LCD almaya karar verdiğim günden satın aldığım güne kadar geçen 6 aya yakın zaman diliminde gitmediğim gezmediğim mağaza kalmadı...Her gittiğim mağazada gördüğüm , aynı yayına bağlı olan TV'ler arasında en düzgün ve temiz görüntüyü Toshiba'nın sunmasıydı...Bence Toshiba'nın ürünleri bahsedildiği kadar kötü değil..Hatta f / p olarak en iyilerden bir tanesi diyebilirim...
Slmlar
Ortalama olarak 1 aydır 32c3000 modelini sadece pc monitoru olarak kullanıyorum.Soylemem gerekirse verdigim paraya sonuna deger her kurusunu hak ediyor.Ben ayarlar duzgun yapıldıgı taktirde goruntunun kotu olacagını dusunmuyorum ki evde her aksam bakıyorum bu kadar canlı bu kadar pürüzsüz bir goruntu yok yani varda onlarda pahalı cekinmeden alabilirsiniz bu urunu ben pc oyunlarından herhangi bir sorun gormedim oblivion oynamak gercekten eglenceli medival total wardan bahsetmiyorum bile yaptıgım oyun testlerinde araba yarısı olarak most wanted kullandım cunku hem gece hemde gunduz yarıs yapma sansınız oluyor oyuzden oyunda gunesin tam sizin gozunuze gelen kısmında ekran parlıyor ve sonra karanlık bir tunele giriyorsunuz ve tekrar bir gunes ısıgına maruz kalıyorsunuz cihazda herhangi bir ghosting olmuyor bence almaya deger tabi daha cok paranız varsa daha ust seviye modeller tercih edilebilir.Dvi hdmi uzerinden pc baglanıtısını bende denemisitim ama sonuc kotu cıktı 1920x1080 goruntu veriyor ama goruntuler cok kotu ama vga modunda dadından yenmez.benim inceleme resimler bu linkte burdan bakabilirsin birazcık aydınlanmak için