Şimdi Ara

Toshiba Mod

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun süredir kullandığım toshiba satellite laptop'umu modifiye etmek istiyorum tamamen farklı bi renke boyayacam ama önce ilk yapmak istediğim laptop'un ön tarafında bulunan satellite yazısını ve ön tarafdaki ışıkların rengini değiştirmek size bunu nasıl yaparım daha önce yapan oldu mu böyle bişe yoksa elimde mi kalır

bilgisayarımı hiç yoksa 3-4 kere tamamen söküp topladım yani sadece zevk olsun diye ondan dağıtmak anakartı çıkarmak filan problem olmayacak..

Bilgisayarımda bu..

Toshiba Mod

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adige_prens -- 6 Haziran 2012; 21:33:11 >

• Bilgisayarın SS si görnmüyor
    Link de sıkıntı var.
  • Evet resim gözükmüyor. Bende de bir tane satellite var fakat kasa parlak kasa yani eğer ondansa nasıl boya yapmayı düşünüyorsun ?
  • Resmi Değiştirdim..

Metalik Kaliteli Bir Boya İle Olacağını Düşünüyorum Ama Daha Tecrübeli Arkadaşların Fikrini Almak Lazım.
  • Dostum boya işine hiç girme derim laptoplar da sıkıntı çıkartabiliyorlar benim sana tavsiyem güvenilir bir siteden 3D kaliteli bir carbon alıp kaplaman öndeki satellite yazısına gelince onuda mı ışıklandıracaksın pek anlamadım fakat o yazıyı ışıklandıramazsın çok iyi bir plexi ustası tanıyorsan o yazıyı sana tamamen plexiden yazacak fakat uğraşır mı bilemem yaptırsan bile laptopunun topcase bölümünün o satellite yazan kısmını düzgünce kestirmende gerekiyor onun ardından carbonu eğer siyah kullanırsan öndeki ışıklar kırmızı veya yeşil olsa güzel durur gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: expertos

Dostum boya işine hiç girme derim laptoplar da sıkıntı çıkartabiliyorlar benim sana tavsiyem güvenilir bir siteden 3D kaliteli bir carbon alıp kaplaman öndeki satellite yazısına gelince onuda mı ışıklandıracaksın pek anlamadım fakat o yazıyı ışıklandıramazsın çok iyi bir plexi ustası tanıyorsan o yazıyı sana tamamen plexiden yazacak fakat uğraşır mı bilemem yaptırsan bile laptopunun topcase bölümünün o satellite yazan kısmını düzgünce kestirmende gerekiyor onun ardından carbonu eğer siyah kullanırsan öndeki ışıklar kırmızı veya yeşil olsa güzel durur gibime geliyor.

Hocam bordo renkte olmasını istiyorum bordo carbon fiber bulamadım bulsaydım şimdiye kadar çoktan yapardım ama malesef.s .s

Öndeki Yazılar Zaten Işıklı Mavi Yanıyor Onu Kırmızı Yapmak İstiyorum.

• ışıkların kırmızı olması büyük bir ihtimal boarda müdahale demek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: swordmaster

ışıkların kırmızı olması büyük bir ihtimal boarda müdahale demek

Kesin Gibi Bişe (: Onun İçin O işi Cip Tamiri Yapan Bir Tanıdığa Yaptırmayı Düşünüyorum.
  • valla istanbul içiyse boardu söküp getireyim mavi ışıklardan bıktım çünkü parlak beyaz yada aqua düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: swordmaster

valla istanbul içiyse boardu söküp getireyim mavi ışıklardan bıktım çünkü parlak beyaz yada aqua düşünüyorum

Malesef (: Konyadayım.
  • Aradığın Ürün;

Link 1

Link 2

• Teşekkürler Alalım O Zaman Seninle Yapalım Problem (:
  • Boyama İşini Carbon Fibere Bıraktık Şimdiki Sorun Işıkları Değiştirmek

Bugun Anakartı Söküp Ledlerin Nasıl Olduğuna Bakacam.
    O Sorunuda Çözersek 1 Hafta İçinde Başlarız Bu İşe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.