Şimdi Ara

Toshiba bitmiş mi forum ahalisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar yakın zamanda babam kendine bir toshiba satellite l70 b12 f model pc almış internette pek bir bilgi bulamadım kullanıcı görüşü olarak bu bilgisayarı kullanan arkadaşlar bana bilgi verebilir mi parasını hak ediyor mu (fiyat 2500 tl) uzun süreli kullanım sağlar mı ekran kartı iyimidir (amd r9 redaon sanırsam) kullanan ve pcden anlayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum

Bu arada ürünü bilmeyenler için linki
    http://www.teknosa.com/urunler/125032873/toshiba-satellite-l70-b-12f-gumus-notebook?staydesktop=true

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Toshiba biterken yanında forum ahalisinide almış

• Eto bile bitti gectim toshibayi dostum :)

• Toshiba kullanmadım ama donanım özellikleri hakkında fikir vereyim biraz. Babanız oyun oynamayacak diye tahmin ederek bu bilgisayar her anlamda yeter diyebilirim. Ben olsam o fiyata çıkmışken full hd (1920x1080) çözünürlükte bir model bakardım. İşlemcisi 4 4lük, ekran kartı ortanın üstü (notebookcheck'e göre nvidia 940m'den biraz iyi). Güncel oyunların çoğunu düşük-orta grafik ayarlarında oynatır. 17 inç olmasını isteyerek aldıysanız o da bir artı sayılabilir. Yok ağır geldi derseniz eksidir tabi.
  • wolfsilk W kullanıcısına yanıt
    Valla dostum açıklayıcı cevabın için teşekkürler anladigim kadarıyla akmasa bile damlayacak bir makine almış

• güzel bir bilgisayara benziyor ama ben olsam asus veya lenovo alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevota -- 22 Kasım 2015; 13:30:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    forum bitmiş
    3 yıl önce açıldı
    Forum Kesinlikle Bitti
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.