Bildirim
torrent + web sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
torrente indirme sınırı koy.Gizli simgelerden torrente sağ tıkla orda yazar indirme sınırı dye.çokta aşagılara çekmene gerek yok.mesela ben 840 ile dl yaparken 500-750 ye kadar kısıyorum. _____________________________ shoot for the moon. even if you miss you'll land among the stars. -
cFosSpeed programını kullan. Bir de torrentle dosya indirirken bağlanabileceğin eş sayısını azalt. -
niye eş sayısını azaltsın ki gerek yok ona o zaman daha beter olur.20-30 kb la çeker.Sen benim dediğimi yap kardeşş _____________________________ shoot for the moon. even if you miss you'll land among the stars. -
Aynene catzlakın dediğini yap aç torrenti maksimum kaç çekiyorsun 900 mü 700e sınırla eğer video fln izleyeceksen biraz daha aşşa bir sınır koyaiblirsin _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Evet o şekilde download hızını sınırlayınca web sayfalar açılıyor. Ama bazen öyle yapıyor olmama rağmen iç açılmıyor. Programı kaparınca şak diye açılıyo sayfalar. _____________________________ -
İnterneti yavaşlatan şey büyük oranda bağlanılan eş sayısıdır. Düz mantık düşünmeyin. 20-30 kb/s kesin değerler mi bu arada? 5-6 senedir böyle şeylerle uğraşıyorum eş sayısı en fazla 50 olsun öyle yüzlerce kişiye bağlanmasının bir mantığı yok. Ben hep son hızda indiriyorum ama gayet hızlı bir şekilde internette gezinebiliyorum.
Ama sen çok bilmişin dediğini yap "kardeşş" (?) -
quote:
Orijinalden alıntı: éomer
Evet o şekilde download hızını sınırlayınca web sayfalar açılıyor. Ama bazen öyle yapıyor olmama rağmen iç açılmıyor. Programı kaparınca şak diye açılıyo sayfalar.
O bazen olan şey fazla eşe bağlandığın torrentlerden kaynaklanıyor işte. cFosSpeed programını deneyin. Bağlantıyı ayarlıyor ve pek ayar yapmaya gerek kalmıyor. Bir kaç günde internet kullanımınızı öğrenip ona göre şekillendiriyor bağlantıları. -
hangi tarayıcı kullandığın da önemli,hızlı açılması için.Explorer hariç diğerleri iyidir.Ben öyle görüyom chrome benmki. _____________________________ shoot for the moon. even if you miss you'll land among the stars. -
onu bizde biliyoz eş sayısını filan.trackerla biraz hız artırımı yapayım dyolar iyice b.k oluyo iş, çalışmıyor trackerler bağlantı verimsiz oluyo.Gönderme çok oluyo, indirme azalıyo.Bi kere bi tracker ekleym dedim baktım izleyiciler %95 i çalışmıyo.
Sanki ben çok mu yavaş indiriyorum, zamundaya üyeysen o programa gerek kalmıyo bence ._____________________________ shoot for the moon. even if you miss you'll land among the stars.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler