arkadaşlar ben de yeni aldım A300-15A modelini, sizlere 2 sorum olacak, birincisi güç kablosu takılı iken kapattığımda bilgisayarı tekrar açılmıyor, güç düğmesine basıyorum fakat tepki vermiyor. adaptörü çıkarınca basar basmaz açılıyor tabi pilinde enerji varsa, sizlerde de bu oluyor mu ya da sorun nedir? bir de adaptör acayip ısınıyor. ikincisi ekranın yenileme hızı max.85hz diye yazarken 60hz in üzerinde kullanamıyorum, değişiklik yapamıyorum bunun nedeni nedir acaba?
A300-15A sahibi olanlara bir sorum olacak.. Kasa olarak a300-15b'nin aynısımı? yani monitörün oldugu kısım ve dış cephesi kül (gri) rengimi? bu benim için çok önemli arkadaşlar.. Komple siyah hoşuma gitmiyorda o yüzden soruyorum.. Cevap bekliyorum. ii forumlar..
guze bı makına dostum. kılıf bulabilirsin ararsan hanı parmak izi tek sorun diyebilirim seni için:::)
parmak izi mesele değil sadece monitörün oldugu kısım a300-15d ve 15b'de oldugu gibi kül renk'te mi? Onu merak ediyorum..
H.o Güzel Makine.
quote:
Orjinalden alıntı: Sabotaj1148
parmak izi mesele değil sadece monitörün oldugu kısım a300-15d ve 15b'de oldugu gibi kül renk'te mi? Onu merak ediyorum..
evet dostum tamamiyle aynı kasaya sahipler
quote:
Orjinalden alıntı: kanunsuz
arkadaşlar ben de yeni aldım A300-15A modelini, sizlere 2 sorum olacak, birincisi güç kablosu takılı iken kapattığımda bilgisayarı tekrar açılmıyor, güç düğmesine basıyorum fakat tepki vermiyor. adaptörü çıkarınca basar basmaz açılıyor tabi pilinde enerji varsa, sizlerde de bu oluyor mu ya da sorun nedir? bir de adaptör acayip ısınıyor. ikincisi ekranın yenileme hızı max.85hz diye yazarken 60hz in üzerinde kullanamıyorum, değişiklik yapamıyorum bunun nedeni nedir acaba?
ben öyle bi sorun yaşamadım dostum, ekran yenileme hızınada bakayım bi cevap yazarım yine
Pil ömrü ile ilgili pek bir şey yok başlikta hatta hiç bir şey yok.Kullanan herkes pil i test edebilirmi acaba, merak ediyorum sonuclar nasil olucak, hem tam performans hemde tasarruf modunda.
ekran yenileme hızları sanırım bunlarda sabit yani 60hz lcd monitorlerde başka laptoplara da baktım onlar da da aynı, peki pnp monitor olarak driverları yüklenmiş yani toshiba nın kendi ekran driverı değil, orjinal ekranın kendi driverlarını yüklesek(tabi ki varsa) düzelir mi acaba yenileme hızı, çünkü gözü yoruyor düşük yenileme hızları.
@maxi ;
bende intel vardı içinde okuma text dosyaları vardı silmiştim onları, tb_eula ve v61 yazanlar bende yok mesela belki kurduğun programların olabilir onlar, diğer BAK dosyasını bende islmedim ne işe yaradığını bilmediğim için.
@kanunsuz;
sanırım sen uyku moduna alıyorsun makinayı uyku modundan çıkmıyor nerdeyse ben onu kapağı kapattığmda bekleme moduna aldım ve o sorunu çözdüm o şekilde
pili üzerinde kullanıyorum sürekli daha önceki makinada pilsiz kullandığım için bataryam şarj tutmuyordu ve parça gelmediği için 1 ayda para talebinde bulunmuştum o yüzden pil sürekli üzerinde taklı kullanıyorum..
evet 60 hz bendekide daha fazlası zaten gözükmüyor çünkü kullanabileceği ayarlara ayarlı
ALAN ARKADAŞLAR SİZCE Bİ MAHSURU YOKSA NE KADARA NERDEN ALABİLDİĞİNİZİ YAZABİLİR MİSİNİZ
bunlar pi değerlerin tarihlere göre ölçümleri. ilk ölçüm notebook aldıgım gun yaptım 2. sinide 1-2 gün önce
KANUNSUZ arkadaşım
ben bu başlıkta 2 adet yazı yazdım. Senin bahsettiğin sorunun aynısıyla ilgili. Ürüne arızalı raporu aldım ve değiştirdim. Daha önce yazdığım 2 yazıya bakarsan sana yardımcı olabilir. Geçmiş olsun
arızalı raporunu nerden aldın arkadaşım?
toshiba a300 15 a aldım birkaç sorum var yardım lütfennn 1785-ytl ye toshibashoptan aldım. 1-yüz tanıma fonksiyonunun bulamıyorum 2-sarzı 1,5 saat gidiyor normalmi 3-çok yavas çıldırıyorum ne yapabilirim 4-office yüklenmemis yardımm
tesekkürler simdiden
ye ben eğer prize yakılı kullanacaksam pilini çıkarıpt akullanıyorum. doğru mu yapıyorum acaba?
ayrıca wirelesste oluşan sorun yüzünden yeniden format attm ve drive işini halledip value added package programınıda kurdum ama ne yaparsam yapayım o dokunmatik tuşlardan ilk ikisini çalıştıramadım?? bunun için ne önerirsiniz acaba???
quote:
Orjinalden alıntı: Sabotaj1148 parmak izi mesele değil sadece monitörün oldugu kısım a300-15d ve 15b'de oldugu gibi kül renk'te mi? Onu merak ediyorum..
A300, A300D, P300, P300D hepsininde kasaları ve renkleri aynıdır. sadece monitör büyüklüğüne göre kasanın büyüklüğünde değişme oluyor. geri kalan herşey aynı oluyor. tabi parmak izi HD çıkış vs farkları var onlarda modelden modele değiştiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: swezy 1-yüz tanıma fonksiyonunun bulamıyorum 2-sarzı 1,5 saat gidiyor normalmi 3-çok yavas çıldırıyorum ne yapabilirim 4-office yüklenmemis yardımm
1) C:\Program Files\Toshiba\SmartFaceV\SmartFaceVSetting.exe 2) hangı modda kullandıgını bağlı Güç tasarufu, Yüksek performans ve Dengeli eğe yüksek performanssa normal bir değer olsa gerek 3) şarj takılı iken eğer Güç Tasarufu modundaysa performans olarak takılmalara neden olucaktır. 4) office yüklenmemiş yardım? huh buna nasıl yardımcı olabılırız ki. satın alıp kendın kullanırsın yada ücretsiz programlarla office kullanabılırsın.
quote:
Orjinalden alıntı: maxi_rocker ye ben eğer prize yakılı kullanacaksam pilini çıkarıpt akullanıyorum. doğru mu yapıyorum acaba?
bende öğle kullanıyorum bu yöntemle pilin ömrünü daha uzatmış olabiliyoruz bu konu hakkında forumda inceleme ve tavsiye vardı onu bir okuyunuz yardımcı olucaktır. + ve - leri var ikisininde
işte ben daha önceki cihazda sürekli adaptör ile kullanıyordum cihazı hemde uzun bi süre kullandım bu şekilde daha sonra bi pili takıyım dediğimde pil şarj olmuyordu buna dikkat edin arada bir pilide takıp kullanın sürekli o halde kalmasın arkadaşlar.
1785 e çok almışsın goldda 1550 diyorlardı cihaz için. keşke buralarada baksaydın artık olan olmuş..
Black_ICE zaten bütün soruları cevaplamış :)
quote:
Orjinalden alıntı: lvd.disappear
işte ben daha önceki cihazda sürekli adaptör ile kullanıyordum cihazı hemde uzun bi süre kullandım bu şekilde daha sonra bi pili takıyım dediğimde pil şarj olmuyordu buna dikkat edin arada bir pilide takıp kullanın sürekli o halde kalmasın arkadaşlar.
1785 e çok almışsın goldda 1550 diyorlardı cihaz için. keşke buralarada baksaydın artık olan olmuş..
Black_ICE zaten bütün soruları cevaplamış :)
bugune göre evet biraz cok ama aldığım güne göre (10temmuz) a göre baya ucuzdu 1950lerde dolanıyordu goldda 1781 e gördüm atladım hemen :D biraz daha beklesem ucuza giderdi ama ne yapalım. pili takılı kullanmak benım ıcın sakat bır durum ben 7/24 pc açık tuttugum ıcın ve bataryalar için sıcak hem ömrü kısallttıgı ıcın onu cıkartıp kullanıyorum. arada tabıkıde şarj yapmak lazım yoksa olmaz bataryayı yersiniz.
Yav şimdi bunu en ucuz nerde bulabilirm,herkes 1500 Ytl'ye,1550'ye aldım diyor,hani nerde,adres verinde bizde alalım ya