Şimdi Ara

TOSHIBA LCD ZF355 & ZV635 Serileri (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.247
Cevap
3
Favori
136.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Toshıba Lcd olayına fazla ağırlık vermicek herhalde çıkan modellere bakılırsa , Sharp yeni çıkacak paneli beni bayağı heyecanlandırdı tabi bahsettiğiniz şekilde çıkarırlarsa 100hz niye yok onu anlamadım ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: caution

quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

quote:

Bu cevapı mert'in vermesi gerekiyor size yakın zamanda ZF almıştı çünkü

Edıt ; Bende ne yapardı diye merak ediyorum !!!

güzel soru sertaç para iadesinin oldugu bi secenek olursa (ama peşin para bi anda elime geçmeli) bunu isterim tabiki bende ..46"ten aşağı bir panel almayacagım kesin..samsung ve philips almam..philips in 9xxx serisi uyar belki ama herzaman pahalı oldu bu seri onada o paraları vermem..sony x alırım dicem ama 46 led i uçuk..46w5500 kalıyor geriye ya da 4 kağıda 5090 verirlerse alırım sanırım bu ikisinden biri toshiba da guzel seri olmadıkça tabi...

Senin içinde gizli bir philips'çi olduğunu biliyordum zaten Şakası bir yana diğer seçenekler okey'de 5090 düşüneceğin aklıma gelmezdi neticede Lcd değil Herhalde bende o durumda olsam 46W5500 alırdım

hehehe lcd ci oldugum aşikar biliyorsun dostum :) bir sürü panel dolaşıyor ortalıkta ama bana göre piyasada iyi tv varda yok gibi bişi ...saymaya calışınca bunlar kalıyor elimizde:)hem 4 kağıda 5090 kaçarmı dimi :)

Dostum haklısın nerde o eski seriler X3500 daha iyi ZF'mi 4 liraya bende alırım 5090 bu arada yada 52-ZF versinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 14 Ağustos 2009; 0:29:13 >

• Mozart nereden çıkardın şimdi Tosh LCD olayına ağırlık vermeyecek diye

yoksa sen>>Tosh LED emi döndü/dönecek diyorsun???

Tosh LED ler yakında geliyor,hatta USA da çıktı bile şu günlerde!
    ayrıca LCD lerin High-End serileride çıktı(Japan/USA/Canada) bunlarda yakında Avrupa ya geliyor+

CELL-Chip li serileri olacak,bu Chipset kafa sıyırtan cinsinden bir şey tam manyak
    Ama hangi seride yada serilerde yada nedir v.s hiç bir bilgi yok;8 tane HD yayını aynı anda çözüp işliyor
    diyor Toshiba ama ortada icraat yok!

2010 a kaldı Tosh serileri veya bu senenin sonlarında bazı HE seriler de görebiliriz LED ile birlikte ama USA dan takip ettiğim kadarıyla
    Tosh LED ler Samy nin 7x serisi LED leri kafa-kafaya gidiyor,kimi insan Samy diyor kimisi Tosh diyor!!

Şuna emimin Tosh Motion da alayını sollar yine,ama görüntü olarak Samy belki Vivid olmasının avantajı ile önde gitsede,bu heriflerin
    motion-özürleri var Phil ile birlikte habire gelsin F/W ler

Tosh ta gaza basarsın panel uçar,ayar mayar istemez!!

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Mozart nereden çıkardın şimdi Tosh LCD olayına ağırlık vermeyecek diye

yoksa sen>>Tosh LED emi döndü/dönecek diyorsun???

Tosh LED ler yakında geliyor,hatta USA da çıktı bile şu günlerde!
    ayrıca LCD lerin High-End serileride çıktı(Japan/USA/Canada) bunlarda yakında Avrupa ya geliyor+

CELL-Chip li serileri olacak,bu Chipset kafa sıyırtan cinsinden bir şey tam manyak
    Ama hangi seride yada serilerde yada nedir v.s hiç bir bilgi yok;8 tane HD yayını aynı anda çözüp işliyor
    diyor Toshiba ama ortada icraat yok!

2010 a kaldı Tosh serileri veya bu senenin sonlarında bazı HE seriler de görebiliriz LED ile birlikte ama USA dan takip ettiğim kadarıyla
    Tosh LED ler Samy nin 7x serisi LED leri kafa-kafaya gidiyor,kimi insan Samy diyor kimisi Tosh diyor!!

Şuna emimin Tosh Motion da alayını sollar yine,ama görüntü olarak Samy belki Vivid olmasının avantajı ile önde gitsede,bu heriflerin
    motion-özürleri var Phil ile birlikte habire gelsin F/W ler

Tosh ta gaza basarsın panel uçar,ayar mayar istemez!!

Hocam işte bizde gaza basmak istiyoruz ama ne RV nede ZV ile gaza basılmıyor hadi herşeyi anladım ama 46ZV gelmemesi tam komedi yawww

• can abi "Tosh ta gaza basarsın panel uçar,ayar mayar istemez!! " bu cümlene hasta oluyorum..adeta atasozu oldu forumda ..saygılar :)
  • Philipsler biraz ucuzlamış mı ne? 47pfl8404 serisi 3.400 civarı (http://www.hepsiburada.com/philips-47pfl8404h12-47-full-hd-lcd-televizyon/productDetails.aspx?categoryid=155051&productid=evph47pfl8404)
    Aslında 10.000 tl ye bunu almak var ama....http://www.hepsiburada.com/philips-56pfl9954h12-56-full-hd-lcd-televizyon-200-hz/productDetails.aspx?categoryid=155051&productid=evph56pfl9954
  • quote:

can abi "Tosh ta gaza basarsın panel uçar,ayar mayar istemez!! " bu cümlene hasta oluyorum..adeta atasozu oldu forumda ..saygılar :)

Hocam herifler öyle makine yapmışlarki;aynen gaza basıyorsun banamısın demiyor,istediğin kadar yüklen

Buna karşılık rakiplerinin panellerinde 100/200Hz ve bunlarında bir sürü ayarları ve Movie mode taki yok Auto1 yok Auto 2 v.s v.s
    ama hepsinde bir şekilde sorun var ve ayar çekmedende kesinlikle makine hatasız gitmiyor!(LGD/Samy/Sony/Phil)

Bluring/Juddering/Smearing/Flickering/Shimmering v.s v.s birisi yada bazıları oluyor onlarda!!

ZF de ne ayar yapmana nede Mode ayarı bile yapmaya gerek kalmadan çevir kontağı bas gaza araba gitsin,ne vites ne debriyaj ne başka
    bir ayar yaw

Elin "conisi" haybeyemi bir senedir çizgi hatalı paneli kullanıyor;bir diğer conide sanırım 8 aydır üstelik bu herif Gamer!!çizgili kullanıyor ve çeşitli
    başlıklarda soruyor ne alayım ben diye adam 8 aydır XF5x(USA da karşılığı bu bizim serinin)alacak panel bulamadı ve geçen gün;yaw benim
    panel eskidi,yeni panel alacağım sonunda deyip Pany V1 siparişi vermiş 58"
    ve XF yide yatak odasına koyacakmış,herif aşık paneline!!

++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ağustos 2009; 20:42:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

Philipsler biraz ucuzlamış mı ne? 47pfl8404 serisi 3.400 civarı (http://www.hepsiburada.com/philips-47pfl8404h12-47-full-hd-lcd-televizyon/productDetails.aspx?categoryid=155051&productid=evph47pfl8404)
    Aslında 10.000 tl ye bunu almak var ama....http://www.hepsiburada.com/philips-56pfl9954h12-56-full-hd-lcd-televizyon-200-hz/productDetails.aspx?categoryid=155051&productid=evph56pfl9954

Kardeş senin kafanmı iyi acep

ülen bu devirde 10 kağıda 47" LCD alan adamı ayağından asarlar yaw!!!
    LED bile olsa o paraya hikaye!

9964 olmalı aslında onun modeli,54 görmedim hiç ben!gerçi önemli değil aynı seridi+
    Test verilerini okudum OK+ancak fiyat UK de bile inanılmaz yüksek sanırım £ 1600/1700 gibi ve neticede 47",yaw bu ebat artık ufak ve fiyat ise absürt!
    High-End bir tek bu Phil de LED ile birlikte+

O kadar paran varsa senin;sana bizim çocuklardan 6090 alalım,ne işin Philde yada bilmem nerede,olmadı 5090 alalım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ağustos 2009; 20:47:59 >

• quote:

quote:

can abi "Tosh ta gaza basarsın panel uçar,ayar mayar istemez!! " bu cümlene hasta oluyorum..adeta atasozu oldu forumda ..saygılar :)

Buna karşılık rakiplerinin panellerinde 100/200Hz ve bunlarında bir sürü ayarları ve Movie mode taki yok Auto1 yok Auto 2 v.s v.s
    ama hepsinde bir şekilde sorun var
    ++

çok bilinmeyenli denklemi cozmek gibi..
  • vatan ın sitesinde zv555 2199 tl ya duşmuş..
  • Beylikdüzü migros toshıba dükkanı kapatmış son kalede gitti
  • quote:

Beylikdüzü migros toshıba dükkanı kapatmış son kalede gitti

birde bahçelievler metroport ta vardı..o duruyor mu acaba....o fiyatlarla daha cok kapatırlar dükkanları...
  • quote:

quote:

Beylikdüzü migros toshıba dükkanı kapatmış son kalede gitti

birde bahçelievler metroport ta vardı..o duruyor mu acaba....o fiyatlarla daha cok kapatırlar dükkanları...

Dostum fiyatlar tabıki çok kazık birde ürün yollamıyor TNB yawww
  • albani hocam:

şu bimeks kampanyasındaki tosh. 42xv633 (1,997 tl) ve 42av635 (1,747tl) bunlar nasıl lcd alınırmı.bize tücrübelerini aktarırsan cok sevinirim.
  • Sadece idare eder,giriş-seviye paneller bunlar!
    F/P olduğu için bütçesi kısıtlı veya çok para vermek istemeyenler için uygundur+
  • quote:

Sadece idare eder,giriş-seviye paneller bunlar!
    F/P olduğu için bütçesi kısıtlı veya çok para vermek istemeyenler için uygundur+

çok saol albani hocam tecrübelerini paylaştığın için
  • arkadaşlar yakında düğünüm olacak o yüzden kısıtlı bir bütçeye sahibim bimekste günün kampanyasında toshiba 37av615 modelini gördüm 1297 ytl diyor acaba bu paraya değermi performansı nedir acaba bir bilginiz varmı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHeMLy-CHaY -- 25 Ağustos 2009; 23:16:36 >
  • 32" lerine bak o zaman ve daha hesaplı!! F/P bir paneldir,tavsiye ediyorum+
  • Merhaba,
    Toshibanin META BRAIN PRO 100 islemcisi sanirim sadece 52z3500e ve 57z3500e modellerinde kullaniliyor yanlisim varsa düzeltin ,peki bu daha iyi bir islemcimidir pratikte digerine göre ve neden sadece bu modelde kullanilmis ve bu modelin kontrast degerleri c:2000 dc:10000 bu degerler neden düsük.
    Ayrica bu model de bir cok üstün özellik siralanmis fakat bu model ne avrupada ne de amerikada var "ben bulamadim en azindan"
    Böyle iyi bir modelse bu adamlar nicin bütün dünyaya sunmuyorlar???
  • Bu bahsettiğin seri 2007 modeldir!!!

-Asya ülkelerinde satıldı,ama aslında "Multi" diye lanse edilmesine rağmen üretimden çok çabuk kalktı!

-MetaBrain ise yeni değil eski bir Chipset uygulamasıdır!!

-Yine MetaBrain li bazı TV/Motinör ler Asya pazarında satıldı ve satılıyor!

-MetaBrain gelişmeye açık bir Chipset tir>>bir kaç nesil üzerine geldi!!

-Aslında Tosh son Chipset serisi ise "CELL-Chip" tir,süper akıllı ve yüksek işleme gücüne sahip olanda budur

Kısaca Chipset açısından TV üreticileri arasında bir numara olan zaten Tosh tur
    PS3 dahil en iyi Chipset ler hep Tosh tan çıkar(TV ve Video ya yönelik)

Ayrıca Tosh ların Entry-Level serilerinde bile Processorler Motionhandling sıkıntısı yapmazlar!

++
    Diğer bahsettiğin CR değerinin ise zaten Chipset(+Processor) ile alakası yokki!!

Hangi "Modülü" kullanıyorsa,serisinde ve hangi tip/kalite v.s Modül takıyorsa CR değeri bununla ilgilidir!

++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 27 Ağustos 2009; 23:47:27 >

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.