Şimdi Ara

Toshiba Bilgisayar Alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iflasa yurudugu icin turkiyeden cdkildigi ilerde teknik destek problemi yasatabilecegi soyleniyor sifir toshiba almali miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Toshiba aldığında kendi ağzınla söylediğin şeyleri yaşarsın. Bence hiç bulaşma!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toshiba pişmanlıktır. Almayın aldırmayın. NEdeni sevis diye bişey yok maalesef. servis numarası 0850 360 86 74 arayın eğer ulaşırsanız bi arkadaş sizinle görüşmek istiyor deyip bana bağlayın Çok zor ama belkide seçilmiş kişi sizsinizdir.
  • Ergayman kullanıcısına yanıt
    İflasa yürüdüğü resmi olarak yalanladı. Ayrıca bende ki cihaz 2 kere servise gitti ve müdürün dediği zaman çıkmadığında cihazım 1 sene fazladan garanti uzatıldı. cihazımda hiç bir sıkıntı vs. yok
  • Merhaba,

Yaklaşık 6 yıldır Toshiba L755-14H modelini kullanıyorum. Garanti süresinin devamı boyunca hiç bir problem yaşamadım. Servise gönderme ihtiyacı duymadım. Teknik servisin Türkiye'de çok iyi çalışmadığını çağrı merkezinin telefonlara ve atılan maillere geç cevap vermesine dayanarak söyleye bilirim.

Bilgisayarımın 5. yılında alt kasada bulunan, menteşenin montaj vida yuvalarını tutan plastiklerde kırıldığını gördüm. Bunu da basit bir tamirat ile kendim onardım. Garantinin bitmesinin ardından Intel marka SSD ile bilgisayarımın performansını iyileştirdim. Grafik tasarım programlarını yoğun kullanmama rağmen bilgisayarım halen isteklerime karşılık veriyor.

Fakat en büyük sorunu Windows 10 update sonrası güncel sürücüleri paylaşmamaları.

Alacağınız bilgisayar şimdiden hayırlı olsun.

İyi günler.
  • bende bir mağdur olarak sakın ama sakın alma 2 aydır serviste parça bekliyor zaten servise ulaşman imkansız şikayetvar bak istersen mağdulara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    11 ay önce açıldı
    bu bilgisayar alınırmı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.