uTorrent programının betasını mı kullanıyorsunuz ? Beta'da yaşadım çünkü bu problemi de.
ücretsiz olanı kullanıyorum bittorent te de aynı sorunu yaşadım. siz nasıl çözdünüz
Bende 1-2 sefer oldu Hocam. Çok işlem yaparken açınca bazen olur. Ama benim kullandığım Stabil versiyon değildi.
ben de sürekli oluyor çokta işlem yapmıyorum sadece tarayıcı açık oluyor
bendede aynı sorun var
konuyu hortlatalım çözüme kavuşan varmı canıma tak etti..bendeki mavi ekran hatasıda sadece torrentten kaynaklı..buda ağ kartylamı yok hddlemi bağlantılıdır napmak lazım çıldırcam dostlar
quote:
Orijinalden alıntı: illetyus06
konuyu hortlatalım çözüme kavuşan varmı canıma tak etti..bendeki mavi ekran hatasıda sadece torrentten kaynaklı..buda ağ kartylamı yok hddlemi bağlantılıdır napmak lazım çıldırcam dostlar
İmzanınız lütfen düzeltin .
Aynı sorun bendede var ne zaman torrent ile birşey indirsem direk mavi ekran veriyor . Çözüm bulan yok mu ?
O koruma programıyla alakalı.TTNET fln yapıyor onu,bi oyun indirirken fln veriyor.Paralı üyeliğinizin fln olması gerekiyor hiç hata almamak için.PCsi bana öyle dedi.
Programın sürümüyle alakalı değil. Bende de mavi ekrana düşüyor ama aynı program arkadaşımın bilgisayarında sorunsuz çalışıyor. Günlerdir araştırıyorum ama yinede kesin bir çözüme ulaşamamış olmamaız enteresan ...Çözümü bilen yok :(
Merhaba arkadaşlar,
Konuyu hortlatıyorum ancak sorun bende de mevcut... Yabancı siteler dahil birçok yere baktım çözüm bulamadım birinin bir bilen varsa çok acele yardımm...
Arkadaşlar kusura bakmayın yine hortlatıyorum yok mudur bunun bi çözümü?
çözümü hala bulan yokmu?
quote:
Orijinalden alıntı: Legend3017
çözümü hala bulan yokmu?
Ben format atarak çözmüştüm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme