenıyorum. tavsıyelerınız benım aklımın karısıklıgının gıderılmesınde onemlı rol oynuyor. sımdıden herkese cok tesekkurler...

http://www.toshiba-tr.com/notebook_detay.asp?modelad=531

http://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=1865

• dostlar;
    araştırdım toshiba almaya karar verdim.yardımcı olursanız evinirim.
    öncelikle çok aman aman oyun oynamam.ortalama üstü olsun yeter bu konuda.
    fiyat aralığı 1500-2000 tl civarı önerebileceğinizi bir laptop var mı.

bu ürün nasıl?
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=102449
  • quote:

arkadaslar cok onemle sızden tek bırsey daha rıca edıyorum. sıze lınkte 2 bılgısayar sunacagım. bunların her yonuyle gerek kalıte gerek donanım gerek markalar. aklınıza gelen her yonde artılarını eksılerını sayarsanız ve sızce hangısının daha ıyı bır secım olacagını belırtırsenız cok sevınırım. sızlere cok guvenıyorum. tavsıyelerınız benım aklımın karısıklıgının gıderılmesınde onemlı rol oynuyor. sımdıden herkese cok tesekkurler...

http://www.toshiba-tr.com/notebook_detay.asp?modelad=531

http://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=1865

Hocam ben senin soruna bi Toshiba kullanıcısı olarak Toshiba ve teknik servis yönünden cevap vereyim.

Toshiba Satellite serisi kullanıcısıyım. Qosmio serisi hakkında bilgim yok fakat tabii ki Satellite dan kat kat iyidir. Yine Satellite serisi çok sorunlu bi seri açıkçası. Qosmio bu kadar değildi sanırım ama o seriden de şikayetli ürün çıkıyo tabii. Her üründen çıkabileceği için istersen bi sorunları oku. Ne kadar ciddilikte sorunlar çıkıyo bi öğren.

Gelelim servislere.. Toshiba servisleri iyi gibi şu ana kadar. Bende birçok sorun çıktı hepsine OK deyip aldılar tamir etmeye gayret ettiler. Bakalım bu sefer gelince de düzelmezse para iadesi talep edicem. O zamanki tutumları da böyle "NORMAL" olursa açıkçası Toshiba nın teknik servisinden memnun kaldığımı söyleyebilirim.

Not : Toshiba larda hoparlörlerinde cızırtı ve alette yüksek sesten ve cızırtıdan dolayı titreşim meydana gelirse bu "DOĞAL" olarak karşılanıyo, bilgine..

Casper konusunda pek bi bilgim yok ama bu hep böyle süregelmiştir. Aynı fiyat yelpazesinde Casper marka aletlerin özellikleri diğer markalardan genelde yüksek olur. Bence Casper ı bi Casper kullanıcısına sorman gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [S]aint -- 17 Şubat 2009; 16:13:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tolukabi

dostlar;
    araştırdım toshiba almaya karar verdim.yardımcı olursanız evinirim.
    öncelikle çok aman aman oyun oynamam.ortalama üstü olsun yeter bu konuda.
    fiyat aralığı 1500-2000 tl civarı önerebileceğinizi bir laptop var mı.

bu ürün nasıl?
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=102449

Bu bilgisayarla oyun oynamak istesen de oynayamazsın zaten muhtemelen çünkü ekran kartı Intel 256MB.

Eğer hiç oyun oynamam diyosan ben sana daha zarif bi alet bakmanı öneririm lakin Toshiba Satellite serisi biraz kaba ve ağır.

• http://www.sadecebizde.com/sadecebizde/E-Magaza.php?gmy=urundetay&urun_no=64731
    Ya arkadaşlar eğer bu fiyat gerçekse ve toshibanın 17 inçlik modelini gösteriyosa gerçekten mükemmel bi indirim yapmışlar.Diğer yerlerde en az 1000 tl fazla.İnanamadım fiyata sizler ne dersini?
  • Sizce Sony Vaio VGN-SR39VN/S mi yoksa TOSHIBA PORTEGE A600-133 mü?

Sony Vaio VGN-SR39VN/S:

http://vaio.sony.com.tr/view/ShowProduct.action?product=VGN-SR39VN%2FS&site=voe_tr_TR_cons&pageType=Overview&category=VN+SR+Series
    http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=VGN-SR39VN/S

TOSHIBA PORTEGE A600-133:
    TOSHIBA PORTEGE A600-133'ün fiyatı Teknosa'da çok ucuz bu arada diğer iki yere göre. İnsan nasıl diyor ister istemez.

http://www.toshibashop.com.tr/detay.asp?sid=NB%20TB%20A600-133
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119985960&CS_Category=_NOTEBOOK63&CS_Catalog=_BILGISAYAR
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=81392&ad=TOSHiBA+PORTEGE+A600-133+U9300+2GB+250GB+VBUSS+Tasinabilir+Bilgisayar

Cevaplarınız çok önemli benim için. Ayrıca her iki modelin de kronik bir problemi var mı?

Not: Oyun performansı çok önemli değil zaten küçük ekran. Önemli olan sorun çıkarmaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofokles2000 -- 28 Şubat 2009; 2:18:33 >

• Yardımcı olabilecek biri var mı?
  • selam ben sağlam bi notebook alıcam bütçem 3500tl civarı ekran kartı çok iyi olmalı 3dmax programı kullanıcam tavsiyeleriniz bekliyorum
  • Autocad, 3Dmax gibi uygulamaları sorunsuzca çalıştırabilecek 2500-3000 tl civarı bir makine tavsiyesi istiyorum, teşekkürler...
  • ARKADAŞLAR LUTFEN YARDIM

TOSHIBA A300 SERISINDEN
    MAX. 2500 TL BUTCE

PES VE NEED FOR SPEED OYNATACAK DERECEDE ATI EKRAN KARTI
    VE INTEL CORE 2 DUO EN AZ 2.00 GHZ OLACAK

HIZ ACISINDAN RAM VE CACHE ONEMLI
    HDD VE DIGER OZELLIKLER FARK ETMEZ

SIMDIDEN TESEKKURLER
  • Toshiba Satellite A300 1GN peşin 2500 hatta 2400 e bulabilirsin.
  • ben oyun amaçlı bir toshiba almak istiyorum bütcem 1900 tl'lere kadar çıkabilir
    ben şunu uygun gördüm Toshiba Satellite A300D-16N

sizin fikirleriniz neler?
  • Şu aralar iyice araştırmaktaım...Araştır araştır kafayı yiorum gerçekten

Önceleri Tos. SA300 15 A-B modellerinden birinden karar vermiştim..Sonra biraz düşürmeye karar verdim..... Ama yine Toshiba diyorum....
    SA 300 1MP modelinde karar kıldım.. Ayıracağım bütçe en fazla 2.100 civarı falan..
    Normal,basit işlerin yanında çizim programlarını rahatça ,kasmadan kullanayım arada da Fifa Nba gibi oyunları oynayayım istiyorum..Çizim & grafik olayı ile profesyonel olarak uğraşmıyorum _şimdilik_ Vista da Photoshop yanında diğer programları çalıştırmaya başladığında kasılmalar başlanıyor bu yüzden endişeliyim Tabi 4 gb Ram 2 Curo işlemci bile kasıyor mu tam kullanmadığımdan bilemeyeceğim...Gerçekten de kasılmaları olabiliyor mu ? Diyelim ki Msn ,Winamp gibilerin yanında Phtoshop falan açınca kasılmalar olabiliyor mu ? Çünkü Vista Ram den çok yiyor malum Ama 4 gb bu yani. Az birşey mi ?

SA300 1 MP
    İşlemci Tipi Intel Core 2 Duo
    İşlemci Türü Core 2 Duo T5800 2.0 Ghz - 2 Mb
    Bellek 4096 Mb
    Bellek Türü DDR II 800
    Maksimum Bellek 8192 Mb
    Sabit Disk 250 Gb
    Disk Dönüş Hızı 5400 Rpm
    Ekran Boyutu 15.4"
    Ekran Çözünürlüğü 1280 x 800
    Ekran Türü WXGA
    Ekran Kartı Türü Paylaşımlı
    Ekran Kartı Intel GMA 4500MHD - 1340 Mb
    Optik Sürücü DVD Super Multi Double Layer
    Ses Kartı Toshiba Bass Enhanced Sound System
    Ethernet 10/100 Mbps
    Kablosuz Ağ 802.11 a/g/n
    Bluetooth Var
    Kamera Var
    Ağırlık 2.5 - 3 Kg
    İşletim Sistemi Vista Home Premium
    Portlar 1 x S-Video (Tv Çıkışı), 4 x USB 2.0, 1 x VGA (Monitör Çıkışı), 1 x RJ-11(Modem), 1 x RJ-45 Ethernet, 1 x Mikrofon Girişi, 1 x Kulaklık Çıkışı, 1 x IEEE-1394 FireWire (4-pin )
    Kart Okuyucu 5’ i Birarada Bridge Media Yuvası, Express Card Slot
    Parmak İzi Okuyucu Yok
    Pil Tipi Li-Ion 6 cell

Ekran - Grafik kartları çizim - Fifa -Nba oyunları için yeterli düzeyde mi ? Tabi oyun oynanacaksa desktop alınmalı ama yazdığım gibi ben fazla oyun oynamam zaten.
    Teknosa da ki elemana sordum HP nin başka bir modelini önerdi Toshiba 1 MP Ekran kartından daha iyi diyerekten ama pek sanmıyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

Şu aralar iyice araştırmaktaım...Araştır araştır kafayı yiorum gerçekten

Önceleri Tos. SA300 15 A-B modellerinden birinden karar vermiştim..Sonra biraz düşürmeye karar verdim..... Ama yine Toshiba diyorum....
    SA 300 1MP modelinde karar kıldım.. Ayıracağım bütçe en fazla 2.100 civarı falan..
    Normal,basit işlerin yanında çizim programlarını rahatça ,kasmadan kullanayım arada da Fifa Nba gibi oyunları oynayayım istiyorum..Çizim & grafik olayı ile profesyonel olarak uğraşmıyorum _şimdilik_ Vista da Photoshop yanında diğer programları çalıştırmaya başladığında kasılmalar başlanıyor bu yüzden endişeliyim Tabi 4 gb Ram 2 Curo işlemci bile kasıyor mu tam kullanmadığımdan bilemeyeceğim...Gerçekten de kasılmaları olabiliyor mu ? Diyelim ki Msn ,Winamp gibilerin yanında Phtoshop falan açınca kasılmalar olabiliyor mu ? Çünkü Vista Ram den çok yiyor malum Ama 4 gb bu yani. Az birşey mi ?

SA300 1 MP
    İşlemci Tipi Intel Core 2 Duo
    İşlemci Türü Core 2 Duo T5800 2.0 Ghz - 2 Mb
    Bellek 4096 Mb
    Bellek Türü DDR II 800
    Maksimum Bellek 8192 Mb
    Sabit Disk 250 Gb
    Disk Dönüş Hızı 5400 Rpm
    Ekran Boyutu 15.4"
    Ekran Çözünürlüğü 1280 x 800
    Ekran Türü WXGA
    Ekran Kartı Türü Paylaşımlı
    Ekran Kartı Intel GMA 4500MHD - 1340 Mb
    Optik Sürücü DVD Super Multi Double Layer
    Ses Kartı Toshiba Bass Enhanced Sound System
    Ethernet 10/100 Mbps
    Kablosuz Ağ 802.11 a/g/n
    Bluetooth Var
    Kamera Var
    Ağırlık 2.5 - 3 Kg
    İşletim Sistemi Vista Home Premium
    Portlar 1 x S-Video (Tv Çıkışı), 4 x USB 2.0, 1 x VGA (Monitör Çıkışı), 1 x RJ-11(Modem), 1 x RJ-45 Ethernet, 1 x Mikrofon Girişi, 1 x Kulaklık Çıkışı, 1 x IEEE-1394 FireWire (4-pin )
    Kart Okuyucu 5’ i Birarada Bridge Media Yuvası, Express Card Slot
    Parmak İzi Okuyucu Yok
    Pil Tipi Li-Ion 6 cell

Ekran - Grafik kartları çizim - Fifa -Nba oyunları için yeterli düzeyde mi ? Tabi oyun oynanacaksa desktop alınmalı ama yazdığım gibi ben fazla oyun oynamam zaten.
    Teknosa da ki elemana sordum HP nin başka bir modelini önerdi Toshiba 1 MP Ekran kartından daha iyi diyerekten ama pek sanmıyorum..

Grafik çizimlerinde vs sorun yaşamazsında bu özelliklere göre fiyat biraz pahalı gibi haberin olsun... İşlemci öyle aman aman birşey değil. Ekran kartıda paylaşımlı. Bunun yerine Casper de şuan 31 Mart'a kadar sabit kur kampanyası var. Eğer bu modeli alırsan piyasadaki oyunların tamamamına yakınını düşük veya normal grafik ayarlarında oynayabilirsin. Bir göz at. Ama eğer ben toshiba kalitesinin sahibi olmak istiyorum diyorsan o ayrı. Birde a300-15A senin 1MP'den çok üstün bir bilgisayar. Önerdiğim casper işlemci olarak çok sağlam fakat anakartı A300-15A'dan iyimidir bilemiyorum. Çünkü Ati lerin oyun perforansını çok begeniyorum.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.