Şimdi Ara

TOSHİBA 40LV685D LCD TV YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar TOSHİBA 40LV685D modeli kampanyada vatanbilgisayarda almayı düşünüyoruz.Fakat çokta bi bilgim yok bu konuda.Bilen arkadaşlardan yardım istiyorum.Fiyat-Performans açısından değerlendirebilirseniz çok sevinirim.Teşekkürler...

    http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-40lv685d-full-hd---102cm-lcd-tv,-1920x1080,-50.000:1,-resolution-+,40lv685d/productdetails.aspx?I_ID=42227







  • onu bilmem ama bende 32 liği var tek kelime ile sunny alsam ondan iyi çalışırdı. Kanser etti beni eş..........k. Serviste aynı, çağırıyorum 3 günde zor geliyor.
  • Servisleri sorunlu olmayan marka bulmak zaten zor
    Sadece TV değil diğer ürünlerde de benzer şikayetler vardır.

    Fiyat normal ucuz değil
  • Kardeş bende aynısı var ürünün kendisi tam bir fiyat-performans ürünüdür.Ürünü aldığınızda kesinlikle memnun kalırsınız.Normal standart yayınlarda oldukça güzel.HD yayınlarda zaten sorun yok.Görüntü ayarları da yaptın mı sorunsuz izlersin.Servisler 32inclerin arıza fazla çıkıyor 40 larda pek dönüş olmadığını söylüyorlar.Alacaksanız gösterdiğiniz 40 inç alın.32 inç bu model için tavsiye etmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trojana

    onu bilmem ama bende 32 liği var tek kelime ile sunny alsam ondan iyi çalışırdı. Kanser etti beni eş..........k. Serviste aynı, çağırıyorum 3 günde zor geliyor.



    valla her şeyin servisi aynı şekilde paramız rezil oluyoruz satana kadar kral muamelesi yapıyolar sattıktan sonra bin dert çıkartıyolar.Biraz esip gürlemek lazım yoksa hakkını yiyolar insanın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: realyum

    Kardeş bende aynısı var ürünün kendisi tam bir fiyat-performans ürünüdür.Ürünü aldığınızda kesinlikle memnun kalırsınız.Normal standart yayınlarda oldukça güzel.HD yayınlarda zaten sorun yok.Görüntü ayarları da yaptın mı sorunsuz izlersin.Servisler 32inclerin arıza fazla çıkıyor 40 larda pek dönüş olmadığını söylüyorlar.Alacaksanız gösterdiğiniz 40 inç alın.32 inç bu model için tavsiye etmiyorum.



    çok iyi oldu bu yorum kullanıcıdan yorum almak çok önemli.Genel olarak toshiba kalitesini beğeniyorum ama tv için bi bilgim yoktu.Bizde 40inç almayı düşünüyoruz.Teşekkürler yardımcı olduğunuz için
  • Önemli değil ben aldım memnun kaldım aldıktan sonrada sorularınız olursa yardımcı olurum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LH3000 LCD TV - Öneri
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir dahaki sefere Samsung-Sony-Philips üçlüsünden birini alırım. En azından geçmişte bu markalarla sorunum olmadı. Ithalatçısı duyulmamış marka asla almam. Benim televizyonda açılmama sorunu var. Bazen tek seferde açılıyor bazen 12. seferde açılıyor. Ses var görüntü gelmiyor. Servis çağırıyorum inadına sorun çıkarmıyor. Serviste bana sorun çıkardığında çağırın bizi dedi. Pazar sabahı oldu ben seni nerden bulacam, fikirsiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.