Şimdi Ara

Toshiba, ASUS ve Lenovo arasında kaldık?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşa bilgisayar alacağız. Bayağı bir gezdik ve ürünleri dörde indirdik. Benim oyum Lenovoya (5 senedir G550 modelini kullanıyorum.) ama arkadaş toshiba ve asus arasında kaldı. Alacağımız bilgisayar boğulmayacak cinsten olmalı. Çoğunlukla oyun için kullanacağız.

    TOSHIBA'nın SATELLITE P50-A-13K

    ASUS'un N550JV-CN127H

    TOSHIBA'nın SATELLITE P50T-A-114

    LENOVO'nun y510p



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordunkatili -- 16 Ocak 2014; 20:19:51 >



  • Öncelik oyunsa Lenovo y510p alın dikkat edin çift ekran kartlı olmasına.
    Toshibaların fiyatları yüksek o özellikler için.
    Hiç olmadı Asus alın o da işinizi görür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HaTech

    Öncelik oyunsa Lenovo y510p alın dikkat edin çift ekran kartlı olmasına.
    Toshibaların fiyatları yüksek o özellikler için.
    Hiç olmadı Asus alın o da işinizi görür.
    Aralarında çift ekran kartlı olan sadece Lenovo sanırım. Normal ekran kartı Intel HD zaten. O bile yüksek sayılır. Kasası plastik ama. Isınmada sorun çıkarır mı? Bir de klavyeydeki ışıklandırma bilgisayarı ısıtır mı?
  • Lenovoda gt 750m çift ekran kartı var, Intel HD ile 2 tane değil, 2 tane gt 750m olmalı. Işıklandırma ısınmaya sebep olmaz onu dert etmeyin, ayrıca Asus'un o modelinde de klavyede ışıklandırma olması lazım. Bilgisayarı düzgün kullanırsanız kasa sorun yaratmaz, çelik istiyorsanız ya bütçe artacak ya da özellikler düşecek. Ve çelik kasa ürün çok yok piyasada. Bilgisayarı bir arkadaşım kullanıyor, ısınma sorunu yaşamadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HaTech

    Lenovoda gt 750m çift ekran kartı var, Intel HD ile 2 tane değil, 2 tane gt 750m olmalı. Işıklandırma ısınmaya sebep olmaz onu dert etmeyin, ayrıca Asus'un o modelinde de klavyede ışıklandırma olması lazım. Bilgisayarı düzgün kullanırsanız kasa sorun yaratmaz, çelik istiyorsanız ya bütçe artacak ya da özellikler düşecek. Ve çelik kasa ürün çok yok piyasada. Bilgisayarı bir arkadaşım kullanıyor, ısınma sorunu yaşamadı.

    Arkadaşınızın kullandığı bilgisayar Lenovo mu?
  • Evet Lenovo y510p
  • ASUS önermiyorum. Her ne kadar forumda birkaç yerde servisi ve satış sonrası hizmetleri iyi diye anılsa da, maalesef kendi deneyimlerin ASUS için pek hoş değil. Ucuz modellerde değişim ve muadil cihaz konusunda pek sorun çıkartmasa da 2000tl ve üzeri modellerde özellikle elinde aynı model yoksa muadil konusunda ciddi sıkıntı çıkarmaktalar. Lenovo ve toshiba'da satış sonrası hizmet ve servis deneyimi olan arkadaşlar bilgi verebilir ben henüz Lenovo ve toshi kullanmadım çünkü. Üst segment bilgisayarlarda ASUS'tan uzak durun derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.