Bildirim
Toshiba 32C3000 mı? Samsung LE32S62B mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Merhaba ben 1 hafta önce Samsung LE32S81B aldım. Epey araştırdıktan sonra karar verdim. Ancak şunu söylemeliyim ilk zamanlar SD yayınlarda hayal kırıklığına uğradım çünkü TV yi yakından seyretiğimde sanki karlanma gibi noktalar görüyordum. Ama ideal ayarları yaptıktan sonra ve normal TV izleme uzaklığında seyretmeye başladıktan sonra alıştım. Hatta renklerin canlılığı ve parlaklık bakımından CRT tv lerden bile daha güzel olduğunu düşünmeye başladım. Kimse benim yoğurdum ekşi demezmiş ama tabiki SD yayın CRT yani tüplü tv lerde daha net oluyor. Bende PS2 var PS2 yi LCD tv ye mecburen yandaki komposit girişlerden bağlayabiliyorsunuz ve aynen SD yayındaki gibi hafif karlı bir görüntü oluyor. Ama PS3 te çok daha iyi sonuç vereceğine inanıyorum. -
Bu cihaz Pc YE Baglandıgında böyle gösteriyor arkadaşlar sizin için resimleri yükledim...
-
quote:
Orjinalden alıntı: venomvenom
Arkadaşlar ps3, ps2 oynamak için pc bağlayıp hd film izlemek için. Ve de sd yayın izlemek için hangisini önerirsiniz?
Saygılar. (Bu arada toshiba 200 lira daha ucuz onu da hesaba katarak yorum yaparsanız sevinirim.)
Aynı şekilde bende arada kalmıştım . Sonra fiyat farkına değmeyeceğine karar verip toshiba aldım gayet memnunum ve HD performansı mükemmel . Xbox360 da çok süper yani ps3 de güzel olur. ps2 performansını bilmiyorum ama pek beğenmiyorlar sanıyorum. Bu da incelemem
http://forum.donanimhaber.com/m_17822464/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roland3tr -- 1 Ekim 2007; 12:42:03 >
-
Samsung 32S61B serisini önermiyorum, 6 serisi giriş seviyesi çünkü onun yerine C3000 alın ama 1950 ytl ye çıkarsanız kesinlikle Samsung 32S81B tercih edin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X