Şimdi Ara

Toshiba 32GB UHS-1 Class-10 Profesyonel MICRO SD Hafıza kartı 49.90 hızlıal (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
5
Favori
8.430
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: th3_majestik

toshibaya karşı önyargı oluştu, 5-6 ay sonra okuma yazma hatası veriyor

3-4 yıl önce toshiba hafız kartı ve flash bellek kullandım. İki üründende ağzım yanmıştı. Bu yüzden ürünlerine şüpheyle yaklaşıyorum. Ondan sonra ise sandisk kullandım 1 kere bile sorunla karşılaşmadım ama benim için f/p her şeyden önde
  • Dallas hız konusunda doğru bir konuya değinmiş, şuanki tekn. göre Exceria modeline extra ücret gereksiz
  • Mr. Ed bende sandisk kullanıyorum ama sandisk sorunu yaşayanda azımsanmayacak derecede çok kişi var. Elektronik işi birazda şansa kalmış. Sonuçta her 2' side iyi markalar
  • Samsung Note II için bu kart uygun mudur ? UHS-1 mi olması gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aced

http://www.hizlial.com/toshiba-32-gb-micro-sdhc-exceria-type-hd-uhs-1-class-10-95mbsn/10163533
    52,90 buna vereceğime 69,90 a bunu aldım...30mb/s versus 95mb/s

Bence de daha mantıklı. Arada performans olarak çok büyük fark var gibi gözüküyor kağıt üzerinde.

İçerisinden SD karta dönüştürme aparatı da çıkıyor mu?

Test vs. de eklerseniz hiç fena olmaz. Hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkerden

quote:

Orijinalden alıntı: aced

http://www.hizlial.com/toshiba-32-gb-micro-sdhc-exceria-type-hd-uhs-1-class-10-95mbsn/10163533
    52,90 buna vereceğime 69,90 a bunu aldım...30mb/s versus 95mb/s

Bence de daha mantıklı. Arada performans olarak çok büyük fark var gibi gözüküyor kağıt üzerinde.

İçerisinden SD karta dönüştürme aparatı da çıkıyor mu?

Test vs. de eklerseniz hiç fena olmaz. Hayırlı olsun.

Aparat cikmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevap için teşekkür ederim. Daha alt modellerde çıkıp da bunda çıkmaması çok büyük saçmalık olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkerden

Cevap için teşekkür ederim. Daha alt modellerde çıkıp da bunda çıkmaması çok büyük saçmalık olmuş.

Aparat cok kolay bulunur hocam telefoncuya gitseniz bedava verir

• O da doğru da insanın içini huzursuz ediyor, şöyle paketten exceria yazılı bir çevirici çıksa insan daha mutlu olur
  • cracker71 kullanıcısına yanıt
    Bu gün bedava aldım (babamın kredi kartıyla.)
    Beyin kilit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIMYACI08 -- 4 Mayıs 2014; 2:16:55 >
  • Şuanki fiyat 52.90 biraz alan olunca hemen yükseltiyorlar ne biçim işse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hızlıal da 44.90...

• Hizlialda uzun zamandir 32gb olan 44.90 tl + kargo.Acaba diyorum suan bulunduğumuz bölgedeki a101 de 16 gb olan var 19.90 tl onumu alsam.ne dolduracamki içine.en nihayetinde kartin içinde çok veri biriktirmemek lazim veri kaybetme riski herzaman var.16gb yetermi ne dersiniz...

• samsung s2 için alıcam sanırım bunu? sorunsuz uyar mı s2 ye?

daha uygun fiyata var mı etrafta yoksa direkt bunu mu geçeyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

samsung s2 için alıcam sanırım bunu? sorunsuz uyar mı s2 ye?

daha uygun fiyata var mı etrafta yoksa direkt bunu mu geçeyim?

Slm bu kartlar S2 ye tabiki uyar.Hatta bu kartlarla ilgili konu açmiştim Eger 16gb yeter dersen alttaki açtiğim konuyu incele derim.şuan piyasada alabilecegin en iyi fiyat...https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=95591750&p=1#95597387

• sağolun, arkadaş için alıcaktım. ilettim, eğer 16gb yeter ise a101den alsın kolay olur.
  • haber verdigin için tesekkurler......

aldım 1 tane....
  • Hızlıal' da toshiba 39.90' a düşmüş. kargo 4,90, deodorant ve kitap çeşitlerinden biriyle alınca ücretsiz kargo oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.