Şimdi Ara

'Toshiba 37C3500P 94 ekran LCD TV'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Toshiba 37C3500P 94 ekran LCD TV" spottan 1500 ytl ye alcam bu akşam acil yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar alınırmı???

• ben ilk çıkan 32 inc 56 pg kullanıyorum çok güzel
    teknosada felan kıyaslama diğerleiyle eve gelince en güzeli o olur,kaldıki samsunglardan daha kötü de değil...düşünmeden al
  • Şu andaki emsallerinden çok daha iyi görüntü veren ve kullanılışlı bir televizyon.Normal antenle bile görüntü kalitesi şahane. Oyun oynamak içinse bulunmaz nimet.
    Bir aydır kullanıyorum.İnş sen de alır güle güle kullanırsın.
    Saygılar
  • fiyat çok iyi. nerden alacaksınız?
  • Arkadaşlar bu ürün Gold'da bonusa 10 taksit 1475 YTL kampanyada.Bir bakın derim.
  • Fiyat süpermiş. ne zamana kadar geçerli?
  • şimdi baktım 1449 USD +KDV yani 2018 YTL görünüyor. 1500 YTL olan 32" 37 değil..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar internet sitesi yanıltıcı olabilir .
    Dün Sabah gazetesi ile bir ek verdiler orada vardı.Altunizade ,4.Levent ve Bursa şubelerinde geçerli.Yanılmıyorsam 9 Ocak tarihine kadar geçerli.Ama yine de telefon edip stokta olup olmadığını sormak gerek.Kampanya dün duyuruldu ve 100 adet ürün için geçerli deniyordu.Belki de Gold'un saçma sapan reklam kampanyasıdır.
    quote:

Orjinalden alıntı: can2000

şimdi baktım 1449 USD +KDV yani 2018 YTL görünüyor. 1500 YTL olan 32" 37 değil..
  • kardeş sakın toshiba alme ben bi toshiba mahduru olarak bende tavsiyebaşka markalar bek bence beden demesi benim işim taa İTO kadar gitti benden demesi
  • iyi fiyat al bence nerde bimesktemi bu fiyat en son onlarda vardı buna benzer kampanya

quote:

Orjinalden alıntı: karizma23

"Toshiba 37C3500P 94 ekran LCD TV" spottan 1500 ytl ye alcam bu akşam acil yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar alınırmı???
  • gold daydı,dun urun gelecek dediler,odeme yaptık ,hala ortada urun yok...boyle bir durumda olan baska kimse varmı acaba?
  • Arkadaşlar TOSHIBA 37C3500P- 37" LCD TV Migrosta 1490 YTL.Sadece SD yayın için kullanılacak,DVD bile seyredilmeyecek desek yeridir.SD performası açısından bu fiyata alınabilir bir tv midir?Yoksa sadece bu amaç için PANASONİC TH-37PX80E plazma için fiyat düşmesini mi bekleyim.Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.