Şimdi Ara

TOSHIBA HD-A35 VE HD-EP30 1080P HD-DVD PLAYER İNCELEMELERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
3
Favori
36.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum maalesef pc ye uyacak gibi yapmamışlar özel bir soket var, ama iyi elektronikçi biri
    yapabilir gibime geliyor..

quote:

Orjinalden alıntı: n1ghtfall

@Thai-Fun, Kardeş o HD-DVD rom'u çıkarıp bilgisayara takabilir miyiz? Bağlantısını ne şekilde yapmışlar?Yanında verilen filmler türkçe altyazı destekli olsaydı bende kapmıştım şimdiye kadar 1 tane bu aletten .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 27 Mayıs 2008; 9:12:41 >
  • sunu soylemelıyım kı thai fun un sozunu dınleyerek bu playerdan aldım daha once kullandıgım sd 370 toshıbayla arasında normal fılmlerde bıle muthıs fark var bır kere fılm seyretmek cok zevklı hale geldı binden fazla kopya dvd var hepsını acıyor ustelık sony str 695 7.1 anfima baglayınca da sesın dehset cıktıgını gordum tek kelımeyle harıka tavsıye edrım kı bu pek yaptıgım bırsey degıldır.Bu arada bızım buralarda fılm marketlere turkce altyazılı hd fılmler gelmeye basladı topgun shoter ve transformers geldı ayrıca hd dts santana konser dvd ler 40 lıradan satısta.THAİ FUN SANA BIR KEZ DAHA TESEKKURLER
  • bu arada thai fun next 2000 hd uydu ıcın fıkrın olursa lutfen paylas cunku crea ılletınden kurtuldum nexr almayı dusunuyorum(yerı degıl belkı ama )
  • ne demek dostum memnun olduğuna sevindim..

quote:

Orjinalden alıntı: ada-m-

sunu soylemelıyım kı thai fun un sozunu dınleyerek bu playerdan aldım daha once kullandıgım sd 370 toshıbayla arasında normal fılmlerde bıle muthıs fark var bır kere fılm seyretmek cok zevklı hale geldı binden fazla kopya dvd var hepsını acıyor ustelık sony str 695 7.1 anfima baglayınca da sesın dehset cıktıgını gordum tek kelımeyle harıka tavsıye edrım kı bu pek yaptıgım bırsey degıldır.Bu arada bızım buralarda fılm marketlere turkce altyazılı hd fılmler gelmeye basladı topgun shoter ve transformers geldı ayrıca hd dts santana konser dvd ler 40 lıradan satısta.THAİ FUN SANA BIR KEZ DAHA TESEKKURLER

• Arkadaşlar yukarda yazıyor ben birkez daha emin olmak istedim kopya cdlerin içindeki DivX leri okumuyor dimi bu alet.
  • Bu alet dvix okumuyor.

Arkadaşlar toshiba xe-1 bir yerde kampanyasını filan gören olursa haber verin lütfen.
  • SEMSAL01 XE1 PEŞİNDE diye bi başlık açalım..

quote:

Orjinalden alıntı: semsal01

Bu alet dvix okumuyor.

Arkadaşlar toshiba xe-1 bir yerde kampanyasını filan gören olursa haber verin lütfen.
  • bende samsung un hdmi lı dvd/divx player ı var 1hdmi ile 1080i ye upscale ediyorum filmleri de bu aleti alırsam dvd leri dahamı iyi gösterir yani yukarda bi ark yazmış çok farkediyor diyede merak ettim nasıl bi fark var
  • samsung ile arasında nasıl bir fark olur bilemiyorum ama yazdığına göre samsung 1080i yükseltiyorsa 1080p çok farkeder alan herkes çok memnun..

quote:

Orjinalden alıntı: Malmsteen1

bende samsung un hdmi lı dvd/divx player ı var 1hdmi ile 1080i ye upscale ediyorum filmleri de bu aleti alırsam dvd leri dahamı iyi gösterir yani yukarda bi ark yazmış çok farkediyor diyede merak ettim nasıl bi fark var
  • Tarık abi çok güzel incelemöe olayı çözmüşün sen yaaaaaaaaaa
  • hoşgeldin,
    özlettin kendini..

quote:

Orjinalden alıntı: Gerx_16

Tarık abi çok güzel incelemöe olayı çözmüşün sen yaaaaaaaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

hoşgeldin,
    özlettin kendini..

quote:

Orjinalden alıntı: Gerx_16

Tarık abi çok güzel incelemöe olayı çözmüşün sen yaaaaaaaaaa

Tarık abi Osenin güzelliğin abiii Bu arada inanın ben tarık abiden önce içini görmüştüm cihazın

• benim lcd full hd diil ama 720p ve 1080i destekli bu çözünürlükte fark ediyormu acaba görüntü bide digital bağlantıyla sony anfi ye bağlı benim samsung sesdede farlar oluyormu sormamın sebebi malum alet divx oynatmıyor ve hd-dvd bitti aleti sırf dvd de görüntüyü çok farkettiriyorsa alıcam yoksa boşa masraf yapmim birde hd-dvd siparişi amazondan veren arklar var bir film ne kadara geliyor kargo falan

quote:

samsung ile arasında nasıl bir fark olur bilemiyorum ama yazdığına göre samsung 1080i yükseltiyorsa 1080p çok farkeder alan herkes çok memnun..

quote:

bende samsung un hdmi lı dvd/divx player ı var 1hdmi ile 1080i ye upscale ediyorum filmleri de bu aleti alırsam dvd leri dahamı iyi gösterir yani yukarda bi ark yazmış çok farkediyor diyede merak ettim nasıl bi fark var

• quote:

benim lcd full hd diil ama 720p ve 1080i destekli bu çözünürlükte fark ediyormu acaba görüntü bide digital bağlantıyla sony anfi ye bağlı benim samsung sesdede farlar oluyormu sormamın sebebi malum alet divx oynatmıyor ve hd-dvd bitti aleti sırf dvd de görüntüyü çok farkettiriyorsa alıcam yoksa boşa masraf yapmim birde hd-dvd siparişi amazondan veren arklar var bir film ne kadara geliyor kargo falan

quote:

samsung ile arasında nasıl bir fark olur bilemiyorum ama yazdığına göre samsung 1080i yükseltiyorsa 1080p çok farkeder alan herkes çok memnun..

quote:

"çok farketme" olayı kesinlikle göreceli, bir de direkt ekran boyutu ile ilintili, ben de mesela 32" LCD var ve upscale farkını hissetmiyorum (ne bu toshiba ile ne de PS3 ile) ki 40" e kadar da çok farkedilebileceğini zannetmiyorum, dolayısıyla böyle amam aman bi görüntü iyileştirmesi beklentisi ile alıyorsan bence alma cihazı, benim kişisel amacım sadece HD dvd izlemek olduğu için fazlasıyla memnunum.
    Bu arada kargo olayı da istediğin teslim süresine ve sipariş ettiğin miktara göre ortalama yaklaşık 10-50$ arsı diyebilirim.

• ANLADIM o zaman biraz daha bekleyip ps3 veya blue ray player almam daha mantıklı zaten 1080i ye upscale yapıyor benim samsung.
    Teşekkürler yardımlarınız için
  • quote:

Orjinalden alıntı: amf23

quote:

benim lcd full hd diil ama 720p ve 1080i destekli bu çözünürlükte fark ediyormu acaba görüntü bide digital bağlantıyla sony anfi ye bağlı benim samsung sesdede farlar oluyormu sormamın sebebi malum alet divx oynatmıyor ve hd-dvd bitti aleti sırf dvd de görüntüyü çok farkettiriyorsa alıcam yoksa boşa masraf yapmim birde hd-dvd siparişi amazondan veren arklar var bir film ne kadara geliyor kargo falan

quote:

quote:

"çok farketme" olayı kesinlikle göreceli, bir de direkt ekran boyutu ile ilintili, ben de mesela 32" LCD var ve upscale farkını hissetmiyorum (ne bu toshiba ile ne de PS3 ile) ki 40" e kadar da çok farkedilebileceğini zannetmiyorum, dolayısıyla böyle amam aman bi görüntü iyileştirmesi beklentisi ile alıyorsan bence alma cihazı, benim kişisel amacım sadece HD dvd izlemek olduğu için fazlasıyla memnunum.
    Bu arada kargo olayı da istediğin teslim süresine ve sipariş ettiğin miktara göre ortalama yaklaşık 10-50$ arsı diyebilirim.

kesinlikle katılıyorum

• Toshiba HD-E1 Modeli ile HD-XE1 modeli arasındaki farklılık nedir arkadaşlar ?
  • Selam,
    En temelde XE-1 1080p dir ve yeni nesil ses formatlarını çözüp analog 5.1 olarak 6 kanal girişli bir amfiye verebilir..
    Bunlar HD-E1 de yoktur. HD-XE1 sahiden çok iyi bir cihazdır..

neden sordunuz, şu an piyasada yana yakıla xe-1 arayan birçok kişi var o cihaz formatın bitişi ile beraber klasik oldu

quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

Toshiba HD-E1 Modeli ile HD-XE1 modeli arasındaki farklılık nedir arkadaşlar ?
  • quote:

Selam,
    En temelde XE-1 1080p dir ve yeni nesil ses formatlarını çözüp analog 5.1 olarak 6 kanal girişli bir amfiye verebilir..

neden sordunuz, şu an piyasada yana yakıla xe-1 arayan birçok kişi var o cihaz formatın bitişi ile beraber klasik oldu

quote:

xe-1 mi dediniz nerede?

• quote:

Orjinalden alıntı: semsal01

quote:

Selam,

quote:

xe-1 mi dediniz nerede?

Sevgili semsal1,
    Al ep30 kurtul, 5.1 analog çıkışa bu kadar mı ihtiyacın var?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.