Şimdi Ara

Toshiba'dan Transfer Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TeknolojideYeniliklerin Lideri Toshiba'danİnanılmaz Yenileme Fırsatı!

    Mevcut Dizüstü Bilgisayarınızı Marka ve Model Ayırt Etmeksizin yepyeni Toshiba Dizüstü Bilgisayar Dünyasına “Transfer” Ediyoruz.

    Kullanmakta olduğunuz dizüstü bilgisayarınızın ihtiyacınız olan performansı karşılayamadığını ve güncel teknolojilere sahip yepyeni bir Toshiba dizüstü bilgisayara sahipolmanın zamanının geldiğini düşünüyorsanız, çağrı merkezimizi arayabilir ya da Online talep formunu (http://www.toshibatr.com/transfer ) bize gönderebilirsiniz.

    Toshiba Türkiyedağıtıcısı TNB bilgisayar ve görüntü sistemleri A.Ş, sizi arayarak sizeözel oluşturacağı teklif ile yepyeni bir Toshiba dizüstü bilgisayara hiç biryerde bulmayacağınız inanılmaz avantajlarla sahip olmanızı sağlayacak.

    Transfer Kampanyası Koşulları

    · Yenileme kapsamında talep edilebilecek ürünler TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş tarafından sunulan ürün modelleri ile sınırlandırılmıştır. Söz konusu ürünlerdönemsel olarak değişiklik gösterebilir.

    · Yenileme kampanyası kapsamında, TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş tarafından sunulan ürünler firma stokları ile sınırlıdır.

    · Sunulan tekliflerdeki ürünler için bir rezervasyon gerçekleştirilememektedir.

    · Müşterilerimize sunulan teklifte bulunanürünlerin, işlemlerin gerçekleştirilmesi aşamasında stoklarda bulunmamasıdurumunda müşterilerimize alternatif ürünler sunulabilecektir. Müşterilerimizalternatif ürünü kabul edip etmeme hakkına sahip olmakla birlikte, TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Şsunulan tekliflerdeki ürünün stoklarda bulunurluğu ile taahhüt vermemektedir.

    · Yenileme kampanyası kapsamında talep edilecek her bir ürüne karşılık bir adet ürün iade alınabilmektedir.

    · Verilen teklifin mevcut cihazın çalışır durumda olması gereklidir.

    · Kampanya 24 Mayıs - 10 Haziran Tarihleri Arasında Geçerlidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TNB Toshiba -- 30 Mayıs 2013; 18:12:15 >







  • Geçenlerde biryerde reklamını görüp bir denemek istemiştim.Ben sitelerine girip kendi msi ge60ımla bir denemek istedim.Sitede kendi laptop marka modelinizi ve istediğimiz laptopı seçiyorsunuz.O da size ona göre bir fiyat telifi veriyor.Bir yanlışık mı var tam olarak anlamadım fakat ben denediğimde benim laptop'ı 200lira gibi bir fiyattan saydı.Bende ani bir küfürle sirek sayfaı kapattım tabi :D
  • Aynı şekilde az önce yaptim ;) teklif veriyorlar bide utanmadan transfer kampanyasi diyor ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, söz konusu kampanyamız 2-3 yaş ve üzeri cihazları geri dönüştürmek amaçlı geliştirilmiş bir kampanyadır. Bu nedenle 3 yaşını doldurmuş cihazlarda daha avantajlıdır. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.