Şimdi Ara

Toshiba 49U7763DAT 4K TELEVİZYON 2.300 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
7
Favori
15.444
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben aldım dün ama daha kargoya verilmedi. toshibalar stokta vardı ama taaaaa yarın kargoya verilecekmiş. vestel servisini çağırıp kurduruyoruz değil mi? ben tv almayalı 10 yıl oluyor
  • bloodrap kullanıcısına yanıt
    3200 e bulmuşken express olsun bari dedim akşama doğru bende olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şagop

ben aldım dün ama daha kargoya verilmedi. toshibalar stokta vardı ama taaaaa yarın kargoya verilecekmiş. vestel servisini çağırıp kurduruyoruz değil mi? ben tv almayalı 10 yıl oluyor
    bende toshiba aldım. bugün verilecekti ama hala verilmedi evet vestel servisi kuruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodrap

bende toshiba aldım. bugün verilecekti ama hala verilmedi evet vestel servisi kuruyor

Alıntıları Göster
    Servisi aradım 0850 li numarayı, Vestel için farklı, diğerleri için farklı numaralar verdiler. Haftasonuna kurulması pek mümkün gözükmüyor. Kargolanırsa haberleşelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şagop

Servisi aradım 0850 li numarayı, Vestel için farklı, diğerleri için farklı numaralar verdiler. Haftasonuna kurulması pek mümkün gözükmüyor. Kargolanırsa haberleşelim

Alıntıları Göster
    lanet olsun amazona kendi stoklarındaki ürünü 2 gün oldu hala kargoya vermediler. Bunlardan hiçbirşey olmaz demedi demeyin. TR pazarına bu kadar sorumsuz girilmez. ben müşteri hizmetlerine nasıl ulaşacağım telefonunu bilen var mı?
  • bende 2 gündür kargo bekliyordum. bu süreçte mağazaları gezdim ve inceleme şansım oldu canlı canlı. siparişimi az önce iptal ettim.
  • regnar16 R kullanıcısına yanıt
    neden iptal ettiniz hocam?
  • ozggr O kullanıcısına yanıt
    izleme mesafesi olarak 2-2,5 m uzaklık için gözleri yorucu geldi. ilk sebebi buydu ikinci olarakta hdr olmayışı, son sebep olarakta samsung un orta sınıf tv leri görüntü olarak gözüme daha hoş geldi. ancak bu fiyata kesinlikle kaçırılmıycak bir tv. dediğim gibi izleme mesafesi sorunu olmasaydı iptal etmezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: regnar16

izleme mesafesi olarak 2-2,5 m uzaklık için gözleri yorucu geldi. ilk sebebi buydu ikinci olarakta hdr olmayışı, son sebep olarakta samsung un orta sınıf tv leri görüntü olarak gözüme daha hoş geldi. ancak bu fiyata kesinlikle kaçırılmıycak bir tv. dediğim gibi izleme mesafesi sorunu olmasaydı iptal etmezdim.
    Hocam hangi mağazada buldunuz acaba ürünü teknosaya falan bakıyorum hiç bir yerde yok bende gidip inceleyim
  • Televizyonu gelen yok mu nasıl ürün arkadaşlar ?
  • Tvsi gelen arkadaşlar, 0850 222 4123 numaralı vestel hattını aradığımda 0850 22 4987 numaralı hatta yönlendirildim. Bu no'da görüştüğüm müşteri hizmetleri ücretsiz kurulum için amazon.com.tr ile bir anlaşmalarının olduğu bilgisinin bulunmadığını, eğer televizyon vestel üretimiyse kurulum yapılacağını söyledi, bunun için de kutunun üstünde "vestel üretimidir" ibaresini görmem gerektiğini söyledi.
    Tvyi alan arkadaşlar bu numara üzerinden mi kurulum işlemini gerçekleştirdi, tvnin vestel üretimi olduğunu düşünüyorum ama bu servis mi kurulumu gerçekleştirecek, bir bilgisi olan var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burmir

Tvsi gelen arkadaşlar, 0850 222 4123 numaralı vestel hattını aradığımda 0850 22 4987 numaralı hatta yönlendirildim. Bu no'da görüştüğüm müşteri hizmetleri ücretsiz kurulum için amazon.com.tr ile bir anlaşmalarının olduğu bilgisinin bulunmadığını, eğer televizyon vestel üretimiyse kurulum yapılacağını söyledi, bunun için de kutunun üstünde "vestel üretimidir" ibaresini görmem gerektiğini söyledi.
    Tvyi alan arkadaşlar bu numara üzerinden mi kurulum işlemini gerçekleştirdi, tvnin vestel üretimi olduğunu düşünüyorum ama bu servis mi kurulumu gerçekleştirecek, bir bilgisi olan var mıdır?
    0850 22 4987 nolu numarayı arayın cihazı teslim aldığınızı ve kurulum istediğinizi belirtin servis yönlendirmesi ücretsiz yapılıyor. benim ürün dün geldi bugün kurulum için randevu verildi.

bilginize.

• samsung tv yi alıp eline ulaşan var mı?
  • Arkadaşlar siparişini iptal edecek varsa İstanbul içi veya Kocaeli’den ben alabilirim.

• Merhaba bende aldım toshiba tv bu gün kuruluma gelecek vestel bakalım ucuza aldık yahniside güzel olursa değme keyfime. Kurulumda an sonra redim atarım

• Evet tv yi kurdular kanal geçişleri çok hızlı görüntü muhteşem çok sevdim çık ta karizmatik gözüküyo

• Toshiba 49U7763DAT 4K TELEVİZYON 2.300 TL

Toshiba 49U7763DAT 4K TELEVİZYON 2.300 TL

• Hayırlı olsun. Benimki de kargolayan verilmiş dün gece 3 de mail geldi. Perşembe teslim diyor :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.