Şimdi Ara

TOSHIBA 'FALD'Panel(FULL-LED+Local-Dimming) SV685 Serisi (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.735
Cevap
19
Favori
192.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de zaten ext.cihazdan bahsediyorum,panelin kendi USB sinden değil!!
  • Merhabalar,

Bir süredir TV almak için yorunları okuyorum. Bugün de yeter artık kırdım kafayı gideyim Kipa ya %30 dan alayım en kötüsünden dedim.
    Ne göreyim 46sv685 - 1489.99 TL. Hemen alayım dedim ama teşhir ürünü. Ayrıca kutusu yok bu nedenlede TV haricinde hiçbir ekipmanı (kumanda, garanti belgesi vs.)
    Geri adım attım. Neydi o görüntü, bence mevcut bir çok TV den kat kat üstün.

Albani hocamı bir kez daha takdir ettim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asibaron

Merhabalar,

Bir süredir TV almak için yorunları okuyorum. Bugün de yeter artık kırdım kafayı gideyim Kipa ya %30 dan alayım en kötüsünden dedim.
    Ne göreyim 46sv685 - 1489.99 TL. Hemen alayım dedim ama teşhir ürünü. Ayrıca kutusu yok bu nedenlede TV haricinde hiçbir ekipmanı (kumanda, garanti belgesi vs.)
    Geri adım attım. Neydi o görüntü, bence mevcut bir çok TV den kat kat üstün.

Albani hocamı bir kez daha takdir ettim...

Hocam kutu,kumanda vs.birşey değil.birşekilde temin edilir.bu fiyata kumandasız bile alınırpanelin kendisinde bir sorun olmadıktan sonra o fiyata alınırdı bence.bu fiyat bu zamana kadar 46sv685 in satıldığı en düşük fiyat yanılmıyorsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gümüş_süvari -- 6 Haziran 2012; 12:22:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

piyasadaki tüm LCD panellerden ve çoğu PDP lerden SV daha hızlıdır!

+++

Hocam çoğu PDP derken,mesela hangileri?
  • Konu bayağı şenlendi yine, iyi kötü, bir çok yerde teşhir de olsa SV çıkıyor demek ki.
  • @Sami selamlar

yaw kardeş artık ciddi sıkıldım,bitmedi bu meret,sürekli beni buluyorlar
    ne iştir anlamadım,almayın artık SV flan kardeşim,TNB de geri alsın elde kalanları,onlarda Müzeye
    kaldırsınlar bu panelleri

USA da biteli neredeyse 3 sene oldu!
    Avrupada biteli en az 2/2,5 sene oldu!
    Japonyada biteli 3 sene oldu!

ülen bizim memlekette hala bitmedi ve üstelik hala satılıyor!! nereden çıktı bu kadar SV onuda anlamadım gitti
    ne panelmiş yaw,hani bir yerlerden toplayıp TR ye getirseler bile oralarda biteli 2 seneyi geçti!

Böyle giderse 2013 de bu SV ler hala satılır

++

@süvari

Pany/Samy/LGE den daha hızlı SV ler!

2011/2012 paneller özellikle de 3D nin yükünün panele binmesiyle ve her bir şeyide panellerin içine
    tıktıkları için PDP lerin o "Hızlı" devirleri bitti gari

Bugün Pany de Game Mode lar 25/35ms gibi olunca herifler buna Hızlı diyorlar
    Veya Standard Mode lar 40/50ms olunca yine hızlı diyorlar!

İyide SV de Game Mode 0-16ms dir Standard mode 43/48ms dir!!!
    Piyasada en hızlı LCD panelde Standard Mode 60ms den başlıyor artık!!hele bir tanesi varki Game mode ile bile 101ms Latency var panelde

Bu arada yeni ve süper denilen paneller 2011/2012 Model ama SV ise 2008 Model(teknikli)bir paneldir!!
    Panel işinde 1/2 sene bile çok önemlidir ve 4 senelik panel çoğu konuda hatta her konuda teknik oalrak 2012 Model bir panelden daha üstündür!
    sorunları ise neredeyse en az+ve 2-4 senelik süreçte çıkan sorun ise yok denecek kadar az!

TR deki SV leri tek tek ele alsam 25/30 tane panel sorunlu ancak diyebiliyorum!
    UK den(AVF den)baktığım zaman ya 3 kişi ya 5 kişi çıktı(TR nin en az 5 katı fazla SV satıldı UK de)
    USA da ise durum yine aynı,bu paneli insanlar unuttu orada ve sorun çıkan(onbilerce SV nin içinde herhalde yine 10/20 kişi 30 bile değildir!)

Japonyayı artık bilemiyorum

++

• Bu hafta 55" sv685 aldım teknosadan (2399 tl).Almadan önce gözle kontrol edilebilir neyi varsa kontrol ettim sorunsuz temiz 4000 saat teşhirde kullanımış durumdaydı.Evde kurulumu yapıldı teslim edildi.Can bey in paylaştığı ayarları girdim çiçek gibi çalışıyor.
    Fiyat kalite performans olarak iyi bir alışveriş yaptığıma inanıyorum.
    Tavsiyem 3D ile işim yok diyen arkadaşlar kalan son teşhir panelleri incelesinler değerlendirsinler.Teknosa extraların çogunda 1 adet teşhir var (kimisinin standı yok kimisinin kumandası yok yakın civarınızdaki magazalar ile görüşüp yerinde incelemenizi öneririm.
  • Hayırlı olsun Bahadır, kipada bulan kaçırmasın derim.Ben bulursam 2. SV yi alacağım , 46 olsada olur ..
  • 4000 saat mi kullanılmış.
    bu arada dhako nerlerdesin ev sinemasına takılmıyorsun artık
  • sv685'in yanına bir media payer tavsiye edebilirmisiniz arkadaşlar. TV'lerdeki entegre playerları aratmayacak bir şey mümkünse.
    zamanım olmadığı için araştıramıyorum. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozbi

sv685'in yanına bir media payer tavsiye edebilirmisiniz arkadaşlar. TV'lerdeki entegre playerları aratmayacak bir şey mümkünse.

Egreat R6S, R150 (Ancak ebayden temin edebilirsin) veya R160 modellerine bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozbi

sv685'in yanına bir media payer tavsiye edebilirmisiniz arkadaşlar. TV'lerdeki entegre playerları aratmayacak bir şey mümkünse.

Dostum sana hem uygun fiyatlı hemde hertürlü formatı destekleyen,kendimde şu anda kullanmakta olduğum EZCOOL HD BOX ı tavsiye ederim.TV lerdeki entegre playerlerden çok çok fazlası var eksiği yok.

bu inceleme:http://forum.donanimhaber.com/m_49815539/tm.htm

bu da satın alma:http://www.hepsiburada.com/liste/ezcool-hd-box-full-hd-1080p-mkvdtsdolby-71-media-player/productDetails.aspx?productId=bd130631&categoryId=112123

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gümüş_süvari -- 11 Haziran 2012; 11:53:20 >

• Bu arada isteyene bende MKV/DTS v.s formatlarını destekleyen LGE den BD670 Blurayi satabilirim,fiyat 300 kağıt(Pany BD alacağım bunun yerine)
    Hem MPlayer hemde Bluray

++
  • sevgili albani
    çok almak istediğim 46sv,yi teknosa ankarada buldum( son 5 adet ).ben samsundayım ankarada tanıdıgım olmadıgı için çalışan personele güvenmekten başka çarem yok.bu sitede sizlerin ve değerli arkadaşların ok dediğiniz anda alacam.dış görünüş olarak tabiki hasarlı olsun istemem ama geldıgı taktırde ne yaparım.iade işlemi olurmu?teşhirde ne olur yardım edin şimdiden teşekkur ederım alakanıza
    saygılar
  • @yanikkoza

Son 5 ürün olduğuna göre ürünler kutulu demektir.Eğer kesinlikle almayı düşünüyor iseniz beklemeyin.TV İzleme mesafeniz uzak ise 46'' yerine ellerinde 55'' varsa onu almanızı tavsiye ederim.Şimdiden hayırlı olsun.
  • @ sash35

son 5 ürün derken hepsi açık yani teşhir ankara ve diğer illerden teknosa mağazalarından toplanıp tek yerden satışı yapılıyor dedi ankara teknosa yetkilisi
  • 46SV685'yi bir senedir kullanıyorum teşhirden almıştım, kumandası yok panelden açıp kapatıyorum hiç sorun yaşamadım ama yorumları okuyunca kumandamı temin etsek demeye başladım.

Geçen sene 150 TL civarı idi acep bulunurmu ucuza bir kumanda... Akıllı kumandalara baktım uyumlusu yoktu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafakumbar

46SV685'yi bir senedir kullanıyorum teşhirden almıştım, kumandası yok panelden açıp kapatıyorum hiç sorun yaşamadım ama yorumları okuyunca kumandamı temin etsek demeye başladım.

Geçen sene 150 TL civarı idi acep bulunurmu ucuza bir kumanda... Akıllı kumandalara baktım uyumlusu yoktu...

yaw arkadaşım valla şaka gibisin
    kumanda olmadan paneli nasıl 1 sene kullandın onu anlamadım??

Teşhir ürün satılsa bile kumandasız panel satılmazki,gerçi Teknosa gibi kazma yerlerden bu veya başka bir paneli alıpta,abi kumanda yok kaybettik
    diyenlerde çıkmadı değil hani

Ucuza kumanda ile filan olmaz kardeşim,sen öncelikle TNB yi ara ve durumu anlat,sonra kumanda istediğini söyle,sana mutlaka bulurlar,bildiğim kadarıyla
    Merkezin elinde yedek kumandalar vardır yoksa da Polonya dan isterler gelir+

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

quote:

Orijinalden alıntı: mustafakumbar

46SV685'yi bir senedir kullanıyorum teşhirden almıştım, kumandası yok panelden açıp kapatıyorum hiç sorun yaşamadım ama yorumları okuyunca kumandamı temin etsek demeye başladım.

yaw arkadaşım valla şaka gibisin
    kumanda olmadan paneli nasıl 1 sene kullandın onu anlamadım??

Teşhir ürün satılsa bile kumandasız panel satılmazki,gerçi Teknosa gibi kazma yerlerden bu veya başka bir paneli alıpta,abi kumanda yok kaybettik
    diyenlerde çıkmadı değil hani

Ucuza kumanda ile filan olmaz kardeşim,sen öncelikle TNB yi ara ve durumu anlat,sonra kumanda istediğini söyle,sana mutlaka bulurlar,bildiğim kadarıyla
    Merkezin elinde yedek kumandalar vardır yoksa da Polonya dan isterler gelir+

Dreambax aldım panelden açtımmı, zaten TV kumandası işe yaramıyor :)

Ama yukarıdaki yorumları okuyunca işkillendim doğrusu, en kısa zamanda bir kumanda ve uzaktan kumandalı bir priz temin ederim heralde...

Elektro Word den almıştım kumandasının olmadığını bile bile..

• Böyle elektronik marketlerde cihazları nasıl kullanıyorlar ki, kumandaları bile kaybediyorlar. Bel ki de çalınmıştir bilinmez.
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.