Şimdi Ara

toshiba A200 1BP nin RAMini yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben de A200 1BP var.1gb olan RAMini 2gb yapmak istiyorum.bunu yapabilmek için cihazı ille teknik servise mi göndermek gerekiyor yoksa kendim evde yapabilir miyim ? kendim yaparsam garanti kapsamından çıkar mı?

son bir ricam daha var.nasıl yapılıyor bu yükseltme işi özetleyebilirseniz sevinirim...

• arkadaşım nerde aldın bilgisayarı mağazadan mı netten mi?
  • kendiniz yapabilirsiniz zor bir şey değil ama garanti kapsamından çıkar diye biliyorum. en iyisi bilene göstermekte fayda var .
  • sağ. bak. kampanyasından aldım.mağazalara sorsam bilirler mi acaba garanti kapsamından çıkıp çıkmadığını ???
  • normalde mağazadan alsaydın servise götürmeden aldığın yer takıo.bence bi sor.kendin takabilirsin takması çok kolay ama garantiden çıkıyosa kötü olur.
  • cihazın arkasındaki kapağı tornavidayla açıp yerleştircem ondan sonra kapatcam.bundan başka yapılması gereken bi ayar var mı ???

açıklayabilirseniz çok memnun olurum...
  • kapağı açın ram yuvalarındaki tırnağı fazla zorlamadan çıkartın ve ramleri monte edin . ancak garanti kapsamından çıkacağını unutmayın . kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 gb ddr2 667 mhz ram takılı orjinal aldığımdan beri hiç ek ram takmadım.2 gb ram taksam performansta ne gibi değişiklik olur,daha dorusu almaya değermi çünki şu an vista 32 bit home premium yüklü.faydası olacaksada hangi marka ram önerirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacko_aj_s

2 gb ddr2 667 mhz ram takılı orjinal aldığımdan beri hiç ek ram takmadım.2 gb ram taksam performansta ne gibi değişiklik olur,daha dorusu almaya değermi çünki şu an vista 32 bit home premium yüklü.faydası olacaksada hangi marka ram önerirsiniz.

çok zaman olmuş gerçi ama,almak mantıklı olurmu acep?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.