Yaklaşık 2 ay felan önce torrentden bir oyun indirdim ancak ordan oyun indirmek için torrent ın bir uygulamasına ihtiyaç varmış sanırım ve bunu bilmiyordum ilk zamanlar bilgisayarım feci kastı ama sonra bi şekilde virüs programı indirebildim ancak hala torrentden indirdiğim oyunun klasörünü silemiyorum ayrıca oyunla beraber çince bir programda yüklendi onu da kaldıramıyorum bu virüs flash belleğime de geçmiş sanırım flashda 16 gb şeklinde kısayol klasörü vardı virüs olduğunu unutup baya bi tıklattım sonra çözdüm ancak bilgisayara virüsü çoktan geçirmiştim o virüsde flashtan çıkıp bilgisayara geçti geçen günlerde bir iş için virüsten öncede bilgisayarımda bulunan sony vegas pro 10 lazım oldu açtığımda bilgisayarın yöneticiliği sizde değil gibi bir hata mesajı verdi yöneticiliği alınca tekrar deneyin yazdı sonra bende Microsoft Safety Scanner yükledim onu açmaya çalıştığımda ise 'Aracı çalıştırmak için Administrators grubunun bir üyesi olarak oturum açmalısınız.' hatası aldım.Durum böyle olunca internette araştırma yaptım ama bişey bulamadım bu torrent virüsünden nasıl kurtulurum yardım lütfen.