Şimdi Ara

Toshiba HDD Recovery ( Sistem kurtarma - Windows yükleme )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullandığım Dizüstü: Toshiba Satellite L635 -12J
    Kulandığım işletim sistemi: Windows 7 (64bit)

Windows'a Format atmak istiyorum (tüm sistemi sıfırlamak herşeyi silmek) bilgisayarı açınca F8 basıyorum kurtarma sistemi çıkıyor hepsi gözüküyor ama hdd recovery'e tıklayınca: Bu işletim sistemi kurtarılması imkansız hatası veriyor
    resim :

diğer seçenekler çalışıyor sistem geri yüklemeye tıklayınca bu çıkıyor:

Benim Amacım Windowsu komple silip yeniden kurmak SIFIR yapmak...
    donanımda bazı arkadaşlar USB flash diski ntfs yapıp içine recovery klasoru koyup F12 ile yeniden başlarken kurtarma önermişler ama bende olmadı
    arkadasim windows7 cdsi verdi onu kurcaktım kurarken hata verdi virüs var falan birşeyler çıktı mavi ekran yarım kaldı gerçi cd orginal değil ondanda olabilir...

TOSHİBA bilgisayarımı 2000TL ye teknosadan aldım windowsum orginal kaçak filan kullanmak istemiyorum kendi windowsumu geri kurtarmak istiyorum LÜTFEN YARDIM EDİN :(

Edit: Soracak arkadaşlara şimdiden cevap vereyim :
    D diskimde Recovery dosyalarını silmişim o klasor yok.
    üste yazdiğim USB ile başlarken recovery dosyasını o arkadas yüklemiş onu indirip yaptım olmadı bende yok o klasor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinadiguzel -- 2 Temmuz 2015; 14:24:55 >

• Başka bir bilgisayardan, aynı işletim sistemi olması gerek, mesela Windows 7 home pre. 64 bit bunların hepsi aynı olacak, bir usb belleğe Windows açılış onarmayı yükleyecek. 100 mb falandı sanırım. Sonra o usb boot yap ve laptopa tak, çalmıştır. Onarım tamamlandıktan sonra internetten Recovery bul indir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd Windows Yükleme Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.