Şimdi Ara

Toshiba A200-1AH Robson Memory içeriyor mu??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
6.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

pavilionda mavi ışıklı düğmelerin sesini bios güncelledikten sonra kesebilmiştim mesala ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: toofunal

peki bios güncelleyen var mı ben

pavilionda mavi ışıklı düğmelerin sesini bios güncelledikten sonra kesebilmiştim mesala ???

hımm bios güncellemedim ama yüklü olandan daha yeni bir bios var mı onu da kesin bilmiyorum ama yok diye biliyorum..araştıralım
  • burda Robson Package driverını buldum altta hangi markalarda olduğu yazıyor a200 serisinin hepsinde var gözüküyor galiba ama a200-1ah diye yazmıyor kodlar var onlar yazıyor

robson olanların listesi şöyle:

Satellite Pro P200, Satellite Pro A200 (PSAE7), Satellite Pro A200 (PSAE4), Satellite Pro A200 (PSAE1), Satellite P200 (PSPBG), Satellite P200 (PSPB6), Satellite P200 (PSPB3), Satellite P200 (PSPB0), Satellite A200 (PSAEC), Satellite A200 (PSAE6), Satellite A200 (PSAE3), Satellite A200 (PSAE0), Satego P200, Equium P200, Equium A200 (PSAEE), Equium A200 (PSAE8), Equium A200 (PSAE5), Equium A200 (PSAE2), Satellite X200, Satego X200

asağıdaki linkten bakabilirsiniz

http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_driver_details.jsp?service=EU&selCategory=2&selFamily=2&selSeries=153&selProduct=null&language=40&selOS=26&selType=312&yearupload=&monthupload=&dayupload=&useDate=null&mode=allMachines&search=&action=search&macId=&country=38&selectedLanguage=40&type=312&page=1&ID=60023&OSID=26&driverLanguage=42

• hah şimdi belki bir hak iddia edilebilir çünkü resmi sitesi burası değil mi?

Satellite Pro P200, Satellite Pro A200 (PSAE7), Satellite Pro A200 (PSAE4), Satellite Pro A200 (PSAE1), Satellite P200 (PSPBG), Satellite P200 (PSPB6), Satellite P200 (PSPB3), Satellite P200 (PSPB0), Satellite A200 (PSAEC), Satellite A200 (PSAE6), Satellite A200 (PSAE3), Satellite A200 (PSAE0), Satego P200, Equium P200, Equium A200 (PSAEE), Equium A200 (PSAE8), Equium A200 (PSAE5), Equium A200 (PSAE2), Satellite X200, Satego X200

buyuk yazdığım a200 1ah..demek ki robson olması lazım
  • Evet işte bu bir dayanak. Çok teşekkürler rok54 arkadaşım.

Bu durumda ya biz bir yerlerde yanlış ya da eksik yapıyoruz. Ya da bir komplo teorisi kurmak gerekirse, Toshiba kampanyada bı robsondan kar ediyor. Muhtemelen haricen satıldığında az para etmeyecektir. Ama çok mantıklı bi teori de değil açıkçası
  • o zaman yapıcaz adamlar driverını veriyor sitesinde ve de

Language Universal
    Country World Wide yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rok54 -- 11 Ekim 2007; 1:58:26 >
  • Peki driver'ı kurdunuz mu? Birşey değişti mi?
  • Eğer sorunu çözemiyorsak Toshibayı sıkıştıracağız. Resmi sitelerinde yer alan bir özelliğin arkasında durmak zorundalar.
  • bende suan pc yok ama :( sipariş veremdim daha p.tesiye kaldı inşallah p.tesi aksilik çıkmazda siparişi veririm
  • Benim de bayramdan sonra gelecek. Eksik belgeyle gitme de yatmasın iş. İnşallah halledersin. Altın fırsat valla.
  • sitedeki açıklamada robson paketinin vistada kullanılabilmesi için olduğu yazıyor acaba bu driverı yükleyince robson devreye mi girecek?indiriyorum...
  • Bi dene bakalım ne olacak. Ben de yatayım artık. Bayram sonrasına kadar bi daha giremeyebilirim, bakarsınız bi kaç saat sonra da girebilirim.
    Hepinize hayırlı bayramlar.

Hatun uyanmadan yatakta olayım da bi trip daha yemeyelim
  • bir thgtr de böyle yazıyordu

Yalnız Robson belleğinden yararlanmak istiyorsanız ilgili sürücüyü yükledikten sonra mutlaka aşağıdaki işlemi yapmalısınız.

Kutucuklar işaretli değilse işaretleyin ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Toshiba A200-1AH Robson Memory içeriyor mu???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rok54 -- 11 Ekim 2007; 2:20:11 >

• driverı yukleyip de işlemi deneyen olursa forumu bilgilendirsin lutfen

HERKESİN BAYRAMI KUTLU OLSUN... biraz alıntı oldu gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rok54 -- 11 Ekim 2007; 2:25:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rok54

bir thgtr de böyle yazıyordu

Yalnız Robson belleğinden yararlanmak istiyorsanız ilgili sürücüyü yükledikten sonra mutlaka aşağıdaki işlemi yapmalısınız.

Kutucuklar işaretli değilse işaretleyin ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Kutucuklar işaretli değil ve işaretlenmiyo malesef , robson olayi patates

• Driver paketindeki setup.exe'yi de kurdunuz mu arkadaşlar? Bende cihaz olmadığından elim kolum bağlı :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuzuakyener

Evet işte bu bir dayanak. Çok teşekkürler rok54 arkadaşım.

Bu durumda ya biz bir yerlerde yanlış ya da eksik yapıyoruz. Ya da bir komplo teorisi kurmak gerekirse, Toshiba kampanyada bı robsondan kar ediyor. Muhtemelen haricen satıldığında az para etmeyecektir. Ama çok mantıklı bi teori de değil açıkçası

ama hocam sitede belirtilen cihazlar üzerinde robson vardır demiyorki kullanmak isteyenler (sonradan taktıranlar) için driver koymuşlar ve oradaki listede neredeyse tüm A200 serisi yazıor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erain -- 11 Ekim 2007; 4:02:49 >
  • Maalesef haklısın :(
  • Selam 6 dan beri laptopla uğraşıyorum... ve %99 bu cihazda ROBSON filan yok....
    anlamadığım bu eletin pci-e yuvası nerde...
    ben şimdi buna robson taktırmak istesem tüm kasa açılcakmı...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.