Şimdi Ara

Toshiba 32XV500 Full HD TV 1147 TL BİMEKS ... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
10.907
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konsol için düşnyrsanız, kesinlikle tavsiye etmyrm, Sakın denmdn almaya kalkmayn. Karşı çıkack arkdslara bastan solyim bimekste arkdslar saolsn konsolu baglyp denemze izin verdiler, HayaL KırıKLıgı :=((

Orjinalden alıntı: Baldas

Arkadaşlar konsol için düşnyrsanız, kesinlikle tavsiye etmyrm, Sakın denmdn almaya kalkmayn. Karşı çıkack arkdslara bastan solyim bimekste arkdslar saolsn konsolu baglyp denemze izin verdiler, HayaL KırıKLıgı :=((

Nasıl bağladın cok merak ediyorum ??

Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum.PS 3 , Xbox , ve Pc bağladım, gercekten cok iyi performans alıyorum.XV toshibanın gamer serisidir. Bir çok arkadaşımda test etme fırsatı buldum Sony W 4000-4500 den sonra konsoldan en iyi performansı alacağınız panel budur.
    birebir aynısı değil yanlız belkide daha iyisi:) tam model adı toshiba 32xv550pg full hd lcd tv

Orjinalden alıntı: hoodan

quote:

Orjinalden alıntı: Baldas

Arkadaşlar konsol için düşnyrsanız, kesinlikle tavsiye etmyrm, Sakın denmdn almaya kalkmayn. Karşı çıkack arkdslara bastan solyim bimekste arkdslar saolsn konsolu baglyp denemze izin verdiler, HayaL KırıKLıgı :=((

Nasıl bağladın cok merak ediyorum ??

Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum.PS 3 , Xbox , ve Pc bağladım, gercekten cok iyi performans alıyorum.XV toshibanın gamer serisidir. Bir çok arkadaşımda test etme fırsatı buldum Sony W 4000-4500 den sonra konsoldan en iyi performansı alacağınız panel budur.

Dostum bimekste kampanyayı duyunca arkla kalktık Bimekse gittik, Çalışan arklar sağlsunlar çok yardımcı oldular hemen ps3 konsolunu orda bulunan diğer tv den çıkarıp (32A330)çıkarıp toshibaya bağldlar. Bu arada denedgmz oyun pes'ti. Neyse oyun basladı bekldgmz goruntuyu alamynca kabloları bız solmdn kendıleri kontrol etme geregı duydular, Görüntü ayarlarını değiştiler, Game, Dynmc...etc görüntü beklendiği gibi çıkmadı ki bunu bimekste bizim herhangi bir gazımız olmadan kabul etti.Neyse 32a330 tekrar bagldlar ve sıcagı sıcagna aynı oyun içersndeydi ve herke LOL oldu cunku teknık ozellık olarak toshibadan daha dusuk olan urun daha ıyı bır goruntu verydu arkdsm. Ben karalamak niytyle yazmdm sadece gözlemlerimi paylaşmak istdm, Bimekse gidip deneyblr merak eden arklar. Yanınızda oyun götürmeyi unutmayın çünkü ellerindeki oyun grafik açısından kötü oldugu için pek anlaşlmyr...

• Bimeks personeli senden benden daha bilgisiz emin ol .Kesinlikle bağlantıda ve ya ayarlarda sorun oldugunu düşünüyorum.Büyük ihtimal ayarlarını yapamadılar. Kendim bir çok panelde test etmesem haklısın diyeceğim ama kendimden biliyorum .Talep ederseniz ekran görüntülerini koyabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 17 Şubat 2009; 17:28:44 >
  • Bu arada Samsung A330 biraz eski olmasına karşın .samsung un en başarılı uygulamalarından biridir...Yanyana izlemede kendinden yeni birçok modele görüntüde fark attığını gözlerimle gördüm...Özellikle renk derinliği ve tonlaması konusunda paneli çok çok başarılı...Birçok markayı satan ..birçok satıcı da bunun ''Samsung''un özelliği olduğunu söyledi..Yani Toshiba XV 500 burada sert kayaya çarpmış...!!!!!!!!SAMSUNG A 330 un Toshibayı yere sermesini hiç de yadırgamadım.!!!!!
    Bir arkadaşım aradı ve kıramadığım için bunu yazıyorum,çünkü yanlış bilgilendirme/yönlendirme v.s yapılıyor diye....

Beni bilen bilir Tosh uzmanı olduğumu!

Bazı arkadaşların ne yazdıkları doğru nede bu konular hak.bilgileri var!(teknik olarak tabiki)

Not;önce şunu bildireyim>>panelde A/V katında arıza/hata/teknik olarak anlatamayacağım başka işlemler varsa,elbette görüntü kalitesinde v.s
    bozukluk olabilir,bunuda çoğu insan anlayamaz!!!
    Dolayısıyla bir panelde burada bahsedilen türden bir durum varsa o paneli teste alıp(bilenler buna gerek görmez ama yinede incelemek gerekiyor
    tabiki cihaz kontrol ünitesiyle)

Sonuç>>sizin yukarıda bahsettiğiniz,varsa in-put LAG/Motionhandling zayıflığı veya tarif edemediğiniz özellikle o ""hayal kırıklığı" her ne ise(bunuda tarif edin
    bakalım teknik olarak,yok teknik olarak bunu tarif edemiyorsanız nedir sizi hayal kırıklığına uğratan bunları basitçe yazında birde ben anlıyayım bakalım
    arıza nerede!!!)

--yukarıda yazdım>>panelde Chipset te sorun varsa,buna bir şey diyemem>>hata/arıza durumu dışında ben yorum yapıyorum!!
    -----------
    Samy A/3 ün kalite ve seviye olarak nerede olduğunu bilmeden yine ezbere yorumlar(işin tekniğinden tamamen ırak tabiki)!
    (Bunların Samy veya A/3 kullanıcısı olmasıda kuvvetle muhtemel tabiki!)kaldıki A serisinden 3/4/5/6 bir dünya F/W ile bile Motionhandling sorununu aşamadı!!
    3/4/5/6 arasında ise en "stabil"/başarılı çalışanda 5 serisi oldu!!sonrada 4serisi;ama stabilitesi en düşük çıkan ise 3 oldu sonrada 6 olmuştur!!!

Samy A/6>>S-PVA Modül kullandı,3/4/5 ise AUO A-MVA nın düşük seviye Modüllerini kullandı!!!
    Tosh XV de ise AUO nun A-MVA sı kullanılmıştır(CR değeri daha yüksek olan)

Samy deki değil A/3 teki Processor,A/6 daki dahi başarısız çıkarken>>XV lerdeki Tosh Chipsetin en basiti bile son derece kaliteli/stabil çıkmıştır!!!

İşi teknik olarak bilmediğiniz için,çıplak gözle bazı şeyleri görüp teşhiş koymuşusunuz ama hikaye tabiki!!!
    Tosh Chipset konusunda PS3 dahil(PS3 chipseti de Tosh undur!!! INTEL ile birlikte bir numaralı üreticidir!!!)
    Entry-Level Tosh larda bile chipset ler "uçar"!!!
    XV ise Mid-Level dir,ama üzerindeki chipset A/6,Phil 7 serisi/W4x/W45x den dahi daha stabil vede başarılıdır,bilmem haberiniz varmıdır!!!

Bir şeyleri eleştirirken sallama değil,işin mantıklı ve teknik kısımlarınıda anlatında milleti yanlış yönlenmesin!

Kaldıki panellerin birde fiyatları vardır,elbette Giriş seviyesi bir panel X35x gibi performans vermeyecektir,çok süper Tosh isteyen
    o zaman şayet bulursa ZF355 alsında panelin nasıl uçtuğunu görsün,kısaca her markada değişik seviyelerde paneller vardır,üstelik
    Tosh>>özellikle Samy/Sony/Phil üçlüsü gibi "Cosmetic" çi bir üreticede değildir!!!
    ---------------
    XV lere gelirsek

-Black/deep-Black çok iyi değildir(kullanılan Modül itibarıyla,ama seviyesi ve fiyatına göre zaten bundan süper bir performansta beklemeyeceksiniz)
    -Angle-view dediğimiz>>açılı izlemede çok iyi değildir,çabuk white-wash a düşer!!(yine üzerindeki Modül ve CR değeri+Modül tipine göre)
    --------
    -Gamer için,piyasadaki en iyi paneldir(özellikle fiyat veya fiyat/performans olarak bakıyorsanız,kısaca ne aldığınızı bilin,yoksa kalkıpta 1000 kağıda harikalar
    beklemeyin,""hayal-kırıklığı"" yaşamamak için!)
    -Karşıdan izlemede/Gamer olayında bu seri kendi sınıfında bir numaralı paneldir(tabiki fiyat faktörü+F/P faktörü,ama Chipset konusunda,iş iddiaya binerse
    bu XV,High-End panelleri çok fena "çarpıyor"

Not;bu seri USA da hala satılıyor(USA markete üretimi devam ediyor/Avrupada bitti)USA da ise bu seri bu fiyatta High-End rakipleriyle çarpışıyor,değil Samy A3/4 hatta 5/6 gibi
    panellerle!!

--Gamer/Motionhandling te bu panelden neredeyse kullanıcı şiklayeti "sıfır">>bilmem haberiniz varmıdır!

Ancak TV izlemede çok başarılı değildir,bazı sebeblerini yukarıda yazdım!
    Deep-voice/Trafo>>Buzzing/Renk ayarları set edilmesi/doğru resim ayarları v.s gibi konularda ise parasına göre aldığınız bir panelden
    ancak bu kadar verim alırsınız,teknik olarak bazı sıkıntıları yine olabilir ki bunlar çeşitli kullanıcılarda çıkmıştır......

Sonuç olarak aldığınız panelin seviyesi bellidir!fiyatı ortadadır! dolayısıyla kalkıpta bu panelden her bir şeyi süper yapsın diye bir beklenti içine girmeyiniz+
    XV serisi,Avrupada en çok satan Tosh 2008 serisi olmuştur(adet bazında)ayrıca herkeste bu paneli "ucuz" diye almadı,kaldıki 2008 de bu panel çok uzun zamanlar
    rakiplerinden(eş-değer serilerde)daha pahalı satılmıştır!!!

Avrupada zaten çoğu ülkede uzun zaman önce bitti,bizde ise hep pahalı idi ve satılamadı şimdi ise bitirmek için iyice ucuzlattılar!

Bilginize

Saygılar

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• Albani arkdsm yazımı okdysan ben uzmnım veya cok iyi bildiğimi idda etmdm, ben gördüğümden bahsettim, senin bu konuda uzman olmanla benim teknik bilgimi yargılaman çok saçma birsey, ben gözümle gördgmü soldm dedim ztn.Ben samy kulncsı da deilim bu arada ben oraya o ürünü önyargısız almaya gittim ve SONUÇ HÜSRAN...Seni dinleyip o zmn kağıtta yazana göre alalım o zmn, yok neymiş çıplak gözle bakmışmda, teknik bilgi yokmuşta, ben gördüğümü yazdm. Valla toshibanın tarihinde yazsan benim çıplak gözle gördğmn yanında anlamsız kusura bakma...

Not;diye bir uyarı yaptım ilk kısımda,bunu okudunmu sen???

Sonrada altında anlayacağınız şekilde bazı bilgiler v.s verdim,bunlar ayrıca "kağıt-üstü" veriler değildir,binlerce XV kullanıcısı vardır ve bu sayıyı
    bütün dünyaya yayarsak,XV için senin tahmin edemeyeceğin kadar "başarılı" bir panel olduğu ortaya çıkar!

Sen sadece,senin bir iki cümlene atıf yapmamdan rahatsız olduğun belli,bari bunu açıkça yazsana??
    Teknik bilgin zaten hiç yok,olsa başka tanımlamalar yapacaktın,bende ısrarla bunu sordum zaten,ama bunuda ya anlamamazlığa geldin
    yada hiç anlamadın!!

Sen yazımı bir daha anlayarak okursan XV için hatta diğer bahsettiğim paneller içinde ne demek istediğimi anlarsın+

Buraya gelipte teknik bir takım bilgilerden yoksun HÜSRAN deyipte,hesapta bilgimi verdin millete!!
    Bana göre zaten hava hoş,sorun burada bilgi isteyen,bunu kullananlar bunu almak istyenler v.s içindir!

Kaç kişide bana bu konuda msg atarak durumu açıklamamı istediler,kim ne yaparsa yapsın yaw,banamı kaldı XV ler,ama ben
    yinede olayı farklı yerlere çekerek ve birazda bunu teknik gerekçeleri ile anlatmak istiyorum,olay budur,senin yazdığın zaten
    hikaye,ama benim yazdığımı okuyup,değerlendiren en azından çok fazla sayıda insan vardır!

Ama herşey o ilk "Not" olarak verdiğim uyarıda yatıyor,yani panelde teknik bir "Processor hatası" olabilirmi???

1-Tosh larda en başarılı olan yer,üstelik hangi seviyede panel olursa olsun Processor dür!(elbette sıfır hata değil ama çok çok düşüktür!hata oranı)
    dolayısıyla sen ne gördüysen bunu bana yazki,ben görmeden bile az-çok teşhis koyabileyim???)
    Ne gördün panelde de "HÜSRAN" oldu!

2-Processor haricinde,örneğin panel hatası olabilirmi??(olabilir!)

3-Paneldeki ayarları hiç sormuyorum,zaten Satıcı yerlerin böyle işlerden haberleri bile yoktur,çünkü onlarca Marka/Model v.s derken
    bunlarla "ince" olarak ilgilenmezler!
    Bu arada örneğin o sıralar bir Marka/Model/Seri v.s satma işinde bunlarda bir özel durum varsa,zaten diğer paneller mutlaka ya onlarca kötüdür
    yada başka yazamayacağım "atraksiyonlar" yaparlar(bu işi dışardada çok yerde yaparlar)

Onun için "Ayar" komusunuda geçiyorum

4-Neyi izledin ve ne gördün ve sonra sonuç HÜSRAN oldu,biraz anlat,gerisini ben anlarım zaten!!

----------------
    Dediğim gibi burada hatalı DDriver/A-VProc.hatta Modül hataları v.s hariç olarak konuşmaktayım!
    Şayet bunlarda bir arıza v.s söz konusu ise elbette resimde bir bozukluk yada işlemcide farklı durumlar v.s olabilir++

Genelde senin gibi çok "yorum" yapan olur(dışarda bile) sonrada teknik bilgisi olmayan bu kişiler "yorum" yapar ama bunlar havada kalır
    tabiki,kısaca panel işi CRT gibi filan değildir!

Selamlar

not;Beyler bu arada bana e.Mail atıpta XV için cevap v.s bekleyenlere ancak bugün cevap verebildim,sanırım 8 kişi bir şeyler sordu bunları cevapladım,diğer
    XV işlerinidi bugün cevaplıyacağım,olmazca benim Blog tan veririm+

++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 19 Şubat 2009; 19:41:54 >

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• _____________________________

5549383818 /533 307 0202 | |firstbuddy78@hotmail.com
  • Ya Neyse Albani arkdsm, uzatmaya gerek yok sakin ol. Ben izlenimlerimi yazdm bu kdr.Sende yaz , herkes okusun, saldırmaya gerek yok, youtube' daki video altına yazılan yorumlara çevirmeylm lütfen. BU arada üslubuna biraz daha dikkat etsen emin ol daha yapıcı olursun ama buda senin tarzın dicek bişey yok, ben saygı çerçevsnden çıkmadm, keşke sende aynı saygıyı bana gözterblseydn...

Ssaygılar..

ps.
    Rica edyrm uzatmaylm..

ben bu tv den edindim dün,we senden ricam bana ayarları konusunda yardımcı olman olacak gerçekten yardımına ihtiyacım war dostum we bilgine sonsuz saygım war...

senden ricam tv mi çokdaha performanslı hale getirebilmemde bana yardımcı olma olacaktır..

digitürk kullanıyorum we ayarları ne şekilde yapmam gerektini bana hassas bi şekilde yazabilirsen inan çok mutlu olacam..

şimdiden teşekkür ederim....
  • ben birde şunu sormak istiyorum albani arkadaşımıza,ben bu televizyonda şunu farkettim,yandan bakış açılıraında görüntüde sanki solma oluyo,ışığın şiddeti tıpkı ilk zamanlardaki projeksiyonlardaki gibi düşüş gösteriyo yanlardan bakarken...

bunun sebebi nedir acaba, bizde bundan önce 32 av 500 wardı ama onda böle bişey yoktu die hatırlıyorum ben ?????????
  • ARKADAŞLAR 32 XV SERİSİNİN DUVAR MONTAJI ÖZELLİĞİ VAR MI? BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM, BAZI SİTELERDE VAR GÖRÜNÜYOR AMA DUVARA ASANI HENÜZ DUYMADIM. LİNKTEKİ ÜRÜNÜ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM EXTRA YORUMLARINIZ VARSA MEMNUNİYETLE DİNLERİM. İYİ FORUMLAR...

http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do;jsessionid=fs2jJVvBv0LBJFhq10397N2yGrQWwJjmnH0kTrLGWBwQqZ5Xc2lS!-857294344?psi=7605791&categoryId=14004&name=TOSH%C4%B0BA+32XV550PG+FULL+HD+LCD+TV

• Arkadaşlar , sorularınızın cevapları aşağıdaki linkte mevcuttur.İncelerseniz XV hakkında birçok bilgiye sahip olabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_26766154/tm.htm
  • 1-Bir kere bu konu yanlış yere açılmış yada,panelin teknik/kullanım v.s olarak zaten devam eden linki vardır!
    Sn.hoodan zaten linki vermiş ve oradan sorarsanız bütün bilgileri bulursunuz

2-Genel panel ayarları içinde yine ayrı bir başlık vardır TV bölümünde,Sn.Highwaymouse arkadaşın açtığı,onu ben vermiştim,o sağolsun
    uğraşıp ayrı bir başlık haline getirdi,Site malum resmen "Başlık Kirliliği" dolu olduğu içinde bir dünya msg/bilgi v.s arada kaynayıp gidiyor!

Genel ayarlar içinde olmazsa benim bir başlığım var Tosh ZF355..........oradan Sayfa 7.de neler yapılacağını,tek-tek anlattım,her bir şey
    orada yazılıdır+

3-Her panel için ayarlarda özel olmalıdır! ısmarlama-ezbere panel ayarları olmaz(LCD/PDP)!!!
    Bir sürü faktör vardır paneli doğru ayarlamak için! bunlar CRT TV gibi değildir ve tek bir set edilmiş ayarlada görüntü izlenmez!
    Bütün bu bilgileri genel olarak ZF355 başlığında anlattım+

Normal kullanıcı ayarı olarak bir Modu seçip bunu set edeceksiniz(genelde bu User Mode veya Standard Mode olabilir)
    Brightness-Contrast-Colour ayarlarını sırasıyla yapıp o sizin normal TV izleme ayarınız olacaktır+mutlaka Kullanma Kılavuzlarınıda
    anlayarak ve dikkatli olarak okuyunuz,nedense kimse bunları okumaz,hatta eline bile almaz!

++

• bugün 32xv550p migrosta 1199 lira k k 12 taksitt oldugunu gördüm .
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.