Şimdi Ara

Toshiba kapanma/ Çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Notebooktan anlamıyorum , kardeşimin kullandığı toshiba marka notebook ısınmadan dolayı sürekli kapanmaya başladı .Mesela çıktığı zamandan itibaren sıkıntısız oynadığı Pes 2013 ü son 3-4 aydır açamaz oldu . 1-2 maçta kapanıyor , son zamanlarda bana ver deneyeyim dedim bugün mesela World of tank isimli sistemi zorlamaması gereken bir oyunda bile 3-4 maça kapanıyor , oyunu simge durumuna getirip youtube da video izlerken bile kapanıyor. 3. yıla yaklaştı notebook , garantisi kalmadı diye açıp fana falan baktım pek toz göremedim yinede süpürgeyle süpürdüm biraz. Nedeni ne olabilir acaba? Termal macun olayını pek bilmiyorum kullanmak nasip olmadı masaüstü için de notebook içinde henüz. Sorunu çözebilir mi termal macun? Teşekkürler

• Önce bir temizlik yapmayı denersin eğer olmazsa termal macununda değişme zamanı gelmiş demektir. 2-3 liraya tek kullanımlık termal macun alıp işlemci fanını söküp yeteri miktarda sürersin sorunun çözülür. Ancak ilk kez yapıyorsan hiç riske girmeden bir servise götürmeni tavsiye ederim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.