Şimdi Ara

Toshiba 37WL67Z 37'' Lcd Tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktaki televizyonu almaya karar vermiştim. Hem ekran boyu, hem full HD özelliği hem de fiyatı (2.499 YTL) gerçekten bana çok makul geldi. Ancak tanıdıklarımdan biri bu cihazın kontrast oranının 1000:1 olduğunu söyledi ve bu özellikteki bir tv'ye vereceğim paranın çöpe gideceğine beni neredeyse inandırdı.

Özelliklere bakarak siz de bir yorum yaparsanız sevinirim. Bu arada bu konularda kara cahil olduğumu da belirtmek isterim.

Ekran Boyutu: 37 in
    En-Boy Oranı: 16:9 (Geniş Ekran)
    Çözünürlük -: 1920x1080
    Parlaklık: 500 cd/m2
    Kontrast Oranı -: 1000:1
    Yatay Görüş Açısı: 178
    Dikey Görüş Açısı: 178
    Bağlantı Yuvaları: 2XHDMI, S-VIDEO, SCART, PC GİRİŞİ
    Comb Filter Türü: Digital
    Picture-in-Picture: Yok
    Tarama Yöntemi: 1080p
    Görüntü Teknolojisi: ACTIVE VISION
    Ses Çıkış Gücü -: 2X15W
    Uzaktan Kumanda -: VAR
    Yükseklik: 690 MM
    Genişlik: 800 MM
    Derinlik: 190 MM
    Ağırlık -: 26 KG
    Güç Tüketimi: 220 W

• Cevaba teşekkürler.

Ancak bu 1000:1 konusundaki yorumları halen bekliyorum. Verilen linki okumaya gayret ettim ancak konuya çok yabancı olduğum için pek fazla yararlandığımı söyleyemem.
  • Arkadaşlar şu 1000:1 meselesi nedir bir cevap verecek olan yok mu?

Bazı tv'ler 7000:1 gibi değerlerden bahsediyor ama benim almayı düşündüğüm cihaz 1000:1.

Tv'ye ciddi bir para verip gündüz ışığında ekranı görmek için uğraşmak istemiyorum. Televizyonun bu kadar uygun fiyatta olmasının sebebi bu kontrast değeri olsa gerek ama eğer beni pişman edecek kadar kötü bir performans alacaksam hiç girmeyeceğim bu işe.

++++++++++++++++++

cevapları için onbes'e teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jean001 -- 5 Ağustos 2007; 12:07:57 >
  • true hd olan bir tv nasıl 1000:1 kontrast oluyor ben de onu düşünyorum
  • Ben az evvel getirip kurdum. İlk izlenimlerim çok olumlu. Xbox 360 ve LigTv HD denemelerimden sonra daha sağlıklı bir fikre sahip olacağım.

Bu arada peşin 2.000 YTL'ye aldım ki bu boy ve çözünürlükteki bir cihaz için mükemmel bir fiyat bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: canakp

Ben az evvel getirip kurdum. İlk izlenimlerim çok olumlu. Xbox 360 ve LigTv HD denemelerimden sonra daha sağlıklı bir fikre sahip olacağım.

Bu arada peşin 2.000 YTL'ye aldım ki bu boy ve çözünürlükteki bir cihaz için mükemmel bir fiyat bence.

süper fiyat, hayırlısı olsun.

bir de şu anda normal lcd ler bile 4000:1 kontrast oranına sahip. bu true hd tv nasıl 1000:1 orana sahip, ne dezavantajı var acaba ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VESTEL 42 PF6011 FULL-HD LCD Tv
    14 yıl önce açıldı
    Seg 82 ekran hd ready lcd tv
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun , nereden aldığını söyler misin.
  • Teşekkür Ederim.

Ürünü Nautilus Bimeks'den aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jean001 -- 5 Ağustos 2007; 20:41:03 >
  • Bimekste fiyat 2499ytl gözüküyodu.Acaba pesin alımlarda indirimmi yapıyorlar?
  • Ürünü kart ile alırsanız yanında 250 ytl hediye çeki var. peşin alınca o miktarı düşüp bir de %10 peşin indirimi yaptılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.