Şimdi Ara

TOSHIBA L650-11F i5 430M hd 5650 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
9.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkes bir sürü lüzumlu lüzumsuz şeyler yazmış bu makinayı kullanıp yorum yazacak arkadaş yok mu performansı nasıl ısınma sorunu var mı....
  • Arkadaşlar bana ürün hediye olarak gelecek 2 gün içinde geldiğinde yorum yaparım size



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byWhirlpool -- 26 Temmuz 2010; 20:58:14 >
  • bir haftadır kulanıyorum memnunum webcam sorununu hallettim 2 saat çalıştırdıktan sonra ısındığını fark ediyorsun 4 gb ram 1 gb ekran kartı 500 gb hdd ne sorunu olacakki tek kelimeyle süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr bir makina L650-11F-İ5
  • bir arkadaşımın nokia n73 telefonu var bana dedi 3g görüntülü konuşma yapabilirmiyiz pc le ben bi konu açayım bakalım öyle bişi mümkünmü
  • arkadaşlar bu bilgisyarı bende kullanıyorum alalı pek fazla olmadı 1870 tl e aldım..Kullanan arkadaşlar ve donanım konusunda tecrübeli arkadaşlar acaba bu bilgisayarda 3DS Max 2010 kullanabilirmiyim render alırken problem olur mu ?. yakmayalım makineyi :)
  • 1 hafta kadar önce 3 aylık araştırma sonucunda Toshiba Satellite L670-14F modelinde karar kılmıştım acer in da 17.3 lük bir modelindede indirim takip ediyordum.


    kardeşim 1400 e l650 11f modelini çok ucuza l670-14f ile aynı fiyat a bulunca balıkama atladım 4gb ram 5650 ve i5 olunca kaçmaz dedim tek eksisi benim için 17.3 olmamasıydı.

    evdeki pc iyice eskidiğinden ve aynı zamanda hem iş hem evde kullanacağımdan 17.3 e karar vermiştim.taşıma problemim yoktu zaten şarj da.


    eşime 2 ay kadar önce l505 13 u aldığımdan onunla karşılaştıracak olursam

    kersinlike çok daha ince

    ısınma problemi kesinlikle yok fan sesini hiç duymuyorum 13 u da arada fan coşuyor birazda fazla ısınıyor.

    ikisininde ses i kötü


    14f nin kalvyesi sade 13 u klavye kısmı daha güzel sanki .


    1800-1900 vermeye değmez bence 1.4 1.5 a bulursanızda kaçırmayın derim.

    eksi yönü bence yok harman kardon hop. olsa daha iyi olacaktı tek eksiği o gibi .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 21 Ağustos 2010; 3:44:06 >




  • darty'de 2099 lira bu cihaz bu hafta 200 tl indirime girdi.

    daha satamadık ama hayırlısı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aLMaNNN

    darty'de 2099 lira bu cihaz bu hafta 200 tl indirime girdi.

    daha satamadık ama hayırlısı.


    Fiyat hala yüksek böyle bir konfigürasyon için , A serisi olsa bir nebze kabul edilebilir ama L serisi olunca kasa olarak da bir artısı yok. 1967 liraya i7-740qm + 5730 'lu Asus satılıyorken işiniz çok zor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JasoNBuraK


    quote:

    Orijinalden alıntı: aLMaNNN

    darty'de 2099 lira bu cihaz bu hafta 200 tl indirime girdi.

    daha satamadık ama hayırlısı.


    Fiyat hala yüksek böyle bir konfigürasyon için , A serisi olsa bir nebze kabul edilebilir ama L serisi olunca kasa olarak da bir artısı yok. 1967 liraya i7-740qm + 5730 'lu Asus satılıyorken işiniz çok zor..



    bi kaç a serisi gördüm L den bi farkını göremedim belki zamanla aşınma falan gibi farklar olabilir ama şuan itibariyle hemen hemen aynı kasalar bence.




  • arkadaşlar konudan biraz cıkılmış ama benim için önemli
    bilgisayarı almak istiyorum fakat bir kac sorum olucak denemenizi rica ediyorum elinizde olanak varsa
    1.hd (en aşağı 720p)bluray bir filmi oynatırken yatak üzerinde ve masada iki şekilde ısınma durumları nasıl?
    2.Battlefield Bad Company 2 gibi yüksek grafik isteyen oyunları oynatmada donma oluyor mu . ısınma durumu nasıl
    3.rutin calısmada gece yanınızda sesi hissedibiliyormusunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme257 -- 26 Ağustos 2010; 10:23:57 >
  • bu ürün ile ilgili incelemeleri bekliyoruz arkadaşlar kullanan ve bilgisi olan tecrubelere ihtiyacımız var duyarlı olursanız seviniriz.
  • bu ürünü istanbul bilişimden almayı düşünüyodum stokta yokmuş.bunun yeine bir alt modelini sölediler internette ürün ile ilgili bi yorum bulamadım sizce nasıldır yorum yaparsanız sevinirim

    ürün http://www.istanbulbilisim.com.tr/satellite-l655-s5065rd-toshiba-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,18881.html




  • İstanbul Bilişim ile ilgili biraz araştırma yapın , ondan sonra karar verin. Yazmaktan yoruldum artık..

    Alt modeli çok kötü. Bir kere ekran kartının 5650 ile uzaktan yakından alakası yok. Yarısı bile etmez. İşlemci olarak da geride. KESİNLİKLE ALINMAZ..
  • arkadaşlar bende 3 gün önce aldım bu laptopu ilk geldiğinde ses müzik dinlerken bir gidip bir geliyordu (cd den) sonra bazı arkadaşar güncelleme yap dedi bende yatım ve şimdi sesi bir notebook için gayet iyi dirt 2 gta4 battfield bad company 2 assasins creadf2 oyunları kurdum hepsini 1366*768 çözünürlükte hepsi high (yüksek)detayda rahat oynuyorum ama gta 4 işlemciye fazla yüklenen bir oyun olduğu için onda biraz daha fazla ısınyor ama diğer oıyunlarda 2 saat oynamama rağmen 50 dereceyi geçmedi ve en ufak bir donma yok fiyatı diğer ürünlere göre biraz pahalı olabilir ama ben performansından çok memnunum
  • herkese selamlar.yaklaşık 2 aydır kullanıyorum bu modeli.gerçekten çok memnunum alacak arkadaşlara tavsiye ederim şiddetle.oyun konusunda düşünceniz hiç olmasın en ileri seviye oyunlarda dahi donma takılma vs. yaşamıyorum.aynı anda bir çok programın çalışması performanı hiç etkileyemiyor diyebilirim.fan sesi son derece makul seviyelerde ısınma sorunu bulunmuyor.sadece hoplarlör sesi biraz düşük onu da güncelleme ile çözdüğünü yazmış bir arkadaşım deneyeyim bakalım ilerleme olacak mı.ayrıca olmasa da şahsen benım ıcın problem degıl ya ses sistemıne ya da gece ise kulaklığa bağlı kullanıyorum.anlayacağınız son derece performanslı bir makına.abimin 5 yıl format atmadan çalışan laptopuna şahit olduktan sonra hp laptopum çalınınca direkt toshibaya karar verdım :) epey de araştırdım.tavsiyemdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kindzadza -- 25 Eylül 2010; 12:46:02 >
  • Bende alacak olan arkadaşlara yardımcı olmak için cihaz hakkında bilgilerimi paylaşmak istedim ama bir türlü nasip olmadı.

    Cihazı ben intr. ve p2p oyun için kullanıyorum,

    Cihazın ısınması pes2011 batt. bad company. mafia2 vs. gibi oyunlarda 4 5 saatlik oynamalarda 70-75 derecelere çıkıyor ama oyundan çıktığınız anda işlemci 1 dak. içinde 45-50 derece arasına iniyor. Oyunlarda şu anda hiç bir problem yaşamadım gayet iyi ve akıcı bir şekilde oynuyorum. Hatta 1920*1080 olarak pes2011'i tv ye aktarıp oynuyorum inanın ps3 den iyi performans alıyorum :) Detaylı oyunlarda akıcılık proplemi olabilir çözünürlük açısından?

    Çok detaylı oyunlarda desktop daki 1gb lik ekrankartlarıyla tabiki kıyaslanamaz ama yinede sizi yarıyolda bırakmaz.

    Ses olarak ve usp portu olarak yetersiz, sesi çok az çıkıyor keşke harman kardon olsaydı. Usp portları da 2 tane ve yanyana kalınca bir şey takacağınız zaman sadece 1 portunu kullanabilirsiniz, bu kısmı hiç iyi olmamış.

    Bilgisarın kasası biraz zayıf hiç güven vermiyor, yeni model çıkarttıkca içine koyup dışından çalmışlar, sanki yere düşürseniz param parça olacak gibi ama genel olarak inceleme yaptığımda 1-2 markanın modeli hariç geneli de bu şekilde.

    Touchpad'e dokunduğunuzda tuşlardan tıkırdama sesi geliyor ama daha önce de tosh. kullanıcısı olarak buna genel tosh. sorunu olarak bakıyorum, oda tuş yapılarından ve malzemesinden kaynaklı.

    Sonuç olarak da makinemden memnunum.
    Benim gözlemlerim bu şekilde merak ettiğiniz bir konu varsa çekinmeden sorabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSwaH -- 26 Ekim 2010; 17:45:31 >




  • Diğer açtığım konuyu yönetici arkadaş "Genelleme yapılamaz böyle maalesef...Teşhir ürünlerinde böyle şeylerin görülmesi mümkün... " diyerek kitlemiş.
    Teşhir ürünü dahi olsa bir kasanın kenarları ayrılıp gelir mi? Diğer teşhirdeki ürünlerin kenarları kalkmamış ta bu ürünlerin ki niye kalkmış? Hayatımızda hiç mi teşhir ürün görmedik.
    Toshiba'nın A sınıfı ve L sınıfı arasındaki farkları bilmiyor muyuz? (Tüm bunları Toshiba notebook kullanıcısı olarak söylüyorum.)

    Neyse sizlerle de paylaşayım mesajımı ve fotoğraflarımı;
    " Toshiba'nın L serileri biliyorsunuz daha ekonomik oluyor. Genellikle kasa ve klavye kalitesini daha düşük seviyede tutarak maliyetlerini düşürüyorlar, daha ekonomik modelleri tüketiciye sunuyorlar.
    Geçen haftasonu bir AVM'yi gezerken gördüm. i5 İşlemcisini koyduklara kasaya bir bakın lütfen. Yanları daha şimdiden kalkmış gelmiş!
    Sadece tek bir modelinde böyle bir sıkıntı yoktu. Bir tane daha vardı ama bunun kadar belli değildi o yüzden fotoğraflarını çekmedim. Yine L6 serisi fakat farklı bir modeliydi.
    Özet! KONTROL EDİP, DİKKATLİ ALIN!"

     TOSHIBA L650-11F i5 430M hd 5650
     TOSHIBA L650-11F i5 430M hd 5650
     TOSHIBA L650-11F i5 430M hd 5650




  • Yayınladığın fotolar çok net göremedim ama dediğini anladım.

    L serisi dediğiniz gibi ekonomik bir seri ama inanın ki o eski kasalar ekonmik olmayan modellerde bile yok. qosmio ların kasaları bile bana pek iyi gelmedi, donanım olarak iyiler ama artık üreticilerin genel olarak uyguladığı bu kavrama iyi donanım ucuz malzeme diyorum ben.

    Bir çok cihaz inceledim arasında sağlam kasalı olanlar iki elin parmaklarını geçmez.
  • @MrSwaH
    Fotoğrafa bir kere tıkladıktan sonra açılan pencere de bir kere daha tıklayın. Rahatlıkla görebilirsiniz.
    Kırmızı daire içine aldım açıklık olan kısımları. (Kenarları açılmış gelmiş diyelim)
  • Evet şimdi gördüm fakat o ürün teşir olduğu için ayıplı bir ürün standa koyulmuş olabilir yada ne bileyim cihaz bir yere çarpılmış veya düşürülmüş olabilir?

    Bende L650-11f kullanıyorum ama A serilerine de baktım tasarım olarak farklı ama malzeme aynı malzeme.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.