a500-19w kullanan arkadaşlar cevap yazabilir mi gerçekten böyle bir problem varmı, almayayım yani yoksa, başka bir model alayım... ? yardım ederseniz sevinirim
Bazı markalarda bazı modeller üretimden hatalı olarak çıkabilmekte.Piyasaya sürüldüğü zaman kullanıcı şikayetleri ve garanti kapsamında bunun farkına varılırsa üretici o seriyi piyasadan toplar.Gerekli değişimler ile tekrar piyasaya sürer. Demek istediğim anakarttaki ısınma problemi tüm A500-19W serilerinde olacak diye kesin bir kaide yok. Ancak arkadaşımın kullandığı A500-19W 2 kere anakarttaki ısınma problemi ve laptopun kendisini kapatması ile servisin yolunu tuttu. En son anakart değişimi yapıldı.Şu an sorunsuz kullanmakta.
hayır değişim yapan arkadaşımız varmı yani nasıl bir sorunla karşılaştı onu merak ediyorum o yüzden :)
şimdi şey düşünüyorum ama, gelende teknosa dan alınan ürünlerde sorun var, teknosa da baksam özelliklere kullanıma vs, toshibashop tan alsam olur mu, bu genellemeyi yapsam doğru olur mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: vefaayvaoglu
şimdi şey düşünüyorum ama, gelende teknosa dan alınan ürünlerde sorun var, teknosa da baksam özelliklere kullanıma vs, toshibashop tan alsam olur mu, bu genellemeyi yapsam doğru olur mu ?
Olmaz. Teknosa'dan aldığınız ürün sorun çıkartır,ToshibaShop'tan alınan ürün sorun çıkartmaz diye birşey söylemek yanlış olur. Üretim bandından çıkan ürünlerin hangi mağazaya gideceği belli değildir.
Bende laptopumu Teknosa'dan aldım sorun çıkartmadı. Aynı modelden,aynı Teknosa mağazasından 1 saat ara ile arkadaşım aldı.Onun aldığı ürün hatalı üretim çıktı.Değiştirdiler.