Şimdi Ara

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
13
Favori
308.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sistem tekrar kurarken d: deki dataları korumanın yolu bulundumu arkadaşlar? recovery yaparken disk tek parça oluyordu?
  • dostlar nokia n72 telefonumu bir türlü senkronize edip dosya transferi yapamadım. bluetoothdan olmuyo pcsuite de uyumsuz vista ile ne yapabilirim?
  • xp pro yu sorunsuz bir şekilde kurdum,driverleri da indirdim ama intel client utilty driver ını çalıştıramadım nasıl çalıştırabileceğim hakkında fikri olan varsa söyleyebilir mi?
  • valla ben de xp pro kullanıyorum ama kurulum sırasında bu bahsettıgınız sorunların hıc bırını yasamadım..
  • arkadaşlar bilgisyar her açılışta da hata veriyoracil yardım!
  • bence yenıden bu xp kurmayı denesen ıı olur mumkunse service pack 2 ıcınde gelen versıyonu yuklemenı onerırım..

Drıverları yuklerken ben su sırayı ızledım:

LAn
    Vga
    Blutooth
    wireless
    intel
    ...
    ..
    .
  • Merhaba arkadaşlar bu modeli alma aşamasında olan biri olarak yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler. Tüm mesajları okudum fakat son olarak kafamı karıştıran birşeyler var. Bu konuda A100 599 ailesine katılmış arkadaşlardan yardım istiyorum.
    http://www.toshibatr.com/notebook_detay.asp?modelad=370
    bu adreste sesle ilgili yazılanlar şunlar
    Ses Toshiba 16-bit stereo, entegre stereo hoparlörler
    öte yandanhttp://www.toshibashop.com.tr/detay.asp?sid=NB%20TB%20A100-599 adresinde de bu bilgiler bulunuyor
    Ses : Toshiba Bass Enhanced Sound System ile SRS TruSurround XD Sistem
    SRS WOW, 16-bit stereo, Harman Kardon stereo hoparlörler
    ve forum genelinde "kasada harman kordon stickerı olmalıydı" diyen arkadaşlar da var "kutuyu açıpta harman kordon olmadığını görünce yıkıldım" diyen arkadaşlarda

Elbirliğiyle şu konu hakkında bi mütabık olursak çok sevinirim.
    teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theness -- 9 Mayıs 2007; 13:55:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Theness

Merhaba arkadaşlar bu modeli alma aşamasında olan biri olarak yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler. Tüm mesajları okudum fakat son olarak kafamı karıştıran birşeyler var. Bu konuda A100 599 ailesine katılmış arkadaşlardan yardım istiyorum.
    öte yandanhttp://www.toshibashop.com.tr/detay.asp?sid=NB%20TB%20A100-599 adresinde de bu bilgiler bulunuyor
    ve forum genelinde "kasada harman kordon stickerı olmalıydı" diyen arkadaşlar da var "kutuyu açıpta harman kordon olmadığını görünce yıkıldım" diyen arkadaşlarda

teşekkürler şimdiden

Arkadaşlar bunu herkese tekrardan hatırlatıyorum a100-599 un hoparlörleri harman-kardon değildir. Ama mesela a100-847 nin hoparlörleri harman-kardon dur lütfen kimse yanılgıya düşmesin.

• quote:

Orjinalden alıntı: ustavolkan

quote:

Orjinalden alıntı: Theness

Merhaba arkadaşlar bu modeli alma aşamasında olan biri olarak yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler. Tüm mesajları okudum fakat son olarak kafamı karıştıran birşeyler var. Bu konuda A100 599 ailesine katılmış arkadaşlardan yardım istiyorum.

teşekkürler şimdiden

Arkadaşlar bunu herkese tekrardan hatırlatıyorum a100-599 un hoparlörleri harman-kardon değildir. Ama mesela a100-847 nin hoparlörleri harman-kardon dur lütfen kimse yanılgıya düşmesin.

O zaman bu ürünü alan arkadaşlar toshibaya dava açsınlar sonuçta toshibanın kendi sitesinde yanlış beyan var.http://www.toshibashop.com.tr/detay.asp?sid=NB%20TB%20A100-599 bu adreste açık açık yazıyo

• ben alfabetik sıraya göre indirdim,xp pro sp2 yükledim ama açılışta
    "C:\WINDOWS\system32\nvsysrot.dll yüklemede hata Belirtilen modül bulunamadı" yaıyor sürekli.yeniden mi format atayım?
    edit:sorun nvidia driverındaymış yeniden yükleyince sorun çözüldü.ama hala intel client utility yi kuramadım :( kuramamamın sebebi de traceapi.dll dosyasının bulunamaması..
    quote:

Orjinalden alıntı: Creapure

bence yenıden bu xp kurmayı denesen ıı olur mumkunse service pack 2 ıcınde gelen versıyonu yuklemenı onerırım..

LAn
    Vga
    Blutooth
    wireless
    intel
    ...
    ..
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KruGmaN -- 9 Mayıs 2007; 15:02:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: luciferian

ben alfabetik sıraya göre indirdim,xp pro sp2 yükledim ama açılışta
    "C:\WINDOWS\system32\nvsysrot.dll yüklemede hata Belirtilen modül bulunamadı" yaıyor sürekli.yeniden mi format atayım?
    edit:sorun nvidia driverındaymış yeniden yükleyince sorun çözüldü.ama hala intel client utility yi kuramadım :( kuramamamın sebebi de traceapi.dll dosyasının bulunamaması..
    quote:

bence yenıden bu xp kurmayı denesen ıı olur mumkunse service pack 2 ıcınde gelen versıyonu yuklemenı onerırım..

LAn
    Vga
    Blutooth
    wireless
    intel
    ...
    ..
    .

keske daha cok yardımcı olabılsem ama aynene anlattıgım gıbı bu sorunların hıc bırını yasamadım.
    senın elındekı xp versıyonunun guncel olması onemlı olabılır..
    bılıyorum kulaga sacma gelıyor ama mumkun olan en yenı xp surumunu kurdum dıım

• ok yardımların icin tesekkurler creapure.ama hala sorunumu halledemedim.intel client utility yi acamıyorum...
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: luciferian

ben alfabetik sıraya göre indirdim,xp pro sp2 yükledim ama açılışta
    quote:

LAn
    Vga
    Blutooth
    wireless
    intel
    ...
    ..
    .

keske daha cok yardımcı olabılsem ama aynene anlattıgım gıbı bu sorunların hıc bırını yasamadım.
    senın elındekı xp versıyonunun guncel olması onemlı olabılır..
    bılıyorum kulaga sacma gelıyor ama mumkun olan en yenı xp surumunu kurdum dıım

• monitör driverı hangisi oluyo bu driverlar arasında ben sitede bulamadım. ben XP kurdam ama monitörü tam görmedi tam görmedi derken hiç bi sorun yok gerçide tam randıman alamıyorum monitörden
  • sanırım bır yada ıkı sayfa once bulabıldıgım en guncel nvida driverını vermistim onu deneyebilirsiniz bu arada randımandan kastınız nedir merak ediyorum.
  • Uzulerek yasadıgım bır sorunu berlırtmek ıstıyorum
    Bıldıgım kadarıyla kımse bu baslıkta notebookunu benden baska ıkıncı bır Lcd ye baglayıp kullanmıyor ..

Ama soyle bı sorunum var:

-a100-599la beraber 22"samsung 225bw kullanıyorum
    -vga kabloyla baglıyorum ve sıstem tamamen upse baglı yanı voltaj sorunum yok
    -Ancak Samsung ekranında sankı tuplu monıtormus gıbı tıtreme yapıyor (hanı dalgalar yukarı dogru akar ya hz degerını degıstırdıgınızde) aynen oyle
    -Laptoptan cıkarıp yıne Vga kablo ıle normal bılgısayarıma bagladıgımda goruntu gayet net tıtresımsız yanı dalgasız oluyor.
    -Butun cıhazlar normala ayarlarında monıtor 1680x1050@60hz de toshibe upse ve elektrıge baglı sarjı full

Sızın aklınıza gelen muhtemel sorun nedır. Baska bır bılgısayarad monıtoru denedıgım ve aynı kabloyu kullandıgım ıcın sorun olmadıgına emınım .
    Gerıye bı tek notebook kalıyor sorun olabılecek.

Toshibayı 2 hafta once aldım ve gerı vermeyı dusunuyorum bu konuda gerı verme talımatları ve kurallarıyla ılgılı yardımcı olursanız sevınırım.

• Arkadaşlar,

forumdaki mesajları okudukça kararsızlığım artıyor. Ya A100-599 ya da A200-1Bp alacağım. hangisini tavsiye edersiniz

teşekkürler,
  • quote:

sanırım bır yada ıkı sayfa once bulabıldıgım en guncel nvida driverını vermistim onu deneyebilirsiniz bu arada randımandan kastınız nedir merak ediyorum.

ekran kartı ile ilgili sorunum yok. demek istediğim monitör standart monitör olarak görünüyor ve ayarlarıyla oynayamıyorum. yani tam kapasiteli kullanamıyorum monitörü bundan dolayı monitörle ilgili bir driver arıyorum
  • ben sayfa 6 daki driverleri indirmeden önce ekran kalitesi çok kötüydü.driveri indirdim düzeldi monitor.ilk sayfa 6 dak nvidia driverini indir sonra güncelini indirirsin..
    quote:

Orjinalden alıntı: uyeanonim

quote:

sanırım bır yada ıkı sayfa once bulabıldıgım en guncel nvida driverını vermistim onu deneyebilirsiniz bu arada randımandan kastınız nedir merak ediyorum.

ekran kartı ile ilgili sorunum yok. demek istediğim monitör standart monitör olarak görünüyor ve ayarlarıyla oynayamıyorum. yani tam kapasiteli kullanamıyorum monitörü bundan dolayı monitörle ilgili bir driver arıyorum

• ARkadaşlar bir sey sorucam şimdi xp kurdum herşeyi normal ama makina calısırken erkanı kapatıp actıgımda makına calısıo ama görüntü gelmiyo ancak bir kez daha ekranı kapatıp actıgımda goruntu geliyo power sawerı tekrar yukledim sorun kısmen gitmiş gibi gorunuyo ama 1 kere daha oldu neden kaynaklanıodur acaba power sawerdan ekranı kapattan eylem yoku sectim bu arada fikri olan varmı ?
  • ekran kartı driverı monitörle ilgili değil sanıırm.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.