arakadaşlar bugün toshiba dvd-rw aldım.modelide taktıktan sonra birdaha kasayı söküp bakmadım ama kutunun üstünde sd-r5372 yazıyor.bu ürünü kullanmış olupta memnuniyetini dile getirirse bi fikir edinmiş olurum.samsung vardı o biraz daha ucuzdu dvd-rw hakkında bilgi sahibi olmadığım için bu daha iyidir diye bunu aldım. lütfen cevaplarımızı esirgemeyelim olumlu olumsuz eleştirilere göre gidip teknosa marketten başka marka alabilirim...
Benim Laptopta da ondan vardı.Toshiba önermem.Asus al daha iyi.Toshiba çabuk yıpranıyor.Sadece DVD yazmada kullanırsan uzun süre gider ama CD yazıp CD ve DVD okutursan ömrü 1 seneye çıkar ya da çıkmaz.
ama garanti kapsamında sıfır aldım suan kullanıyom senin o laptop zamanından bu zamana kadar acaba yol almışlarmıdır??? cok sessiz birde hızlı okuyor doğrusu hoşuma gitti diğer yandan almamın sebebi toshiba nın eski bi marka olmasıydı....
Memnunsan sorun yok.Ek olarak CD writer almanı tavsiye ederim.Ama eminim zaten vardır.DVD RW yi yok yere yıpratmazsın böylece.Temizleme CD leri kullanma sakın.Kötü sonuç veriyor.Taktığın CD ve DVD leri temileyip takman yeterli.Çok kirli olanları Prilli sıcak suda temizleyebilirsin.Sonra da güzelce durulayıp pamuklu yumuşak bir bezle kurutursun.Şaka değil,ben uzun süredir yapıyorum.
cd-rw var ama kablolarını bağlamadım nede olsa artık dvd-rw kullanacaz ya he birde şu prille yıkayana kadar aldığım tüm cdleri bi hafta kullanmadan biriktirip bulaşık makinesine atsam daha kolay olmaz mı boşver gittiği yere kadar kullancaz artık bozulursa garantisi var ama bu yazdığım modelli kullanan varsa memnuniyetini yazsa sevinirim.