Şimdi Ara

Torrrent gönderme yapıyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar torrent sitesinden indirdiğim filmi torrent den silmedim. Yani gönderme yaparak ratio oranımı yükseltmek için. Bittorrent kullanıyordum şu anda utorrent e geçtim. Filmi indirdim daha sonra torrent den durdurmadım şu anda gönderiliyor yazıyor ama. Gönderiliyor yazısının yanında gönderme hızında hiçbirşey yok acaba göndermiyor mu nasıl gönderme işini halledebilirim ?

Torrent Gönderiliyor: Anlamı ve Etkileri

Torrent gönderiliyor ne demektir?

Torrent gönderimi, bir torrent dosyasını internette diğer kullanıcılarla paylaşma sürecidir. Torrent dosyaları, büyük boyutlu veya telif hakkına tabi olan dosyaların indirilmesine izin veren küçük bilgi dosyalarıdır.

Torrent göndermek, dosyanın tamamını tek bir bilgisayardan paylaşmaktan ziyade, dosyayı parçalara ayırıp dosyanın bir kısmını indirmeye gönüllü olan birçok kullanıcıya dağıtmayı içerir.

Torrent göndermenin etkileri nelerdir?

Torrent göndermek aşağıdakiler de dahil olmak üzere bir dizi etkiye sahip olabilir:

• Büyük boyutlu dosyaların hızlı ve verimli bir şekilde indirilmesine olanak tanır.
    • Telif hakkına tabi materyallerin yasadışı dağıtımına neden olabilir.
    • İnternet servis sağlayıcıları (ISS'ler) tarafından bant genişliği kullanımını sınırlamaya veya yasadışı içerik yükleme nedeniyle cezalandırmaya yol açabilir.
    • Kullanıcıların kötü amaçlı yazılım veya virüs bulaşması riskine maruz kalmasına neden olabilir.

Yasal Hususlar

Telif hakkına tabi materyalleri torrentle göndermek yasa dışı ve ciddi cezai sonuçlara yol açabilir. Bu nedenle, sadece kendi oluşturduğun veya telif hakkı olmayan dosyaları torrentle göndermen önemlidir.

Sonuç

Torrent gönderimi, büyük boyutlu dosyaların paylaşılmasına izin veren güçlü bir araçtır. Ancak, bu işlemin hem yasal hem de teknik yönlerini anlamak önemlidir. Telif hakkına tabi materyalleri torrentle göndermekten kaçınmalı ve kötü amaçlı yazılım tehlikelerinin farkında olmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tracker denedinmi?

• Programın en altında ince bir bilgi çubuğu bulunur.Eğer anlık gönderme hızınız 0 veya 0.1 olarak görünüyorsa bu gönderme yapamadığımızı gösterir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• port açman gerekebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.