Şimdi Ara

Toshiba L850-178 KötüBir Pc mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Intel I5 2450M 2.50 GHZ
    4GB DDR3 RAM
    AMD RADEON 7670M EKRAN KARTI
    750 GB HDD

ancak güncel oyunların çoğunda orta seviyede bile kasma yapıyo. Ör: GTA 4 pek yeni bir oyun değil ama gerekli updateleri yapmama rağmen(1.0.3.0 gibi) yine de kasma yapıyor. Veya SPEC OPS The Line oyununda en düşük ayarlarda da 20 fps en yüksek ayarlarda da 20 FPS. Masaüstü AMD ATHLON X2 2.7GHZ 4670 AMD RADEON olmasına rağmen gerekli updateleri yaptığımda GTA 4 laptop dakinden daha sağlıklı oynanıyor. Acaba problem nerede arkdaşlar. Bu bilgisayar bu kadar kötümü yani. Biraz ram takviyesi işimi görür mü?Ya da sizin önerileriniz nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_demir1 -- 7 Kasım 2012; 12:13:49 >

• Ram takviyesi yapsanız da sonuç pek değişmeyecek. Temiz bir format atın en güncel sürücüleri kurun. Çok bir performans da beklemeyin. Dizüstü bilgisayarda full ayarlarda oyun oynayamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 7 Kasım 2012; 12:42:12 >
  • Format attım değişen birşey olmadı normaldede masaüstünde falan donamalr oluyor kurulum falan yaparken yavaşlamalar oluyor. Arkadaşın hp pc si vardı tek fakı 6770 ekran kartı i7 işemci vardı ama hemen hemen bütün oyunları full detaylarda oynuyordum...
  • Doğru sürücüleri yüklediğinizden emin olun. Bunu dışında HDD problemi ya da ram problemi olabilir. HD Tune programı ile HDD'yi, Memtest ile de ramlerinizi test edin hata verecek mi bakın. Bunu dışında crysis, crysis 2, GTA IV, GTA IV EFLC vb. gibi oyunları full oyanamanıza imkan yoktur laptop üzerinde.
  • Hmm peki ram takviyesi yapmamamı öneririmisiniz bana? Ör: şimdi dışarda bir yere sordum bende ki ram i de alığ takas yapıcak. Bendeki 2 gb dd3 1333 mhz kingston rami alığ bana 4gb HI-LEVEL 1333 mhz ddr 3 ram vericek. Acba markaların farklı olmasından dolayı bir aksaklık yaşar mı pc? Yani 4 gb olup ikisininde aynı marka olmasımı daha iyi oksa 2gb-4gb biri kingston diğeri hi-level olması mı. Cevabınıza göre yarın taktırıcam rami. Birde garanti dışı oolma durumu orjinalliğinin bozulma durumu gibi şeyler hakında da bilgi verirseniz sevinirim.
  • sorun ati ekran kartının oyun sırasında devreye girmemesi olabilir bence. Ürünün çift ekran kartı olduğu için oyunlarda ati diğer uygulamalarda hd3000 devreye girer. Bunu ati programı vardır ordan ayarlayabilirsin yani sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok tamam oyunlardada aati devreye giriyor ancak kartın 128 bit olmasından dolayı bir kasma sözkonusu olabilir dedi arkadaşım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kart ndivia mı ki
  • yok amd
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_demir1

yok amd

arkadaşım bu L850 serisi bir notebook da ben bakıyorm acaba genel fikrin nasıl sıcaklığa bağlı kapanma yapıyormu kasa kalitesi nasıl sağlanmıdır.

• 7670 m iyi karttir donmamasi lazım ..diğer ekran kartı devreye girebiliyor ..hatta o uygulama için atıyi seçmeme rağmen yine de intel devreye giriyo ben yaşadım nasıl çözdüm bilmiyorum oyundan oyuna değişiyodu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.