Şimdi Ara

Toshiba encore 8 pro..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar bu tablet hakkında cok fazla birsey yazılmamış forumda..cok rahat bi sekilde taşıyabileceğimiz bir Windows 8.1 li bilgisayar (iphone-ipad şarj eder o derece bilgisayar ) gayet iyi degil mı ? Amerika'dan arkadasım getirebilir 300 dolara Office yüklü , (bundan emin degilim gerçi ama calistirabilir sonuçta ) Windows 8.1 pro, monitöre takabilecegim,klavye-fare baglayabilecegim,her türlü exe dosyalarını acabilen ve videolardan görebildiğim kadarıyla son derece rahat tasinabilen ve 300 dolarlık bilgisayar..
    Ben cok beğendim ve paylaşmak istedim. Siz ne düşünüyorsunuz bu tablet (bilgisayar) icin acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Office yüklü geliyor bu ve bunun gibi tabletlerde.işlemcisi bana göre güzel.eğer ağır oyunları oynarım falan diyorsanız o hayal olur ancak diğer her türlü işlemi rahatlıkla yürütebilirsiniz.videolardan gördüğüm kadarıyla ekranı da bayağı güzel.eğer 2 gb ram yeter diyorsanız alın.işlemcinin 4 gb ram desteklemesine rağmen henüz ne toshiba ne asus ve diğerleri bu işlemciyi kullanan tabletlerine 4 gb ram koymamış.bir eksisi budur bir de içindeki disk ssd değil.aslında 32 veya 64 gb lık bir m–sata ssd koymak fiyatı çok oynatmasa gerek.inş 300 dolarlığı 64 gb olanıdır.çünkü w8 tablet alanlar 32 gb yetmediğinden şikayetçi.
    Kısacası tüm office ve internet işlerinizi rahatlıkla görebileceğiniz diğer(i3,i5,i7 kullanan tabletler)tabletlere göre daha az ısınan(galiba fansız tasarım yeni nesil atom işlemciler buna rağmen)ve daha çok şarjı giden bir tablet diye düşünüyorum.en azından intel bunu vadediyordu




  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurair

    Arkadaslar bu tablet hakkında cok fazla birsey yazılmamış forumda..cok rahat bi sekilde taşıyabileceğimiz bir Windows 8.1 li bilgisayar (iphone-ipad şarj eder o derece bilgisayar ) gayet iyi degil mı ? Amerika'dan arkadasım getirebilir 300 dolara Office yüklü , (bundan emin degilim gerçi ama calistirabilir sonuçta ) Windows 8.1 pro, monitöre takabilecegim,klavye-fare baglayabilecegim,her türlü exe dosyalarını acabilen ve videolardan görebildiğim kadarıyla son derece rahat tasinabilen ve 300 dolarlık bilgisayar..
    Ben cok beğendim ve paylaşmak istedim. Siz ne düşünüyorsunuz bu tablet (bilgisayar) icin acaba ?

    Ben acer w700 kullanıyorum. Çok memnunum. Acee w3 inceledim ekranı kalitesiz di yoksa Windows 8 tabletlere çok yakışmış. Bence. O fiyat çok iyi kaçırılmaması gerekir. Android yada ipad ler her zaman bilgisayara ihtiyaç duyar fakat dediğiniz cihaz başlı başına bilgisayar




  • Türkiyede tablet kullanan varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0je

    Türkiyede tablet kullanan varmı?

    Olmaz mı ? Evin dışındayken çok lazım oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.