Şimdi Ara

Toshiba HD-DVD player'lar için Firmware 4.0 ı yayınladı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, yukarıda da yazmıştım, bu güncelleme, "1080p/24fps çıkışı seçildiğinde yaşanan bazı problemleri gideriyor" deniliyor Toshibanın sitesinde, playerınızla ilgili bir sorununuz yoksa elzem bir güncelleme değil, yapmanıza gerek yok...
  • Teşekkürler amf
  • paylaşım için teşekkürler...

Buda europe sitesinden:)

"http://toshibahddvd.eu/firmware/download_latest_firmware.html"

EP-30
    http://toshibahddvd.eu/firmware/firmware_downloads/HD-EP30_ver_4.zip
  • BİRDE SÖYLE BİR ŞEY VAR SOFTWARE İLE İLGİLİ PROBLEMLERİN GARANTİ KAPSAMI DIŞINDA OLDUĞUNU YAZIYOR KİTAPÇIĞINDA BEN ŞAHSEN KURCALAMA TARAFTARI DEĞİLİM
  • güncelleme başarı ile tamamlandı
  • NELER DEĞİŞTİ ????
  • biliyorsunuz hd dvd dosyaları .mkv uzantılı.
    divx playerlarda olduğu gibi veri dvd si yapıp hd okuyabildiği için cihazda okutmayı denedim. ancak okumadı. sonra nero da dvd ye blueray formatında kayıt yaptırmayı isteedim. blueray disk istedi. bhenz fiyatları çok pahalı blueray disklerin.

usb belleğe atıp oradan çalıştırmayı denedim. usb okuyucu da çalışmıyor.

cihazım ep-30

bu cihazı ileri düzey kullanabilen arkadaşlar var mı aranızda. hd filmleri okutabiliyormuyuz ? blueray diskleri okuyor mu ? vs..

bir de kitapçığında okudum . cihazın içinde 128 mb ram varmış. bu arttırılabiliyor mu acaba..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beykozz

NELER DEĞİŞTİ ????

Sevgili Beykozz,
    Çok değil 3-5 mesaj yukarıda yazıyor neyin değiştiği...
  • Selamlar;

"Fix the jaggies with MPEG-4 titles @ 1080p/24 and maybe some deinterlacing issues as well. (EP30/35)"

yani : => "MPEG-4 dosyalarında 1080p/24 Hz gösterimde ortaya çıkan "jag" olayını düzeltiyor, EP-30/35 modellerinde de bazı deinterlace konularında da bir düzeltme yapıyor olabilir." gibi bir şey diyor.

Bu arada 1080p /24 Hz olayı PS3'teki gibi default olarak zorlanmıyor. Yani illa böyle gösterecem diye uğraşmıyor alet. Eğer siz isterseniz alıyorsunuz bu moda.

Toshiba 4.0 versiyon için nelerin geldiğini:

http://www.toshibahddvd.co.uk/supportpage_uk.html

Selamlar, saygılar...

• Bu arada bir sorum olacaktır;
    Tosh HD-DVD Player en üst modeli nerede bulunur,kim satar v.s ve tabiki fiyatı???

Selamlar
  • yok mu arkadaşlar soruma cevap yazabilecek kadar bilgisi olan ?
  • Bildiklerimi cevap vereyim;

*veri DVD sine yazmış olduğunuz dosyaları okumaz. Ancak vob. uzantılı olarak hazırlamış olduğunuz DVD video formatındaki DVD leri seyredebilirsiniz...
    *Kullanmakta olduğunuz ürünün desteklediği disk formatları kitapçığında yazmaktadır. Ve bu formatlar arasına blueray yok.(olmamasıda doğal malum rakip formatı neden okusun cihaz:))
    *benim bildiğim usb girişi şu anda herhangibi işe yaramıyor.(Neden konduğu konusunda bir fikrim yok ama tahminim olası güncelleme ve yükseltmeler için hazır bulunsun diye eklemiş olabilirler.)
    *Ne kadar içinde kendi çapında bir anakart ve HDDVD sürücü olsada bu düşündüğünüz tarzda bir bilgisayar sistemi değil, Ram miktarınıda yükseltemezsiniz.(ki ayrıca ne gerek var?İşletim sistemi olarak windows yokki fazla ram olunca makina rahatlasın daha hızlı çalışsın)

saygılar..

quote:

Orjinalden alıntı: jojjiw

biliyorsunuz hd dvd dosyaları .mkv uzantılı.
    divx playerlarda olduğu gibi veri dvd si yapıp hd okuyabildiği için cihazda okutmayı denedim. ancak okumadı. sonra nero da dvd ye blueray formatında kayıt yaptırmayı isteedim. blueray disk istedi. bhenz fiyatları çok pahalı blueray disklerin.

cihazım ep-30

bu cihazı ileri düzey kullanabilen arkadaşlar var mı aranızda. hd filmleri okutabiliyormuyuz ? blueray diskleri okuyor mu ? vs..

bir de kitapçığında okudum . cihazın içinde 128 mb ram varmış. bu arttırılabiliyor mu acaba..?

• quote:

Orjinalden alıntı: albani

Bu arada bir sorum olacaktır;
    Tosh HD-DVD Player en üst modeli nerede bulunur,kim satar v.s ve tabiki fiyatı???

Selamlar

Üstad selamlar;

Bildiğim kadarıyla Toshiba'nın HD DVD olarak en üst modeli XE-1, bunun bir altı E-1 var. Bunu da şundan dolayı söylüyorum kullanmış olduğu çip nedeniyle. Ben uzun süre XE-1 bulmak için uğraştım. Ama bulamadım. Belki birilerinin GG'da filan satacağı tutar. Bir de internette araştırma yapmıştım. Stokta olan yerler var ama insanların bu cihazı 299 YTL'ye aldığı yerde 1200-1600 arası bir fiyat vermek istemediğimden telefon açıp sormadım bile, elinizde var mı diye.

Selamlar, saygılar...

Edit: EX-1 yazmışım XE-1 olacaktı. Değiştirdim.

quote:

Orjinalden alıntı: jojjiw

biliyorsunuz hd dvd dosyaları .mkv uzantılı.

cihazım ep-30

Selamlar dostum;

EP-30 bluray okumaz. Düz veri DVD'si de yazdırsan okumaz. HD DVD formatında (veri yapısı olarak) indirebildiğin filimler varsa onları double density (8.5 GB'lık DVD'ler) dvdlere çekerek yapabilirsin. Onun dışında örneğin ben geçen gün 6.5 GB'lık Apollo 13 filmini indirdim mkv dosyası, bunu convertxtodvd programında dvd haline getirdim zaten kendisi çevrim yaptıktan sonra direk kaydetme için de sizden dvd istiyor. Boş dvd'yi sokunca o kendisi yazıp DVD kaydını yapıyor. Hatta altyazıyı da aynı dizinde koyuyorsunuz ayarlardan da seçiyorsunuz dosyanın içine de gömüyor. Daha sonra oynattığınızda menüden subtitle olsun olmasın seçebiliyorsunuz.

USB girişi işlevsiz diye biliyorum. Ram sorunuza ise cevap veremeyeceğim.

Selamlar, saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcuneytb -- 11 Ekim 2008; 1:13:20 >

• çok teşekkürler üstadlarr..
  • Selamlar
    yaw bu saatten sonra hangi enayi 1200/1500 veripte Tosh HDDVD P.alır,kafayı yemesi lazım garibim
    200/300 kağıt uyar,üstü yaramaz ama bulunamıyor,çünkü EP-30 dandik bir player!!zaten herifler buna 6/10
    not vermişler
  • Arkadaşlar,sizlere küçük bir sorum olacak,
    Bu HD - DVD player'in(Toshiba) HDMI çıkışını kullanarak izlediğimiz her DVD filmin FULL HD bir TV'de görüntüsü nasıl olacaktır,net mükemmel bir görüntü elde edebilirmiyim,aksi takdirde mutlaka bir HD DVD filmle mi bu görüntüleri elde edebilirim,ya da pc ortamında kaydettiğim bir DVD filmi aynı şekilde HDMI bağlantısı yaparak Toshiba EP30 marka HD DVD playerde oynattığım takdirde Full HD 'de görüntüm nasıl olacaktır,çok teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum.
    Bu arada,DVD-R,DVD+R,DVD-RW,DVD+RW terimlerinin ayrı ayrı farklılığını anlatabilirmisiniz, " - " ve " +" 'nın farkları nelerdir ?
    Kolay gelsin,şimdiden iyi seyirler,
  • quote:

Selamlar
    yaw bu saatten sonra hangi enayi 1200/1500 veripte Tosh HDDVD P.alır,kafayı yemesi lazım garibim
    200/300 kağıt uyar,üstü yaramaz ama bulunamıyor,çünkü EP-30 dandik bir player!!zaten herifler buna 6/10
    not vermişler

Albani hocam xe-1 i 200- 300 e bulursan hemen haber ne olur. Up scale konusunda 1. sınıf bir makine diyorlar.
  • Bahsettiğiniz model buysa
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?affiliate=cimri&CS_ProductID=110130067&CS_Category=_DVD_PLAYER___RECORDER846&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&fp=4

299 ytl...
    quote:

Orjinalden alıntı: semsal01

quote:

Selamlar
    not vermişler

Albani hocam xe-1 i 200- 300 e bulursan hemen haber ne olur. Up scale konusunda 1. sınıf bir makine diyorlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: ankay2

Bahsettiğiniz model buysa
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?affiliate=cimri&CS_ProductID=110130067&CS_Category=_DVD_PLAYER___RECORDER846&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&fp=4

299 ytl...
    quote:

Orjinalden alıntı: semsal01

quote:

Selamlar
    not vermişler

Stokta bulunmuyor görünüyor,
    yalnız bu fiyata ne zaman girdi Teknosa'ya ben ilk defa görüyorum

• Sayin msendogan bu playerin upscale ozelligi sayesinde standard dvdler genis ekran tvde 1080p ile oynatilabiliyor. Bu 640*480 veya benzeri cozunurlukteki goruntunun bir nevi dijital zoom yapilarak buyutulmesi ile oluyor. Benim gozlemledigim scart kablosuyla bagli dvd playerdan daha net ve daha az piksellesmis goruntu sagliyor. Ama hd dvd goruntusu kadar net ve detayli degil dogal olarak.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.