Şimdi Ara

## Toshiba'dan Dynabook TX Geliyor ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dizüstü bilgisayar dünyasının lider isimlerinden biri olan Toshiba, yeni dizüstü bilgisayarı Dynabook TX ile dikkat çekeceğe benziyor. Zira Dynabook TX'in en önemli özelliği olarak üretici firma Toshiba'nın en büyük destekçisi olduğu HD-DVD desteği ile geliyor olması gösterilmekte.

Optik sürücü olarak HD DVD kullanan Dynabook TX'in diğer özelliklerini irdelediğimizde, firmanın Clear Super View adını verdiği teknolojiyi destekleyen 15.4 ekran ile gelen dizüstü bilgisayar 1280x800 maksimum çözünürlüğü dessteklemekte. İşlemci olarak Intel'in Core 2 Duo T7100 modelinin kullanıldığı Toshiba Dynabook TX üzerinde Intel'in yeni nesil Santa Rosa platformuna yataklık eden GM965 Express yonga seti yer alıyor. Sistem belleği olarak 1GB DDR-2 bellek kullanan bilgisayar üzerinde ayrıca depolama birimi olarak 160GB'lık hard disk kullanımı tercih edilmiş.

Detayları belirginleşmeye başlayan Toshiba Dynabook TX'in yukarıda anllatığımız özelliklere sahip modelinin fiyatının yaklaşık olarak 1400 avro civarında olması bekleniyor.

• Haber için teşekkürler :)

Toshiba yine tüketiciyi aptal yerine koymaya devam ediyor. İş için kullanacaksam HD-DVD'nin ne gereği var(benim işlerimle ilgili klasörümün toplam boyutu hiç 1 GB'ı aşmadı). Ev için kullanacaksam ekran kartı nerede. 1 GB ile Vista nasıl kullanılır. 1400 Euro 1900 USD civarı demek... Yorum yapmıyorum, Toshiba'nın fiyat ve donanım politikalarını kınıyorum
  • toshiba ne zaman ucuz prd prd uygun, prd prd normal fiyata diz üstü verdiği görülmüş ki ?
  • yani hadi dedik ekran kartı da koydu; ben hd desteği alacam ama en fazla piyasada olan hd dvd'leri iziyemiycem çünkü çözünürlük 1280x800

yani tamamen şu andaki teknolojinin gerisinde olan bi laptopu alıp alakasız bir şekilde hddvd oturtup yazık etmiş bence. Pahalı satsın hd dvd desteği koymuşken yüksek çözünürlük ve iyi ekran kartı koysun adam gibi yapsın.
  • Haber "Toshiba gene dunyanin en gereksiz laptopunu en anlamsiz fiyattan satiyor" seklinde olmaliydi.
    Sony ve Toshiba sacma-sapan fiyat uygulamalarina devam ediyorlar, ama daha kotusu birsuru alan insan var
    "Ama Toshiba Kalitesi" demeyin bana...
  • Her firma yarattığı markayı kullanır toshiba firmasıda bunu kullanıyor bence bu kadar sitem gereksiz eyer bütcenizi ve isteklerinizi karşılamıyor ise başka Marka (sistemler) secebilirsiniz.Örneğin nike firmasıda ürünlerini normallerin üzerinde %10 sadece marka imajından kar sağlıyor.Firmaların tür yaklaşımlar içerisinde olması gayet normal birde unutulmaması gereken bir husus firmaların dizaynları genelde kullanıcılar aa bunun performansı bundan kötü ama neden pahalı diyorlar ama bir çok kullanıcı yüksek performans veren IBM eski kasa bir dizüstü yerine ondan %20 daha az performanslı bir Toshiba dizüstüne aynı parayı verebilir.

NOT:IBM Firmasının ürettiği dizüstü sistemler dünyada ki en stabil,performanslı ve yeni teknoloji içinde barındıran sistemlerdir.Bu yüzdendir ki teknolojiye ayırdıkları bütce dizayn için ayrılan bütceden daha azdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cod3nam3 -- 22 Ağustos 2007; 9:57:13 >
  • Teknosada 1400 dolara : core2duo t7300 (yada 7100 tam hatırlıyamadım ) 2 gb ram 200gb hdd ve 256mb lık ATI X1300 vga lı laptop satılıyor . Bu özelliklere toshiba kalitesi için fiyat oldukça makul bence. Kaldiki teknosa biraz da pahalı satar. Piyasadan daha ucuza bulunabilir.

Eskiden çok pahalıydı toshiba. Şimdi birçok fiyat aralığında ürünleri bulunmakta. Aramasını bilmek lazım tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • toshiba ucuzladı ucuzlamasına da kalitesini de yerlerde sürmeye başladı...çevremde toshiba kullanan kim varsa anası ağladı bu yüzden de kalitesini yükseltene kadar bir daha asla ne bulaşırım ya da birine tavsiye ederim...onardığım laptopların haddi hesabı yok artık....
  • İşletim sisteminden sonra son çıkan laptoplar resmen ağlıyor. Buyüzden işletim sistemi farkı çok keşke xp alternatifi olsa.
  • laptopun fiyatını artıran en büyük etken içerisinde HD DVD olması.. haberde de zaten bu vurgulanıyor.. Bu ise şimdilik çok gereksiz zira BD disklerde yakında yaygınlaşmaya başlayacak ama onlar şimdi pazarın kaymağını yemekle meşguller ne zaman zengin amcalar doyar yeme sırası bize gelir.. bu laptopun başka hiçbir özelliği sıra dışı değil aynı fiyata daha iyisini bulmak çok mümkün..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cod3nam3

Her firma yarattığı markayı kullanır toshiba firmasıda bunu kullanıyor bence bu kadar sitem gereksiz eyer bütcenizi ve isteklerinizi karşılamıyor ise başka Marka (sistemler) secebilirsiniz.Örneğin nike firmasıda ürünlerini normallerin üzerinde %10 sadece marka imajından kar sağlıyor.Firmaların tür yaklaşımlar içerisinde olması gayet normal birde unutulmaması gereken bir husus firmaların dizaynları genelde kullanıcılar aa bunun performansı bundan kötü ama neden pahalı diyorlar ama bir çok kullanıcı yüksek performans veren IBM eski kasa bir dizüstü yerine ondan %20 daha az performanslı bir Toshiba dizüstüne aynı parayı verebilir.

NOT:IBM Firmasının ürettiği dizüstü sistemler dünyada ki en stabil,performanslı ve yeni teknoloji içinde barındıran sistemlerdir.Bu yüzdendir ki teknolojiye ayırdıkları bütce dizayn için ayrılan bütceden daha azdır.

ayni ozelliklere sahip bir aleti rahat rahat 1000 dolara alirsiniz (hd-dvd yerine dvd-rw ile). haberi gecen alet 1900 dolara geliyor neredeyse. sirf toshiba diye bu fark verilir mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.