Şimdi Ara

Torres 4x4 1.5 GDI Turbo (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
7
Favori
39.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    O modu kapatsakta geliyor maalesef sanki yazılım gerekli yinede teşekkür ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle kullananlara Allah kaza bela vermesin
    Allah nazarlardan korusun
    Benim merak ettiğim ve cevabını bulamadığım bir sorum olacak
    4x4 Torres aldığımızda malum şehir içinde istersek bunu bir düğme ile 2 çekere geçebiliyormuyuz
    Yani 4x4 ler sürekli 4 çeker mi yoksa istenirse 2 çeker yapılabiliyor mu
    Eğer ki yapılıyorsa yakıt tüketiminde çok farkediyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makyajlı versiyon ile 2024 arasında acaba ne farklar var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slamdunk393 -- 16 Nisan 2025; 21:24:0 >
  • Bugün gittim elekteikli olanını sürdüm 2023 model Fabia, Citroen C5 aircross ve Togg deneyimlerinden sonra hayal kırıklığı. Tekerlerden yol sesi fazla geliyor, direksiyon çok sert ve kadranlar okunaklı değil. Süspansiyonlar c5 aircross sonrası hoşuma gitmedi

• sürekli 4x4 mü acaba...

• Merhaba,

Yakıt ile ilgili olarak; 4x2 de Bilecik te şehir içi ortalama 12-13 lt /100 km yakıyor. Yukarıda en nokta atışı yorum güzergah gibi. En uzun düzlüğün 500 mt olduğu yerde dikkatsiz kullanırsan 15 lt yakar. Uzun yolda sabrettim 90 km/sa ile 6.5 lt leri gördüm.

• Merhaba,

Önümüzdeki birkaç ay içinde bir araç almam gerekiyor. Adaylar arasında Tores 4x4 ilk sırada.

İNŞALLAH hayırlısı ile sorunsuz bir Tores sahibi olmak nasip olur.

İnceleme videolarını seyrettim AMA 4x4 özelliklerine kimse değinmemiş.

Doğrusu arazide işim yok, bu nedenle 4x4'de çok detay da aramıyorum. Yine de 4x4 özelliklerini bilmek iyi olur

1. Tores 4x4 sürekli 4-çeker mi? Yoksa ihtiyaç olduğunda 4-çekere otomatik mi geçiyor?  
    2. LCD kontrol ekranında sanırım bir LOCK tuşu var. Torkun öne - arka akslara %50 - %50 oranında dağtılmasını sağlayan bir ayardır diye düşünüyorum.  
    3. Kısa süreli de olsa kullanılabilecek 4-L (low range: arazi takviyesi) modu var mı? (Sanırım yok ama emin değilim)  

• Merhaba. 4*4 torres aldım. Yakıt tüketiminin anormal olduğunu düşünüyorum. Rampa inerken gaz pedalını bıraktığımda ortalama tüketimin düşmesi gerekirken yakıt tüketimi artmaya başlıyo. Benzer durumu yaşayan yada durumla alakalı bilgi sahibi olan varsa bilgilendirirse sevinirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ayarlardan yakıt tüketimini L/100 km yapmanız gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakib -- 10 Temmuz 2025; 13:20:21 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.