Şimdi Ara

Toshiba 39P2300 led tv'yi tavsiye edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Media markt 1000 liraya indirmiş bu tv'yi, bugün de indirim için son gün.internette arama yaptım ama pek bir bilgi bulamadım.kullananların veya bu konuda bilgisi olanların yardımını rica ediyorum.oyun için falan almak istemiyorum veya internete tv'den bağlanma merakım da yok,yalın şekilde tv seyretmek veya notebook'daki filmlerimi hdmi'dan seyretmek için kullanmayı düşünüyorum.benim için en önemli şey görüntüsünün güzel olması ve aşırı pahalı olmaması.
    tv'nin media markt linkini aşağıda veriyorum:

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/TOSHIBA-39P2300DG-39-in%C3%A7-99-Ekran-Full-HD-LED-TV,103452,465019,1057427.html?langId=-14#infoTabNav

• Ben de merak ettim bu TV yi fiyatı uygun, yalnız elektirk tüketimi 91 W yazıyor bu canımı sıktı, +A enerji olmadığı açık. 39 inç ekran için 91 W tüketim çok fazla. Japonyada elekrik parasını umursanmıyor olabilir ama burası Türkiye.
  • Hocam tv nin gücünü bukadar dert etmene gerek yok hergun 9 saat tv izlesen bile gunde 1kw yani 38 kurus yapar herhangi bir tüplü tv den daha az yakar önemli olan görüntü kalitesi gidip izlerseniz kendiniz inceleme yaparsanız iyi yada Toshiba kullanicilari yorum yaparsa daha iyi tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben dün itibari ile toshibayı almış bulunuyorum bundan önce 2007 yılında regza seris 32 inch almıştım bugüne kadar bana hiç bir sıkıntı yaratmadı evde şimdi monitör yerine kullanıyorum toshibap23000 serisi ni media markt dan 999 liraya aldım gidip baktım tv ye hatta yanında philips 39pfl4398h SONY Bravia KLV40R452AT vardı görüntü olarak toshiba bariz farklıydı hatta işin güzelliği eurosport hd de tenis maçı vardı hareketli sahnelerde izleme şansım oldu televizyon bariz ben iyiyim diyordu.toshibanın bu tv'yi bu fiyata satması tamamen satış politikasından kaynaklı aklınıza başka bişi düşmesin.
    son olarak bi japon fanatiği olarak evimde Sharp LC46LE831S 'in yanına güzel bir kardeş aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altugs

ben dün itibari ile toshibayı almış bulunuyorum bundan önce 2007 yılında regza seris 32 inch almıştım bugüne kadar bana hiç bir sıkıntı yaratmadı evde şimdi monitör yerine kullanıyorum toshibap23000 serisi ni media markt dan 999 liraya aldım gidip baktım tv ye hatta yanında philips 39pfl4398h SONY Bravia KLV40R452AT vardı görüntü olarak toshiba bariz farklıydı hatta işin güzelliği eurosport hd de tenis maçı vardı hareketli sahnelerde izleme şansım oldu televizyon bariz ben iyiyim diyordu.toshibanın bu tv'yi bu fiyata satması tamamen satış politikasından kaynaklı aklınıza başka bişi düşmesin.
    son olarak bi japon fanatiği olarak evimde Sharp LC46LE831S 'in yanına güzel bir kardeş aldım.

Peki hocam bu televizyonun dahili uydu alıcısı varmı acaba? Ayrıca bu televizyonu kullanan kişi sayısı bu kadarmı az. Kullanan diğer arakdaşlardan da yorum bekliyoruz. Fiyatı uygun geldi baya.

• dahili uydu alıcısı yok 3d yok smart tv değil usb özelliği var ben tv'yi oturma odasında kullanmak için aldım çok özellikli bi tv aramıyordum denk geldi.ama kalite olarak emin olun çok iyi metal kasa çok hoş ve sağlam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altugs

dahili uydu alıcısı yok 3d yok smart tv değil usb özelliği var ben tv'yi oturma odasında kullanmak için aldım çok özellikli bi tv aramıyordum denk geldi.ama kalite olarak emin olun çok iyi metal kasa çok hoş ve sağlam.

Çok teşekkürler son olarak kalınlığı nasıl acaba bende almayı düşünüyorum ama çok kalın olmasın istiyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende bu tvye yarın gidip bakıcam.acaba scart girişi varmı?
  • halit4121 kullanıcısına yanıt
    tv ince kasa ve malzeme kalitesi dediğim gibi baya iyi.
  • bu tv yi bende media markt dan internet üzerinden aldım. yurtiçi kargo nun beceriksizliği yüzünden 2 gün gecikmeli olarak elime geçecek. gelince bende izlenimlerimi paylaşırım. tam f/p ürünü gibi görünüyor.
  • Televizyon tekrardan mediamarkette 1000 liraya düşmüş.Alan arkadaşlar memnunmu acaba biraz bilgi verebilirlermi? Genelde tv olarak kullanılacak ama arada hdd den 720 ve 1080p bluray altyazılı film izlemek ve pc bağlayıp oyun içinde kullanıcam uygunmudur bu cihaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciom92 -- 22 Ocak 2014; 13:07:10 >
  • Ciom92 kullanıcısına yanıt
    ben memnunum daha önceki yorumlarda bahsettiğim gibi çok özellikli bi tv değil smart yok lan/wifi yok sadece usb var 28 tane format tanıyor mkv de açabiliyor bi sıkıntı yok.görüntü olarak ben aldığım'da yanında sony ve philips vardı bariz ikisindende görüntü olarak iyiydi satış görevlisi arkadaşla 5 dakkaya yakın bi kritik yaptık görüntü olarak ikimizde toshibada karar kıldık işin güzelliği ben baktığımda eurosport da canlı tenis maçı vardı.
  • TV bana iyi gelmedi tepki suresi yüksek Hz düşük kontras düşük sadece ekranı 32 değil ama 32 parasına veriyorlar tavsiye eder miyim kesinlikle hayır fazla teknolojiyi umursamayan yetinecek arkadaşlara tabi ki iyi gelir f\p olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TV yi ilk farkedenlerdenim ve görünüş itibariyle çok hoşuma gitmişti, ancak dediğim gibi 91 W elektirk tüketimi çok fazla. Philips 40 inç led Tv ler 39 watt elektrik harcıyor, aradaki farka bak. Bir de en azından dahili uydu alıcı koysalarmış yine de elektrik sarfiyatını önemsemeyenler için iyi bir alternatif olacakmış, bu haliyle benim evdeki tüplü TV'den pek bir farkı kalmıyor, sadece daha ince ve daha hafif. Yazık olmuş bu tasarıma, biraz daha özellik ekleyip pazara sürselermiş sürümden kazanırlardı çok net.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.