Şimdi Ara

Toshiba A200-1AH Robson Memory içeriyor mu??? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
6.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o zaman servise yollayıp taktırcaz.peki bu pci robsonun fiyatı nedir arkadaşlar.türkiyede varmı amerikadan getirtme şansım varda
  • quote:

Orjinalden alıntı: onno92

o zaman servise yollayıp taktırcaz.peki bu pci robsonun fiyatı nedir arkadaşlar.türkiyede varmı amerikadan getirtme şansım varda

araştırdım ama fiyat ve satan biyer bulamadım malesef
  • quote:

Orjinalden alıntı: onno92

o zaman servise yollayıp taktırcaz.peki bu pci robsonun fiyatı nedir arkadaşlar.türkiyede varmı amerikadan getirtme şansım varda

amerikada ne kadarmış arkadaşım fiyat söyleyebilir misin?
  • masterr resmini göstermişti belki o biliodur diye düşündüm.
  • bende satan biyer bulamadım...

• bu turbo memory kontrolünü nasıl yapacağız söyleyebilecek var mı
  • Selamlar,

Ben de bu notebooktan almayı düşünüyordum. Bu forumları okurken aynı zamanda devamlı araştırdım. Asıl bakmamız gerektiğini düşündüğüm yerde bu modelde 1GB flash bellegin olmadigini gördüm.www.toshiba.com.tr adresinden satın alma işlemi için girdim.
    Başka bir modelinde var.
    İki modelin linkini de gönderiyorum.

bu modelde robson var...
    http://www.domino.com.tr/stok.php?MARKA_ID=1&KAT_ID=3&ALT_KAT_ID=3&STK_GR_ID=291&STK_ID=2884

Arabirimler: Entegre 1.3 Mp video kamera (VoIP), Entegre mikrofon (VoIP), HD Audio, Dual Mod TouchPad, Intel® Turbo Memory (1 GB)

http://www.domino.com.tr/stok.php?MARKA_ID=1&KAT_ID=3&ALT_KAT_ID=3&STK_GR_ID=291&STK_ID=2858

Bu modele takılabildiği konusunda ise şüpheliyim.

Selamlar, sevgiler.

• Bir de bu modellerde bazı notebooklarda olan DVI monitor cikisi yok. sadece SVideo var.

http://www.uydutvhaber.net/site/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=7364

bu durumda da sanırım bir LCD ye baglayip alacagimiz goruntu kalitesinde düşmeler olacak. Bence bir DVI çıkışı eksik. Yoksa almak için çok iyi bir notebook.
    Ozellikle de robson memory olan modeli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackstone

Selamlar,

Ben de bu notebooktan almayı düşünüyordum. Bu forumları okurken aynı zamanda devamlı araştırdım. Asıl bakmamız gerektiğini düşündüğüm yerde bu modelde 1GB flash bellegin olmadigini gördüm.www.toshiba.com.tr adresinden satın alma işlemi için girdim.
    Başka bir modelinde var.
    İki modelin linkini de gönderiyorum.

bu modelde robson var...
    http://www.domino.com.tr/stok.php?MARKA_ID=1&KAT_ID=3&ALT_KAT_ID=3&STK_GR_ID=291&STK_ID=2884

Arabirimler: Entegre 1.3 Mp video kamera (VoIP), Entegre mikrofon (VoIP), HD Audio, Dual Mod TouchPad, Intel® Turbo Memory (1 GB)

http://www.domino.com.tr/stok.php?MARKA_ID=1&KAT_ID=3&ALT_KAT_ID=3&STK_GR_ID=291&STK_ID=2858

Bu modele takılabildiği konusunda ise şüpheliyim.

Selamlar, sevgiler.

kardeş verdiğin modellerin her ikisinde de var olduğu yazıyor bi fark yok
    neye dayanarak 1ah ta olmadığını çıkarıyorsun anlamadım

• Selamlar,

Ya ben yanlış gördüm, ya da eklediler.
    Ama hepsiburada ya bakarsaniz sadece diger modelde tubo memory var.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71527
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71557

Yanlış görmüşsem ve bilgilendirdiysem özür dilerim.

• Arkadaşlar bundan sonra A200-1AH ile ilgili soru ve sorunları kulüpte tartışalım. Kulüp topiğinin linki imzamdadır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: circulation

sen hiç forumları okumadn heralde sen yenisin galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: erain

quote:

arkadaşım biz robson olup olmadığı hakkında testler falan yaptık amatörce,driver falan yükledik denedik,robsona dair hiçbir iz bulunamadı maalesef...

• selam arkadaşlar Eylül ayının başından beri bu notebooku kullanıyorum..Robson Memory muhabbetini burda okudum ve var olabileceği aklıma bile gelmedi..bi arkadaş acaba usb ye flash disk takıncamı oluyor diye birşey dedi hemen şimşekler çaktı makinaya usb harddisk taktığımda otomatik karşılama çıkıyor ve readyboost etkinleştirilsin mi gibisinden birşey çıkıyordu bende harddiski hızlı okumak için bir yazılım herhalde diye tınlamadım ama eve gidince hemen bakacağım onunla alakası olabilir mi acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kodyaziyorum.com

selam arkadaşlar Eylül ayının başından beri bu notebooku kullanıyorum..Robson Memory muhabbetini burda okudum ve var olabileceği aklıma bile gelmedi..bi arkadaş acaba usb ye flash disk takıncamı oluyor diye birşey dedi hemen şimşekler çaktı makinaya usb harddisk taktığımda otomatik karşılama çıkıyor ve readyboost etkinleştirilsin mi gibisinden birşey çıkıyordu bende harddiski hızlı okumak için bir yazılım herhalde diye tınlamadım ama eve gidince hemen bakacağım onunla alakası olabilir mi acaba ?

ben usb flash disk takınca neden aynı şeyi demedi acaba?2si de aynı şey değil mi sonuçta?
  • flash diski takınca otomatik karşılama çıkıyormu şu klasör oolarak göster mediaplayer ile aç şununla aç gibi.onun en altında yazı ile yazılmıştı ?? acaba benmi yanlış hatırlıyorum akşam bakacağım yazarım buraya
  • o yazının çıkması iöin usb belleğinin readyboost desteklemesi lazım emrah
  • quote:

Orjinalden alıntı: erain

quote:

forumları okudum tabi ancak verilen linklere göre yazdım zaten bunu. üyelik bakımından yeni sayılırım ama dediğiniz kadar da değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi circulation -- 18 Ekim 2007; 14:46:31 >

• Burada hepsiburadaki ikinci yorumu ben yapmıştım.. Bu modelde 1gb Robson Memory var.. eğer driver ile console uyumsuz ise böyle gösterebiliyor. Benim de 1gb görünüyordu. Driverları güncelleyeyim derken artık 1gb göstermiyor... Zaten bu yonga setinin olmadığı bilgisayarda bu shell.exe'yi çalıştırırsanız uyumsuz uyarısı alıyorsunuz...

quote:

Orjinalden alıntı: Quentin86

arkadaşlar hepsiburada'nın sitesinde bu modelin yorumlarına baktığımda;

"Toshiba A200-1AH son derece hızlı ve stabilitesi çok yüksek. Daha önce vistalı başka bir notebook ile çalışmıştım.Toshiba bundan 3 kat daha hızlı diyebilirim. Bütün oyunları sorunsuz oynuyorum.Robson teknolojisi her uygulamada ve vista açılışında kendini çok iyi hissettiriyor.Özellikle 2gb ram bu cihazı uçuruyor.Herkese tavsiye ederim."

"Bu notebookta Santa Rosa nın en büyük yeniliği var o da Robson Teknolojisi, nedir bu; 2 gb ram harici 1 gb flash memory var sistemde, işlemci ram harddisk trafiğinde devrimsel bir yenilik, artık işlemci ram trafiğinde bilgiler direk harrdiske yazılmıyor, bu flash hafızaya yazılıyor, photoshop da 24 san açılan bir iş yükü, testlerde 12 saniyede açıldı, Vista açılış , kapanış ta bir çok sistem dosyası bu flash hafızaya yazılıyor,açılış da bir hayli kısalıyor. Bazı uygulamaların test verileri var bence %470 hızlana uygulamalar var..."

yazılarını görüyorum yani robson'ı kullananlar var.. bios'tan açmış olabilirler mi? bence biraz daha göz atın ve uğraşın...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.