Şimdi Ara

TOSHIBA 'FALD'Panel(FULL-LED+Local-Dimming) SV685 Serisi (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.735
Cevap
20
Favori
191.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Albani ustanın bazı yazılarını okudum da , Sony den sonra Phill 6/7/8 serilerini tavsiye etmiş.

Benimde aklıma yattı ama Phill 55 PFL 7007 4 bin küsürlerde dolaşırken

Phill 55 PFL 7607 2.700 civarında ve FPR 3D yani LG lerdeki gibi

pilsiz şarzsız gözlüklü olanlardan.Ben bir anlam veremedim.Acaba ikisi arasında ne fark olduğunu

bilen birileri varmı acaba?

Bide bu serilerin FULL LED olduğunu duydum,bundan bilgisi olan varmı yada Phıll in FULL LED olan

modeli hangisi veya Phıll 7 serisinde FULL LED olan varmı.

Bilhassa Albani hocadan yorum bekliyorum.
  • bu tosh 46SV685 nin ne özellikleri var acaba
  • yazmayalı bayaa oldu.
    next in en ucuz FTA udusunu scart girişle tohıbaya bağlamış izlerken.
    uydu alıcısının seini sonuna kadarda çıkartsam ses seviyesi yetersiz geliyordu.
    TV den sesi yükselttiğimde ise cızırtı-uğultu geliyordu.
    ve bu beni çok zinir ediyordu.(tv nin sesini 20 den yukarı çıkartamıyordum bu uğultu-çızırtı yüzünden)
    hatta ses sistemi bile almayı düşünmüştüm.
    geçenlerde neta 6400 hd uydu aldım.
    ve hdmı girişi ile tv ye bağladım
    o rahatsız edici ses ten kurtuldum.
    maarifet neta damı yoksa hdmi girişindemi bilmiyorum ama
    ses açısından sıkıntı çekenlere tavsiye ederim.
    :)
  • 55 lik sv685 imi satıyorum bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz Lg 42lm660s modeinde led tv aldık . Servis geldi kurulumu yaptı kendinden HD uydu alıcılı ztn adamlar HDMİ kablosuyla bağlamadı uyduyu televizyona ama hd kanallar olsun sd ler olsun gayet net HDMİ ile bağlansa ne farkeder veya farkı varmı?ben hdmi kablosunu harici cihazlar laptop ,bilgisayar vs bağlanırken lazım olur diye biliyorum ve hdmi kablosunu kutuya koydum duruyo bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

++

ALBANİ hocam iyi akşamlar. Bir arkadaşım için Dükkanda hem tv hemde güvenlik kamerası görüntülerini izlemek üzere teletx li led tv tavsiyesi alabilirmiyim. Bütçemiz müsait olmadığından 400- 500 tl arası düşünüyoruz. Yardımcı olurmusunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Biz Lg 42lm660s modeinde led tv aldık . Servis geldi kurulumu yaptı kendinden HD uydu alıcılı ztn adamlar HDMİ kablosuyla bağlamadı uyduyu televizyona ama hd kanallar olsun sd ler olsun gayet net HDMİ ile bağlansa ne farkeder veya farkı varmı?ben hdmi kablosunu harici cihazlar laptop ,bilgisayar vs bağlanırken lazım olur diye biliyorum ve hdmi kablosunu kutuya koydum duruyo bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim?

bilgisayar için hdmi kabloosu tabi lazım, film oyun vs hdmi kablosuyla çok güzel görüntü alırsın.. bende önceden ps3 vardı, pc'yi tv ye hdmi lie bağladıktan sonra aldığım görüntü kalitesini görünce ps3'ü sattım..
  • Arkadaşlar CAN hoca benim sorumu cevaplama zahmetinde bulunmadı. Başka bilen arkadaş varsa yardımcı olabilirmi acaba?
    Bir arkadaşım için Dükkanda hem tv hemde güvenlik kamerası görüntülerini izlemek üzere teletx li led tv tavsiyesi alabilirmiyim. Bütçe olarak 400- 500 tl arası bir miktar ayırdık. Yardımcı olurmusunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnaltunkeyik

Arkadaşlar CAN hoca benim sorumu cevaplama zahmetinde bulunmadı. Başka bilen arkadaş varsa yardımcı olabilirmi acaba?
    Bir arkadaşım için Dükkanda hem tv hemde güvenlik kamerası görüntülerini izlemek üzere teletx li led tv tavsiyesi alabilirmiyim. Bütçe olarak 400- 500 tl arası bir miktar ayırdık. Yardımcı olurmusunuz.

400-500 bütçeyle 22" alabilirsin ama bu konu yeri değil

http://www.ucuzu.com/monitor-c3126/lg/m2232-p125976047/

• Bu model WL753 LE AYNI KASA acaba aynı modelin başka adla piyasaya sürülmüş halimi????
  • 55 inc tv mize hareketli duvar askı aparatı olarak ne tavsiye edebilirsiniz?
    toşiba yetkili servise sorduk 400 tl dedi, bana pahalı geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derememo -- 26 Haziran 2013; 13:07:50 >
  • teknosa da değişik ebat ve fiyatlarda askı aparatları mevcut, birçoguda çok hareketli, ancak ebat-fiyat değerlendirmesi yapacak kadar bakmadım, marka model bulup netten alternatiflerine bakabilirsiniz teknosa fiyatları sağlamdır malum.

şayet tv nizin yeri sabit kalabilecekse duvardan yere doğru inen ve 360 dönen ekipmanlara da şans tanıyabilirsiniz.veya sadece hareketli aparatı temin edip boru kısmını ucuza mal edebilirsiniz.
  • toshiba 55sv685 televizyonumu askı ile duvara astığım için tv ayağı üzerindeki koruma poşetleri bile sökülmeden duruyor depoda. ihtiyacı olan toshiba 55sv685 kullanıcısı arkadaş varsa eğer herhangi bir ücret istemeden hediye edebilirim. istanbuldayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireStorm -- 21 Ağustos 2013; 0:14:23 >
  • FireStorm kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir askı aparatı kullandınız? Ben de 46" için kullanacağım ama bir türlü karar veremedim. Bir sürü aparat var ama arkaya el girmesi zor.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/aski-aparatlari-ve-sehbalar/tec-titan-l-s-titan-l-47%e2%80%9d-55%e2%80%9d-(119-140-cm)--lcdled-tv-sabit-emniyet-kilitli-duvar-aski-aparat/productdetails.aspx?I_ID=45605
    bu tür bir askı aparatı kullandık. arkaya rahat ulaşıyorum. çok yakın bir zaman önce ses sistemi için optik kabloyu tvyi yerinden oynatmadan taktık mesela..

• Dündar Hocam hürmetler

-Gönderdiğin 3 adet eMail i aldım ve cevapladım ama msg lar bir türlü iletilemiyor her nedense??

Msg ı yazıp gönder deyip tıklıyorum(Yahoo dan)ancak bir dk.geçmeden Yahoo dan uyarı gelip;"msg iletilemedi hata" diye bir msg alıyorum,dolayısıyla
    gönderdiğim msg sana iletilmemiş oluyor! aynı durumu yaşayan ve Phil 9xx için bana ulaşıp,sanırım 4/5 defa soran arkadaşında durumu aynı,buradan
    okursa o da öğrenmiş olur,kısaca msg larınıız cevaplıyorum ama bir türlü gitmiyor yaw,yoksa siz "kara listedemisiniz"

-Dündar Hoca o bahsettiğin diğer konu,benim yaklaşık 1/1,5 yıldır takibim de ama bu Tosh denen mereti;takip etmek neredeyse imkansız,benim gibi bu işlerden
    gelen adam bile heriflerin ne yaptığını hala çözemiyor

Ben L9x olarak bahsettiğim zaman ki bu şimdilik görülen HiEnd lerin en üst serisi ve bu panel "Full-array-LED+Local-Dimming" idi,tıpkı bizim SV685 gibi ama şimdilerde
    Avrupa Tosh olarak baktığım zaman(Almanya çıkışlı ki merkez burasıdır!) panelin "EDGE-LED" olduğunu görmekteyim ve ciddi hayal kırıklığı oldu benim için!

yaw benim EDGE-LED ile işim olmazki,yani At dan inip Eşşeğe mi bineceğiz bu saatten sonra

Bir diğer konu ise,bu Tosh u takip etmedeki zorluk sebebiyle;bazı Japon üreticileri bazı panelleri(serileri)sadece "Japan Domestic" olarak çıkarıyorlar ki bu sende iyi bilirsin!

Ben geçen sene aklımda kaldığı kadarıyla da;işte bu "yeni" L9x panelin özellikle "Full-LED+LocalDimming" olduğunu veya olacağını okumuştum diye hatırlıyorum(sanırım
    Japon sitesinden böyle okumuş olabilirim) şimdilik görülen o ki,bu yeni çıkan/çıkacak en azından Avrupa L9x paneli ki büyük ihtimalle de 2014 Model olarak sunulacak
    EdgeLED olduğu da "kesin"

Dolayısıyla benim bu panelle hiç işim olmaz! ancak panel yine de çok başarılı olursa ve onu da izleyince anlar,buna göre bir değerlendirme yaparım,kaldıki "TNB" nin de ne yaptığı
    anlaşılmadığı için örneğin bu Seri TR ye hiç ithal edilmeyebilir veya 2015 de ithal edilir fiyatı iyice düşünce!

Ben ilk etap da malı hele bir göreyim,notunu sonra veririm,O Test Siteleri v.s benim referansım değildir onlar sadece belli bir kaç Marka haricinde herkesi sınıfta bırakırlar
    Artık bu Test işlerinin ciddi boku çıktığı için bilen biliyor neler döndüğünü ama bilmeyenler de bir güzel yiyor,onu da kendileri düşünsün gari!

++

Panel 84/65 lik olanları benim hiç tutmadığım ama ucuz maliyetli olsun diye LGD nin S_IPS Modüllü dür!
    58lik Modül ise AUO dan ve çok çok iyi!(ama hala bir S_PVA veya Sharp XGen değildir!)

Ancak bu heriflerin içinde benim yeğenim olduğu olduğu için A_MVA 3/4/5 diye Modülleri ürettiler,bunlar çok ama çok iyi özellikle
    Black/Contrast/Col.Rep süper diyebilirim ancak RT ve Hız sorunu var veya "vardı" şayet HIZ sorunu halledilmiş ise,AMOY tip Modül şimdilik en iyisi!

Sorun çıkarma dataları yeterince yok,çünkü panel çok yeni ama gördüğüm kadarıyla Samsung S_PVA dan bu konuda "oran" olarak çok daha iyi olduğu/olacağı da kesindir!,

Diğer teknik detayları şimdilik anlatamya gerek yok,kaldıki elimizde daha panel yok!!

++

Benim sana bahsettiğim efsane olacak örneğin SV685 gibi bir teknik yapıda olmadığı kesin! "nokta atışı" olmadığı veya olamayacağı da kesin,dolayısıyla bu paneli
    kendi kulvarında,diğer örneğin Sony/Samy veya bir Phil v.s ile karşılaştırmak gerekiyor!

Ayrıca "Nokta-atışı" panel olursa "Başlık" açarım açmadı isem o zaman bahsettiğin gibi değildir anlamındadır!

ZF355/SV685 tam nokta atışı idi veya Pio ki bunlara başlık açtım,Pio da ise sevgili dostum Aks Hoca açmıştı sağolsun ama,kimin açtığı önemli değildi,mallar ortada zaten

"Sharp-ELITE" de tam nokta atışı idi ama bu panelde bildiğin gibi çok sınırlı olarak(USA/Canada/Çin)kaldığı için Başlık açılamadı!

Saygılar

CAN++

• arkadaşlar konu eskidi malumunuz herkes sv685 memnun kimsenin sesi çıkmıyor kullandığınız görüntü ayarlarından memnunmusunuz ben albani üstadın son verdiği setting kullanıyorum ve pdp kalitesi alıyorum merak ettiğim albani hocam hala bu setting mi kullanıyor veya başka ayarlarda kullanan arkadaşlar görüntü ayarlarını paylaşırsa iyi olur hemde konu yeniden canlanmış olur
  • Normalde herkes artık panelinin karakterini öğrendi dolayısıyla kendi işini kendisi görmektedir!

Sende kafana göre takıl,bu panel başkalarına benzemiyor! kaldı ki sen de bizim gibi Kati kullandığın için sonuç mükemmel
  • Selamlar,
    Ben de SV 685 sahibiyim ve çok memnunum.Ancak şimdiye kadar ses sistemi ile kullanmadım.Elimde Vestel'in yıllar önce aldığım ve diger odadaki tüplü tv'ye bağlı HT-728DT modeli 5+1 ses sistemi var.Hani şu arkasında 12 adet kırmızı beyaz çıkışı olanlardan.
    Bunu SV'ye nasıl bağlarım yada bağlayabilirmiyim?
    Eğer olmazsa SV için öneride bulunabileğiniz bir cihaz var mıdır?
    Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balkir1907

arkadaşlar konu eskidi malumunuz herkes sv685 memnun kimsenin sesi çıkmıyor kullandığınız görüntü ayarlarından memnunmusunuz ben albani üstadın son verdiği setting kullanıyorum ve pdp kalitesi alıyorum merak ettiğim albani hocam hala bu setting mi kullanıyor veya başka ayarlarda kullanan arkadaşlar görüntü ayarlarını paylaşırsa iyi olur hemde konu yeniden canlanmış olur

Sayın Balkır1907,
    Albani hoca'nın son verdiği settinglere nasıl ulaşabiliriz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.