Şimdi Ara

Toshiba 49U7763DAT 4K TELEVİZYON 2.300 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
7
Favori
15.444
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BallıBey

Neden iade etmek istiyorsunuz? Bir eksiği varsa biz de açmadan iade edelim.
    Reaktör arkadaşla konuştuk ben de onun dediğini düşünüp iade etmeyi düşünüyorum ama incelemede gayet iyi not almış aslında. Hatta va panel olması avantaj diyorlar. Kararsızım ben de..

Aslında kararsızlığın nedeni daha iyi bir fırsat yakalar mıyım ondan dolayı. Yoksa bu tv bu fiyata iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şagop kullanıcısına yanıt
    Kur artarsa pişman oluruz. 2300 TL para değil, o yüzden bence dursun. 120hz bir fırsat bulursam bunu ikinci el olarak satarım diye düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Kur artarsa pişman oluruz. 2300 TL para değil, o yüzden bence dursun. 120hz bir fırsat bulursam bunu ikinci el olarak satarım diye düşünüyorum.
    Kur biraz daha düşecek hocam. Orası kesin ama tv fiyatları aynı şekilde düşmez. Ben servise haber verdim kurulum yaptırıyorum yarın.

Kutu açıldıktan sonra 14 gün iade hakkı var, o süre içersinde başka bir fırsat denk gelirse bakacağım artık.

• Beyler ben tv yi kurdurdum. Va ekran ama gelen eleman ips dedi. Bilmiyor sanki. Sağdan soldan bakınca renk bozulması yok. 1 saat baktım. Görüntüsü de gayet tatmin edici. Nerflix de 4K narcos izledim bayıldım. Sd yayınlar kötü, hd ler iyi. Hdr olmaması eksiklik.

Bu arada bana ps4 için tam renk ayarı verebilecek varsa sevinirim.

• Yabancı bir incelemede "parasına göre iyi görüntü" ve "hareketli görüntüler başarılı" demiş. Azıcık "blur"lanma var demiş. Ben de kurduracağım sanırım. Zaten üst seviye TV alacak vakit değil.

• reactor1111 kullanıcısına yanıt
    Yeşil ışık sürekli yanıyor kapalıyken kırmızı

Yeşil ışık sürekli yanıyor kapalıyken kırmızı

Merhaba sesi güzel ama profesyonel ses beklemeyin n iyi tv alanlar bile bi savundular alıyolar içimden askı aparatı çıkmıyor servis askı aparatı a para istiyor ama montaj ücretsiz veya siz bi tane alacaksınız

• mikail86re M kullanıcısına yanıt
    devamlı ışık yanması çok saçma. dikkati ışığa gider insanın...

memnun musun hocam? ben iade edeceğim ama bir türlü fırsat bulup götüremedim. kargoda eve gelip almıyor. mngn kargonun eve gelip alma anlaşmaları yokmuş amazonla...
  • Bence pişman olursun benim ışık hiç dikkatimi çekmiyor aksine çok hoş duruyor şu ana amazon da 3000 tl bunu iade Etseniz ne alacaksınız çok iyi bi cihaz 4000 altına yok fiyatına göre çok iyi bir tv bence

• quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

devamlı ışık yanması çok saçma. dikkati ışığa gider insanın...

memnun musun hocam? ben iade edeceğim ama bir türlü fırsat bulup götüremedim. kargoda eve gelip almıyor. mngn kargonun eve gelip alma anlaşmaları yokmuş amazonla...
    Hocam daha iyi fırsat bulursam ben de iade edeceğim ama bir yandan da bulamayız gibi geliyor. Black friday gelmese fırsat çıkmaz da, bir umut.

Ama öte yandan tv gayet iyi. Hatta va panel olması çok daha iyi diyorlar. Bir çok yerden araştırdım. Ayrıca yanlardan bakınca da görüntü bolzulmuor.

hocam yanlardan bakınca görüntü bozulmuyorsa sizin panel ips olabilir. tv tavsiyesi forumunda ado hocaya tvnin seri numarasını vererek sorabilirsiniz paneli.
    bendeki tvnin paneli samsung va panel.
    renk ayarlamakta bile sıkıntı çıkıyor hocam va panelde. mağazalarda karşılaştırın özellikle üstüste samsung ve lg tv varsa daha çok belli olur aradaki fark.
    n11 den bir sürü kod topladım. 11.11 i bekleyeceğim.
    Sizin cihazda ölü piksel çıktı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reactor1111 -- 6 Ekim 2018; 23:26:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

hocam yanlardan bakınca görüntü bozulmuyorsa sizin panel ips olabilir. tv tavsiyesi forumunda ado hocaya tvnin seri numarasını vererek sorabilirsiniz paneli.
    bendeki tvnin paneli samsung va panel.
    renk ayarlamakta bile sıkıntı çıkıyor hocam va panelde. mağazalarda karşılaştırın özellikle üstüste samsung ve lg tv varsa daha çok belli olur aradaki fark.
    n11 den bir sürü kod topladım. 11.11 i bekleyeceğim.
    Sizin cihazda ölü piksel çıktı mı?
    Hocam bildiğim kadarıyla bu toshibaların hepsi v/a panel. CarrefourSA da satılan JVC vardı, mesela ona yandan bakılınca soluklaşıyordu T.V. Evdeki T.V de böyle birler yok. Bence iade etmeden önce bi kurulum yaptırın derim. Ben pek renk ayarlarını beceremedim dinamikte kullanıyorum. Bir de kumandasının pili bitiyor sanki bazen cekmiyor. Sorun olarak bunlar vardı. Ölü piksele de bakmadım valla acele etmedim şimdilik. Varsa da iade ederim.

Amazon’la görüştüm, kutusu açılmış ve kurulmuş olsa dahi 1 ay içinde iade alıyorlar.

N11 e gelince, o gün fiyatlar dolar bahanesiyle artabilir. Bu fiyata bulunmayabilir. Kuponlar da elimizde kalabilir bilinmez :)

• Sizde de var mı aynı problem? Ekranın sol üst köşesinde boşluk var. Bastırınca 1mm içeri gidiyor tık sesi çıkararak.

Toshiba 49U7763DAT 4K TELEVİZYON 2.300 TL

• quote:

Sizde de var mı aynı problem? Ekranın sol üst köşesinde boşluk var. Bastırınca 1mm içeri gidiyor tık sesi çıkararak.

:)) aynısı bende de var hocam.

hdr yok diye iade edeceğim ürünü sanırım. ps4 kullananlar yorum yapabilir mi? hdr çok önemli mi?

• Görüntü fıstık gibi boşver. 4k Netflix 'te 7000 liralık Sony ile arasında çok az fark kalıyor.

• quote:

Görüntü fıstık gibi boşver. 4k Netflix 'te 7000 liralık Sony ile arasında çok az fark kalıyor.
    netflx öyle de, ps4 pek öyle değil. renk ayarlarını nasıl yaptınız ekran görüntüsü atabilir misiniz acaba?
    Ayarlara dokunmadım daha. Eve geçince bakarım. Yalnız maç izledim, iyi değil full HD görüntü

• Beyler;

tv'nin iade işlemlerini başlattım, bugün için iade etmem lazım ama hala kararsızım.

fiyatı aslında 2300 tl kötü değil, kafam karışık. black friday geliyor amazon.com.tr belki güzel indirimler yapar diye düşünüyorum. veya n11 de yapabilir. ama sınırlı sayıda mı yaparlar, nasıl yaparlar veya yetişebilir miyim bilmiyorum..

göndereyim mi tv yi yoksa kullanayım mı ne dersiniz?
  • Benim gibi futbol maçı izleyecekseniz gitsin. Netflix, 4k TV, smart TV içinse dursun. Smart TV de çok hızlı bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BallıBey -- 23 Ekim 2018; 13:49:57 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.